Πώς να ενεργοποιήσετε τη γρήγορη φόρτιση στο Samsung Galaxy S6 Edge

Το Galaxy S6 Edge είναι το δεύτερο smartphone από τον γίγαντα ηλεκτρονικών της Νότιας Κορέας Samsung, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία απεικόνισης αιχμής για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία στους χρήστες του. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προηγείται του Galaxy S6 Edge είναι η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Γνωρίζουμε ότι όλα τα smartphone Android χρειάζονται περίπου 3 ώρες περίπου για να φορτιστούν πλήρως από το 0%. Αλλά μερικές φορές συμβαίνει ότι πρέπει να βγείτε σύντομα παίρνοντας το τηλέφωνό σας και το τηλέφωνο εμφανίζει εικονίδιο χαμηλής μπαταρίας. Εδώ λειτουργεί η λειτουργία γρήγορης φόρτισης ως σωσίβιο. Ωστόσο, για να αποκτήσετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της καταπληκτικής δυνατότητας, πρώτα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη γρήγορη φόρτιση στο Samsung Galaxy S6 Edge. Εδώ θα συζητήσουμε τα βήματα για αυτό.

Διαβάστε εδώ για μερικά κοινά προβλήματα και λύσεις Galaxy S6 Edge

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα Galaxy S6 edge, δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Galaxy S6 Edge.

Τι είναι η γρήγορη φόρτιση;

Η γρήγορη φόρτιση είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα στο Samsung Galaxy S6 Edge που σας επιτρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας πιο γρήγορα. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η οθόνη ή η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

www.droid-life.com

Η γρήγορη φόρτιση χρησιμοποιεί την τεχνολογία φόρτισης της μπαταρίας που αυξάνει την ισχύ φόρτισης και ως εκ τούτου η μπαταρία φορτίζεται γρηγορότερα. Το Galaxy S6 Edge υποστηρίζει Qualcomm Quick charge 2.0 και Adaptive Fast φόρτιση της Samsung.

Βήματα για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης

Πριν ξεκινήσουμε με τα βήματα, ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε εδώ είναι ότι η γρήγορη φόρτιση δεν θα λειτουργήσει σε καλώδιο φορτιστή που συνοδεύει το κουτί ή το καλώδιο USB στο απόθεμα. Θα πρέπει να αγοράσετε καλώδιο καλής ποιότητας και στη συνέχεια να ξεκινήσετε με τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στο Samsung Galaxy S6 Edge. Μην συμβιβαστείτε με την ποιότητα για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο και η λειτουργία λειτουργούν σωστά.

 • Αρχικά, συνδέστε το νέο καλώδιο USB στο φορτιστή μπαταρίας που υποστηρίζει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 2.0 ή προσαρμοστικής γρήγορης φόρτισης
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο Galaxy S6 Edge
 • Από τις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις μπαταρίας
 • Θα βρείτε την επιλογή ταχείας φόρτισης στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα του.
 • Αυτό είναι. Η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης είναι ενεργοποιημένη στο Galaxy S6 Edge.

www.youtube.com »

Μερικά σημαντικά σημεία

 • Απενεργοποιήστε την οθόνη του τηλεφώνου σας ή απενεργοποιήστε τη συσκευή για να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτισης.
 • Θα δείτε ένα εικονίδιο φόρτισης στην οθόνη του τηλεφώνου όταν συνδέετε το φορτιστή.
 • Η λειτουργία γρήγορης φόρτισης λειτουργεί μόνο όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Απενεργοποιήστε λοιπόν την οθόνη για να αφήσετε τη λειτουργία να λειτουργήσει.
 • Υπάρχει μια επιλογή για έλεγχο του υπολειπόμενου χρόνου φόρτισης στην οθόνη του τηλεφώνου. Ο υπόλοιπος χρόνος συνήθως διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες φόρτισης.
 • Εάν το τηλέφωνό σας υπερθερμανθεί ή αν αυξηθεί η θερμοκρασία του περιβάλλοντος αέρα, η ταχύτητα φόρτισης θα μειωθεί αυτόματα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά.
 • Η ενσωματωμένη λειτουργία γρήγορης φόρτισης δεν λειτουργεί εάν χρησιμοποιείτε έναν τυπικό φορτιστή μπαταρίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης που δεν λειτουργεί στο Galaxy s6 Edge.

Η παρουσία της δυνατότητας γρήγορης φόρτισης μαζί με την οθόνη 5,1 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560, μνήμη RAM 3 GB, Android lollipop 5.0 με μπαταρία TouchWiz 2550 mAh (μη αφαιρούμενη), όλα αυτά αποτελούν απόλυτη επιλογή αν σκέφτεστε να πάρετε ένα νέο smartphone στο χέρι σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found