Κλειδιά άδειας χρήσης του Google Earth Pro

Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού είναι εκπληκτικό στην έκδοση Pro ή Premium και το Google Earth Pro. Έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά που κοστίζουν 399 $ ετησίως.

Αλλά εδώ είναι ένας τρόπος να αποκτήσετε την έκδοση Pro χωρίς να πληρώσετε καθόλου. Στη σελίδα URL όπου πρέπει να εγγραφείτε, θα δείτε την περιγραφή ως δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, αλλά μην ανησυχείτε γιατί θα έχετε απεριόριστο χρόνο στο Google Earth Pro.

Μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν κλειδί άδειας ακολουθώντας αυτά τα επόμενα βήματα.

Λήψη και εγκατάσταση του Google Earth Pro

  1. Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον παρακάτω σύνδεσμο για να κάνετε λήψη της εφαρμογής: //www.google.com/earth/download/gep/agree.html
  2. Θα δείτε ένα κουμπί με την ένδειξη "Agree and Download" που πρέπει να πατήσετε για να ξεκινήσει η λήψη του προγράμματος.
  3. Μετά τη λήψη ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε την εγκατάσταση του Google Earth Pro.
  4. Όταν ξεκινήσει η εγκατάσταση, θα πρέπει να εισαγάγετε τις λεπτομέρειες που απαιτούνται κατά την εγκατάσταση και τη ρύθμιση. Πρέπει να εισαγάγετε το email σας, το όνομα χρήστη και το κλειδί άδειας που θα είναι GEPFREE.

Μετά από αυτά τα βήματα, το Google Earth Pro θα είναι διαθέσιμο για απεριόριστο χρόνο, συνοδευόμενο από όλες τις λειτουργίες Pro που δεν διαθέτει η δωρεάν έκδοση.

Γιατί είναι το Google Earth Pro μια υπηρεσία με χρέωση;

Ο κύριος λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε το Google Earth Pro ήταν για χρήστες που χρειάζονταν το λογισμικό στις εταιρείες, τις επιχειρήσεις ή τις επιχειρήσεις τους, γι 'αυτό και επέβαλαν τέλος. Πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι η έκδοση του Google Earth Pro δεν είναι πραγματικά απαραίτητη από τη δωρεάν.

Κοιτάξτε αυτές τις λειτουργίες από το Google Earth Pro και πιθανότατα θα σκεφτείτε διαφορετικά.

  1. Οι μετρήσεις είναι πιο προχωρημένες για γη και χώρους στάθμευσης.
  2. Καλύτερη ανάλυση εκτύπωσης (έως 4.800 x 3.200 εικονοστοιχεία).
  3. Η επιλογή για τον αριθμό κυκλοφορίας και τα δημογραφικά στοιχεία είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση Pro
  4. Οι διευθύνσεις μπορούν να εισαχθούν και μπορεί επίσης να εξαγάγει πολυμέσα σε Windows ή ταινίες στο QuickTime HD.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found