Πώς να διορθώσετε το LG G3 τερματίζεται από μόνο του

Το LG G3 τερματίζεται από μόνο του πολύ συχνά; Λοιπόν, τότε δεν είστε ο μόνος, πολλοί χρήστες LG G3 αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα. Πολλοί χρήστες LG G3 έχουν αναφέρει στο φόρουμ ότι το νέο τους smartphone έχει τη συνήθεια να κλείνει συχνά. Για ορισμένους χρήστες, το τηλέφωνο επανέρχεται στο κανονικό όταν πατηθεί το κουμπί λειτουργίας, αλλά ορισμένοι χρήστες πρέπει να αφαιρέσουν την μπαταρία και να την τοποθετήσουν ξανά για να επανέλθει το τηλέφωνο στο φυσιολογικό.

Tp διορθώστε το LG G3 τερματίζεται από μόνο του, εδώ θα συζητήσουμε μερικά βήματα. Μπορείτε να τους ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα. Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα με το LG G3, επισκεφθείτε το Technobezz όπου θα βρείτε λύσεις για σχεδόν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το smartphone σας.

Δείτε επίσης: Συνήθη προβλήματα LG G3 και πώς να τα διορθώσετε

Πιθανές διορθώσεις για το LG G3 τερματίζεται από μόνο του

Τοποθετήστε ξανά την μπαταρία

Εάν το τηλέφωνό σας απενεργοποιηθεί χωρίς κανένα λόγο, πρώτα απ 'όλα, προσπαθήστε να ξεκινήσετε το τηλέφωνο πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας. Μόλις γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου, χρησιμοποιήστε το και ελέγξτε εάν το πρόβλημα επανεμφανιστεί. Εάν το τηλέφωνό σας κλείσει ξανά χωρίς λόγο, βγάλτε την μπαταρία του G3 σας και τοποθετήστε την ξανά μετά από 30 δευτερόλεπτα. Μόλις εισαχθεί ξανά, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Για ορισμένους από τους αναγνώστες μας, η επανατοποθέτηση της μπαταρίας λειτούργησε.

Απενεργοποίηση υπηρεσίας τοποθεσίας

Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι θα μπορούσαν να απαλλαγούν με επιτυχία από το συχνό πρόβλημα τερματισμού λειτουργίας απλώς απενεργοποιώντας τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο LG G3 τους. Έτσι, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτήν την επιλογή. Γι'αυτό:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Τοποθεσία
 • Απενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στην τοποθεσία

Αυτό θα απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες τοποθεσίας στη συσκευή σας. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως συνήθως και ελέγξτε αν το ζήτημα παρουσιάζεται ενώ οι υπηρεσίες τοποθεσίας είναι απενεργοποιημένες. Εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, διατηρήστε απενεργοποιημένες τις υπηρεσίες τοποθεσίας εκτός εάν χρειάζεστε πραγματικά την υπηρεσία.

 

Ενημερώστε το λογισμικό LG G3

Η LG αναγνώρισε το πρόβλημα του αυτόματου τερματισμού και κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την επίλυση του προβλήματος. Η λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων διασφαλίζει πάντοτε ότι τα τρέχοντα σφάλματα και τα προβλήματα λογισμικού επιλύονται. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώνετε πάντα το τηλέφωνό σας για να αποφύγετε προβλήματα που σχετίζονται με το λογισμικό. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενημερώσετε το λογισμικό LG G3:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του G3 σας
 • Πατήστε Σχετικά με τη συσκευή
 • Πατήστε Ενημερώσεις λογισμικού, έτσι ώστε η συσκευή σας να μπορεί να ελέγχει για νέες ενημερώσεις.

Εάν εντοπίσει μια νέα ενημέρωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το τηλέφωνό σας στο πιο πρόσφατο λογισμικό.

Επειδή ορισμένοι αναγνώστες διαπίστωσαν ότι το τηλέφωνο δεν εμφανίζει τις νέες ενημερώσεις και εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, συνδέστε τη συσκευή σας σε έναν υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένη η σουίτα LG G3 PC και κατεβάστε τις ενημερώσεις.

 

Αφαιρέστε την κάρτα SD

Μερικές φορές μια ελαττωματική ή κατεστραμμένη κάρτα SD μπορεί να προκαλέσει τέτοια προβλήματα στο νέο σας LG G3. Επομένως, αφαιρέστε την κάρτα SD από τη συσκευή σας και χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως συνήθως για να ελέγξετε αν το πρόβλημα έγκειται στην κάρτα SD. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας χωρίς προβλήματα και το πρόβλημα τερματισμού έχει εξαφανιστεί εντελώς, τότε η κάρτα SD σας προκάλεσε το πρόβλημα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ίδια κάρτα SD στο τηλέφωνό σας, τότε είναι καλύτερο να μετακινήσετε πρώτα όλα τα δεδομένα από την κάρτα σε άλλη συσκευή και να μορφοποιήσετε την κάρτα πριν τη χρησιμοποιήσετε ξανά στη συσκευή.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω επιδιορθώσεις, αλλά δεν έχετε κανένα καρποφόρο αποτέλεσμα, τότε η εργοστασιακή επαναφορά είναι η απόλυτη επιλογή για να διορθώσετε αυτό το LG G3 τερματίζεται από μόνη της. Αλλά πριν από αυτό, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων στο τηλέφωνό σας, καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα πάντα. Μπορείτε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας
 • Πατήστε στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
 • Πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Πατήστε OK για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Αφήστε το τηλέφωνό σας να διαγράψει όλες τις πληροφορίες και να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση.

Εάν βρείτε την προηγούμενη μέθοδο λίγο δύσκολη ή δυσκολεύεστε να την κάνετε, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας.

 • Πατήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης και το πλήκτρο λειτουργίας και κρατήστε τα πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο LG G3.
 • Μόλις δείτε το λογότυπο, απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε το και κρατήστε ξανά.
 • Όταν εμφανιστεί η οθόνη Factory Hard reset, αφήστε τα πλήκτρα και χρησιμοποιήστε το πλήκτρο λειτουργίας για να κάνετε επιλογές και να επιβεβαιώσετε.
 • Αφού ολοκληρωθεί η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, προσέξτε εάν το πρόβλημα παρουσιάζεται ξανά μετά την εγκατάσταση συγκεκριμένης εφαρμογής.

Μπαταρία

Εάν αυτό το ζήτημα δεν συμβαίνει λόγω προβλήματος λογισμικού, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση. Μερικές φορές μια χαλαρή ή ελαττωματική μπαταρία μπορεί επίσης να είναι ο λόγος που το LG G3 τερματίζεται από μόνο του, οπότε απλώς αφαιρέστε την μπαταρία και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μπαταρία LG G3 στο ακουστικό για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Εάν το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, τότε είναι το πρόβλημα που σχετίζεται με την μπαταρία. Πρέπει να αντικαταστήσετε το παλιό με μια νέα μπαταρία. Επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί για εσάς εάν το πρόβλημα είναι η μπαταρία, είναι καλύτερο να το πάρετε σε συνεργείο.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή τον πωλητή σας εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση και ζητήσετε αντικατάσταση.

Δείτε επίσης: Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο LG G3

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found