Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων για Android

Πολλές εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων για Android είναι διαθέσιμες αυτές τις μέρες και όλες έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν στους χρήστες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για να συνομιλήσετε με τους φίλους, την οικογένεια και τους συγγενείς σας δωρεάν. Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων για Android που μπορείτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους στενούς φίλους και τους αγαπημένους σας όλη την ώρα.

Επίσης, εάν θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, εδώ είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καιρού για Android με widget.

Διαβάστε εδώ - 6 πρέπει να έχουν τις καλύτερες εφαρμογές ταξιδιού Android δωρεάν

Οι καλύτερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων για Android

Αγγελιαφόρος

www.pelfusion.com

Αυτή είναι η επίσημη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων από το Facebook που έρχεται με μια καθαρή και καθαρή διεπαφή και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Δωρεάν κλήσεις, κοινή χρήση φωτογραφιών, emoji, αυτοκόλλητα, ηχογραφήσεις κ.λπ. είναι τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε αυτήν την εφαρμογή. Θα συνδεθείτε αυτόματα με όλες τις επαφές σας στο Facebook. Επίσης, μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε φίλους εκτός από φίλους του Facebook μέσω αυτής της εφαρμογής χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Skype

Πηγή - appstore.vuzix.com

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Η βιντεοκλήση είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα συνομιλίας που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άλλους. Λειτουργίες όπως ομαδική συνομιλία, emoji, κοινή χρήση πολυμέσων κ.λπ., διατίθενται στην ενότητα συνομιλίας. Αλλά για να προσθέσετε φίλους στο Skype, πρέπει να γνωρίζετε το Skype ID τους. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε φτηνές διεθνείς κλήσεις προσθέτοντας πίστωση Skype.

WhatsApp

Πηγή - www.iphone-ios-recovery.com

Το Whatsapp είναι το πιο δημοφιλές απ 'όλα και όσοι διαθέτουν smartphone θα έχουν σίγουρα εγκατεστημένο το WhatsApp. Αυτή η εφαρμογή είναι δημοφιλής κυρίως λόγω της απλότητας. Όλες οι επαφές σας θα προστεθούν αυτόματα στο Whatsapp. Μηνύματα, ομαδικά μηνύματα, κοινή χρήση πολυμέσων, αυτοκόλλητα, emoji κ.λπ. προσφέρονται σε αυτήν την εφαρμογή. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις στις προστιθέμενες επαφές μέσω Whatsapp.

Hangouts

Πηγή - www.igeeksblog.com

Το Hangouts από την Google είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που συνδυάζει και τις δύο, τις υπηρεσίες SMS και IM. Εκτός από SMS και IM, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις σε άλλους μέσω αυτής της εφαρμογής. Και πρέπει να πούμε ότι η ποιότητα των βιντεοκλήσεων αυτής της εφαρμογής είναι πολύ καλύτερη από ό, τι είναι το Skype. Αυτή η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στο Google+, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με καλύτερο τρόπο.

IM +

www.1mobile.tw

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να κληθεί ως μια καλή εναλλακτική λύση για την εφαρμογή Facebook messenger που παρέχει πολλές ενδιαφέρουσες δυνατότητες εκτός από τα άμεσα μηνύματα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να διαλέξετε, και αν δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων θα παραλάβετε, αυτή θα είναι μια καλή επιλογή.

ΓΡΑΜΜΗ

www.androidlollipop.info

Το LINE είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων στην Ασία και η δημοτικότητά της διαδίδεται παγκοσμίως. Θα μπορείτε να κατανοήσετε την πραγματική διασκέδαση της συνομιλίας ενώ χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή διασκεδαστικών μηνυμάτων. Συσκευασμένο με τόσα πολλά αυτοκόλλητα, διαδικτυακά κινούμενα σχέδια, διάφορους διασκεδαστικούς χαρακτήρες κ.λπ., αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική για τους νέους.

Ταγκό

Πηγή - mobile.softpedia.com

Το Tango έρχεται με πολλές δυνατότητες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, συνομιλία, ομαδική συνομιλία, βιντεοκλήσεις, κοινή χρήση πολυμέσων κ.λπ. η προσθήκη διαφόρων καναλιών ειδήσεων είναι ένα άλλο αξιοθέατο. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε τις επαφές με μη αυτόματο τρόπο, αλλά ανακαλύπτει τους φίλους από τη λίστα επαφών, αλλά το άτομο πρέπει να χρησιμοποιεί το Tango για να εμφανιστεί στη λίστα. Το mid-call-mini είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σε αυτήν την εφαρμογή που το καθιστά διαφορετικό από άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

Viber

www.digitalspy.com

Όσοι λατρεύουν να χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερα αυτοκόλλητα, το Viber είναι ιδανικό για αυτούς. Αν και η υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων είναι το κύριο πράγμα σε αυτήν την εφαρμογή, αλλά κατατάσσεται καλά στην αγορά αυτοκόλλητων. Τα φωνητικά μηνύματα προσφέρονται επίσης στο Viber. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε τις βιντεοκλήσεις. Το Viber out είναι παρόμοιο με το Skype credit μέσω του οποίου μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις σε άτομα, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία.

Snapchat

www.androidheadlines.com

Πρόκειται για μια υπηρεσία εκκίνησης που γίνεται πολύ δημοφιλής. Τα άμεσα μηνύματα, τα μηνύματα βίντεο, η κοινή χρήση φωτογραφιών κ.λπ. είναι τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε αυτήν την εφαρμογή. Αλλά όσοι ανησυχούν πραγματικά για την ασφάλεια μπορεί να αναζητήσουν μια άλλη επιλογή για ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων.

BBM

Πηγή - mobile.softpedia.com

Η BBM είναι κυρίως η υπηρεσία BlackBerry που πρόσφατα εισήλθε στην πλατφόρμα Android. Προσφέρει τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στις περισσότερες από τις παρόμοιες εφαρμογές, αλλά το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε το άτομο που θα σας στείλει μήνυμα.

Λοιπόν, εδώ είναι οι κορυφαίες 10 εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων για Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές για να παραμείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found