Επιδιόρθωση προβλήματος αργής φόρτισης σε Android / Samsung Galaxy S3

Διαβάστε πρώτα: Διαρροή μπαταρίας Android

Σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν λίγες λύσεις για την επίλυση του προβλήματος αργής φόρτισης σε Android. Εάν το G alaxy s3 σας παίρνει αρκετό χρόνο για να φορτιστεί πλήρως, τότε αυτό είναι το τέλειο άρθρο που μπορείτε να ακολουθήσετε. Το Samsung Galaxy S3 είναι μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις της Samsung που βρήκαν εξαιρετικές δυνατότητες. Αλλά πολλοί από τους χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S3 Ακουστικό. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν ότι το τηλέφωνο φορτίζει πολύ αργά. Μερικές φορές μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου και αφαιρώντας την μπαταρία και την κάρτα SIM από το τηλέφωνο, το πρόβλημα της αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S3 έχει επιλύθηκε προσωρινά αλλά όχι μόνιμα.

Ακολουθούν μερικές λύσεις για το πρόβλημα της αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S3.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας Android 4.4.2 KitKat (Επιλύθηκε)

Λύσεις για πρόβλημα αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S3

www.pcadvisor.co.uk

Μέθοδος 1: Σύστημα απορρίψεων

Η λειτουργία συστήματος είναι ένας πίνακας εντοπισμού σφαλμάτων όπου μπορείτε να δοκιμάσετε, να εντοπίσετε σφάλματα και να εκτελέσετε διαφορετικές λειτουργίες. Υπάρχουν επίσης μερικές χρήσιμες λειτουργίες για να δώσετε ώθηση στην ταχύτητα του δικτύου σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε το Dialer
 • Κλήση * # 9900 #
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή "Χαμηλή απορρίψη μπαταρίας"
 • Πατήστε για ενεργοποίηση

Μέθοδος 2: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

Πολλοί χρήστες έλυσαν τα προβλήματα που σβήνουν το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης στο Samsung Galaxy S3.

www.talkandroid.com

Αυτό το βήμα θα διαγράψει διαφορετικά μέρη του χώρου αποθήκευσης του τηλεφώνου σας, αλλά δεν θα διαγράψει προσωπικά δεδομένα. Για να καθαρίσετε το διαμέρισμα προσωρινής αποθήκευσης, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και πατήστε το πλήκτρο αρχικής οθόνης, το πλήκτρο λειτουργίας και το πλήκτρο αύξησης έντασης. Όταν το τηλέφωνο αρχίσει να δονείται, αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά κρατήστε πατημένο την ένταση και τα πλήκτρα σπιτιού. Όταν δείτε την οθόνη αποκατάστασης συστήματος Android, αφήστε και τα δύο πλήκτρα. Τώρα για να επισημάνετε το "wipe cache partition" πατήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης. Ορίστε την επιλογή κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας και σκουπίστε την προσωρινή μνήμη. Επισημάνετε το "Επανεκκίνηση συστήματος τώρα" και πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας για επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Μέθοδος 3: Πράσινο

Λήψη και εγκατάσταση του Greenify

Δείτε τις κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Samsung Galaxy S3 Battery Saver

lifehacker.com

Με το πράσινο χρώμα τοποθετείτε τις εφαρμογές σας σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, αυτό θα εμποδίσει το τηλέφωνό σας να καθυστερήσει και να παραφορτώσει την μπαταρία.

Το Battery Booster Lite είναι μια εφαρμογή δέκτη μπαταρίας ισχύος. Σας δίνει πλήρη έλεγχο της μπαταρίας και της CPU σας. Αυτή η εφαρμογή δείχνει τι εξαντλεί την μπαταρία σας και πώς να την διορθώσετε.

