Πώς να διορθώσετε την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G5

Το LG G5 είναι η τελευταία ναυαρχίδα της LG που συνοδεύεται από πολλές βελτιωμένες δυνατότητες και λειτουργίες. Ωστόσο, οι χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G5 και αυτό απέκλεισε πολλούς από την κατοχή μιας νέας συσκευής. Όμως, πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα νέο τηλέφωνο αναμένεται να εξαντλήσει την μπαταρία πιο γρήγορα καθώς συνεχίζει να εγκαθιστά και να κατεβάζει τις εφαρμογές και επίσης πιθανότατα θα την χρησιμοποιήσετε πολύ τις πρώτες ημέρες. Αλλά εάν το LG G5 συνεχίσει να καταναλώνει μπαταρία γρήγορα από το κανονικό, τότε θα πρέπει να κάνετε κάποιες λύσεις για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LED ειδοποίησης LG G5

Πιθανές διορθώσεις για κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G5:

Λύση 1: Πραγματοποιήστε μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις

Ορισμένες αλλαγές στις ρυθμίσεις θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε μεγάλη ποσότητα μπαταρίας.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη και απενεργοποιήστε την επιλογή Πάντα ενεργή οθόνη.
  • Πάλι μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Χρονικό όριο οθόνης και κάντε το όσο το δυνατόν χαμηλότερο.
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εμφάνιση και προσαρμόστε τη φωτεινότητα της οθόνης. Προσπαθήστε να το μειώσετε για εξοικονόμηση μπαταρίας.
  • Διαχειριστείτε τον συγχρονισμό φόντου μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί και απενεργοποιήστε τον συγχρονισμό για όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε.

Λύση 2: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας LG G5. Αυτή η επιλογή μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις. Υπάρχουν διάφορες επιλογές όπως περιορισμός των δεδομένων φόντου, περιορισμός της απόδοσης απενεργοποιώντας το GPS, πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό, διαχείριση της απόδοσης του επεξεργαστή κ.λπ.

Λύση 3: Απενεργοποίηση Wi-Fi, Bluetooth, Τοποθεσίας και LTE

Επιλογές όπως Wi-Fi, Bluetooth, υπηρεσία τοποθεσίας και LTE εάν παραμείνουν ενεργοποιημένες όλη την ημέρα, αναμφίβολα θα εξαντλήσουν σύντομα μια μεγάλη ποσότητα μπαταρίας. Επομένως, είναι καλύτερα να τα απενεργοποιήσετε όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και να τα ενεργοποιήσετε μόνο όταν τα χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε τεράστια ποσότητα μπαταρίας. Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε τη σύνδεση 3G ή LTE, το Wi-Fi πρέπει να απενεργοποιείται. Ωστόσο, απαιτείται τοποθεσία για να συνεχίσετε για πλοήγηση, σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που θα ξυπνήσει τη συσκευή μόνο σε ανάγκη όπως για πλοήγηση.

Λύση 4: Ελέγξτε εάν κάποια εφαρμογή προκαλεί το πρόβλημα

Μερικές φορές μια εφαρμογή ένοχος μπορεί να είναι ο μόνος λόγος που εξαντλεί περισσότερο τη δύναμη και σας αφήνει με κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί υπερβολική ισχύ μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία και Εξοικονόμηση ενέργειας> Χρήση μπαταρίας. Θα παρέχει μια σαφή εικόνα για τη χρήση της μπαταρίας από διαφορετικές εφαρμογές. Εάν παρατηρήσετε κάποια εφαρμογή να χρησιμοποιεί μια μη φυσιολογική ποσότητα μπαταρίας, τότε πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή, οπότε απεγκαταστήστε την για να δείτε εάν η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G5 είναι σταθερή ή όχι.

Λύση 5: Ενημερώστε τη συσκευή

Μερικές φορές τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν ενημερώνοντας τη συσκευή με την πιο πρόσφατη διαθέσιμη ενημέρωση, καθώς οι OEM συνεχίζουν να εκδίδουν ενημερώσεις για να διορθώσουν ένα σφάλμα σε περίπτωση που εντοπίσουν ένα. Επομένως, ελέγξτε για τις ενημερώσεις και εάν είναι διαθέσιμη, αναβαθμίστε τη συσκευή σας για να έχετε καλύτερη απόδοση.

Αυτές είναι οι κύριες διορθώσεις για την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G5, δοκιμάστε να τις εφαρμόσετε μία προς μία και ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί για εσάς.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το LG G5 που παγώνει και συντρίβεται

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found