Πώς να διορθώσετε τα επιτεύγματα του Xbox One που δεν ξεκλειδώνουν

Σε αυτό το άρθρο μιλάμε για τον τρόπο διόρθωσης των επιτευγμάτων Xbox One που δεν ξεκλειδώνουν

Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την ιδέα των επιτευγμάτων και των προκλήσεων στο Xbox One, τότε πρέπει να γνωρίζετε τη σημασία του για την αύξηση της βαθμολογίας σας καθώς και την αξίωση ανταμοιβών. Και πάλι, δεν πρόκειται για την αύξηση των αποτελεσμάτων του παιχνιδιού σας, αλλά για έναν τρόπο παρακολούθησης της εμπειρίας σας. Σας δίνει μια ματιά στις αγαπημένες σας τέχνες του παιχνιδιού, όπως όταν ολοκληρώσατε το Hell in Spelunky για πρώτη φορά ή βρήκατε το τελευταίο Bobblehead στο Fallout 3. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι προφανές ότι το επίτευγμα δεν ξεκλειδώνει. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να διορθώσετε τα επιτεύγματα του Xbox One χωρίς ξεκλείδωμα.

Πώς να διορθώσετε τα επιτεύγματα του Xbox One που δεν ξεκλειδώνουν

Για να επιδιορθώσετε με επιτυχία τα επιτεύγματα του Xbox One που δεν ξεκλειδώνουν, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ισχύουν τα εξής: η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στο Xbox Live και έχετε ολοκληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία που απαιτούνται για το ξεκλείδωμα επιτευγμάτων. Μερικές φορές τα επιτεύγματα δεν ξεκλειδώνουν αμέσως όταν τα ξεκλειδώνετε. Τέτοιες καταστάσεις προκαλούνται από καθυστέρηση λόγω της υπηρεσίας Xbox Live που επικυρώνει το ξεκλείδωμα των επιτευγμάτων, αν και σπάνια συμβαίνει. Ωστόσο, μια τέτοια κατάσταση σπάνια συμβαίνει και εάν συμβεί, δεν θα χρειαστούν περισσότερες από 24 ώρες για να απονεμηθούν τα επιτεύγματα.

Διαβάστε επίσης -Διόρθωση σφάλματος ενημέρωσης Xbox One E305

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι τα επιτεύγματα και οι προκλήσεις δεν ξεκλειδώνουν ενώ είστε εκτός σύνδεσης. Για να ξεκλειδώσετε επιτεύγματα εκτός σύνδεσης, πρέπει να έχετε ενεργή σύνδεση με το Xbox Live. Παρόλο που μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα επίτευγμα εκτός σύνδεσης, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι συνδέεστε στο Xbox Live για να λαμβάνετε σχετικές ειδοποιήσεις ή ανταμοιβές. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα ολοκληρωμένο επίτευγμα, που δεν εμφανίζεται στο διαδίκτυο μετά από 72 ώρες, επειδή δεν συνδέεστε στο Xbox Live. Μερικές φορές συνιστάται να κάνετε επανεκκίνηση της κονσόλας σας, καθώς στέλνει επιτεύγματα εν αναμονή συγχρονισμού στην κονσόλα στο Xbox Live. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία του λογαριασμού σας που είναι αποθηκευμένα στην κονσόλα σας είναι ενημερωμένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαγράψετε και, στη συνέχεια, να κατεβάσετε ξανά τον λογαριασμό σας. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

  1. Καταργήστε τον λογαριασμό σας από την κονσόλα σας.
  2. Επανεκκινήστε την κονσόλα σας πατώντας το κουμπί Μενού στον ελεγκτή σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις, στη συνέχεια επιλέξτε Power και ξεκινήστε και τέλος κάντε επανεκκίνηση τώρα.
  3. Κάντε ξανά λήψη του λογαριασμού σας στην κονσόλα σας.

Σε περίπτωση που τα ακόλουθα δεν είναι χρήσιμα για τη διόρθωση των επιτευγμάτων Xbox One χωρίς ξεκλείδωμα, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Φόρουμ υποστήριξης Xbox για να μοιραστείτε λύσεις με άλλους χρήστες.

Δείτε επίσης- Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα GTA 5 που δεν ξεκινά

εισερχόμενες αναζητήσεις:

killer instinct xbox ένα επιτεύγματα που δεν ξεκλειδώνουν

fifa 15 xbox one επιτεύγματα που δεν ξεκλειδώνουν

Battlefield 4 xbox ένα επιτεύγματα που δεν ξεκλειδώνουν

GTA 5 xbox one επιτεύγματα που δεν ξεκλειδώνουν

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found