Πώς να μετακινήσετε αρχεία σε κάρτα SD στο Samsung Galaxy S5

Το Samsung Galaxy S5 έχει μια όμορφη σχεδίαση, υπέροχη οθόνη και κάμερα, και τόνους εκπληκτικών χαρακτηριστικών. Όσον αφορά τις προδιαγραφές υλικού, το S5 τροφοδοτείται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,5 GHz, μπαταρία 2800 mAh και RAM 2 GB. Με αυτήν τη συσκευή, θα έχετε εξαιρετική ταχύτητα με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εσωτερική μνήμη είναι 16 GB / 32 GB, αλλά μπορείτε να την επεκτείνετε στα 128 GB χρησιμοποιώντας την εξωτερική κάρτα microSD.

Δείτε επίσης: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα του Samsung Galaxy S5 Slow Wi-Fi

Μετακίνηση αρχείων σε κάρτα SD στο Samsung Galaxy S5

www.planetegalaxy.com

Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε αρχεία από το Samsung Galaxy S5 στην κάρτα SD. Για να μετακινήσετε αρχεία σε κάρτα SD στο Samsung Galaxy S5 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Διαχειριστής αρχείων ASTRO:

Ο διαχειριστής αρχείων Astro για το Samsung galaxy s5 σάς δίνει την άδεια να οργανώσετε, να ανακτήσετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων στο SD σας στην εσωτερική μνήμη σας. Μπόνους - εικόνες, μουσική, βίντεο και έγγραφα; είναι όλα συμβατά.

Διαχείριση αρχείων ES Explorer Explorer:

Με πάνω από 300 εκατομμύρια παγκόσμιες λήψεις, αυτή είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετακινήσετε ένα αρχείο από την κάρτα SD σας στο yoSamsung ung galaxy S 5.

Διαχείριση αρχείων Samsung S 5:

Αρκετά καλό για να είναι διαθέσιμο! Απλό, ελκυστικό και αποτελεσματικό. Το μόνο πράγμα που θα ζητούσα είναι μια πληρωμένη / Pro έκδοση για την κατάργηση διαφημίσεων. Κάντο να συμβεί!

Διαχειριστής αρχείων OI

Σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στην κάρτα SD και να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε φακέλους. Σας δίνει το πλήρες προνόμιο των αρχείων σας που είναι αποθηκευμένα στο S5 σας.

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα για τη μεταφορά αρχείων σε κάρτα SD με αυτόν τον τρόπο, τότε μπορείτε να μετακινήσετε αρχεία σε κάρτα SD στο Samsung Galaxy S5 συνδέοντας το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας. Για να μεταφέρετε αρχεία σε κάρτα SD, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Mount ή κάποια στιγμή θα σας ζητήσει αυτόματα -

Ρυθμίσεις συστήματος> Αποθήκευση

Πατήστε Προσάρτηση κάρτας SD

2. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα φάκελο στο SD σας

3. Αντιγράψτε τα αρχεία από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας που θέλετε να μετακινήσετε σε κάρτα SD στο Samsung Galaxy S5 και επικολλήστε τα στο φάκελο της κάρτας SD.

4. Εάν θέλετε να μετακινήσετε αρχεία σε κάρτα SD στο Samsung Galaxy S5 σαν μουσική, τότε δημιουργήστε ένα φάκελο για τα αρχεία στην κάρτα SD. Στη συνέχεια, αντιγράψτε και επικολλήστε σαν μουσική.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης του Samsung Galaxy S5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found