Μέθοδος 4: Εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο

Μερικές φορές παρουσιάζεται πρόβλημα αργής φόρτισης λόγω των εφαρμογών που συνεχίζουν να εκτελούνται στο παρασκήνιο. Έτσι, αν και φορτίζετε το τηλέφωνο για ώρες μετά από ώρες, δείχνει μόνο 35% ή λιγότερη φόρτιση στην μπαταρία. Για να κλείσετε αυτές τις εφαρμογές:

 • Κρατήστε πατημένο το κουμπί αρχικής οθόνης και αφήστε το όταν δείτε την οθόνη εφαρμογών που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα.
 • Στο κάτω μέρος, θα βρείτε το κουμπί διαχείρισης εργασιών. Αγγίξτε το και μετά πατήστε Τερματισμός όλων των εφαρμογών.
 • Στην κορυφή, θα βρείτε μια επιλογή RAM, αγγίξτε την και εκκαθαρίστε τη μνήμη.

www.youtube.com

Αυτά τα βήματα θα κλείσουν όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο κατά τη φόρτιση του τηλεφώνου και γι 'αυτό επιβραδύνει τη διαδικασία φόρτισης.

Μέθοδος 5: Ασφαλής λειτουργία

Η ασφαλής λειτουργία σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy S3 απενεργοποιώντας τις εφαρμογές τρίτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές που ενδέχεται να δημιουργούν το πρόβλημα της αργής φόρτισης σε όλες τις συσκευές Android. Για να ενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας. Όταν δείτε το "Samsung Galaxy III" στην οθόνη, απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο έντασης. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μέχρι να επανεκκινήσει το τηλέφωνο. Στην κάτω γωνία της οθόνης, θα εμφανιστεί η "ασφαλής λειτουργία" και τώρα αφήστε το κλειδί.

Εάν το τηλέφωνο φορτίζει κανονικά όταν βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, μία από τις εφαρμογές προκαλεί το πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές μία προς μία ή να εκτελέσετε μια κύρια επαναφορά.

Στη συνέχεια, απεγκαταστήστε τις εφαρμογές τρίτων μερών μεταβαίνοντας στο Μενού> Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Διαχειριστές εφαρμογών, Λήψη> πατήστε την προτιμώμενη εφαρμογή και, στη συνέχεια, πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης> Εντάξει.

Απενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία, στη συνέχεια πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας> επανεκκίνηση> Εντάξει.

Μέθοδος 6: Κύρια επαναφορά

Το Master Reset θα διαγράψει δεδομένα από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας, όπως εικόνες, περιεχόμενο, εφαρμογές κ.λπ., ενώ τα δεδομένα σε SD ή SIM παραμένουν αποθηκευμένα. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των δεδομένων στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο μενού> Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> εάν θέλετε, πατήστε Αυτόματη επαναφορά και Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μου> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά συσκευής. Εάν η οθόνη είναι κλειδωμένη, εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης και πατήστε Συνέχεια> Διαγραφή όλων.

www.unlockphonetool.com

Δείτε επίσης: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα του Samsung Galaxy S5 που δεν φορτίζει και την αργή φόρτιση

Μέθοδος 7: Εκ νέου βαθμονόμηση

Δεν πρέπει να αφήσετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας Android να πεθάνει εντελώς ή ακόμη και να είναι εξαιρετικά χαμηλή κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Η τακτική φόρτιση θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Σε περίπτωση υπερθέρμανσης ή υπερφόρτισης, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενδέχεται να υποστούν θερμική διαφυγή και ρήξη κυττάρων.

Πώς να βαθμονομήσετε ξανά το Android σας;

Οι κατασκευαστές συνήθως συνιστούν βαθμονόμηση κάθε 2-3 μήνες.

 • Αφαιρέστε την μπαταρία από το Android σας
 • Συνδέστε τον αρχικό φορτιστή στο Android σας χωρίς να έχει τοποθετηθεί η μπαταρία, VIA Power Supply.
 • Αφήστε το εκεί συνδεδεμένο για 30 λεπτά.
 • Μετά, τοποθετήστε την μπαταρία χωρίς να αφαιρέσετε το φορτιστή
 • Αφήστε το να φορτίσει στο 100%
 • Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Αφαιρέστε το φορτιστή
 • Αφήστε το τηλέφωνό σας να εξαντληθεί στο 0% (Απαλλαγή) (Κάντε εντατικές εργασίες χρήσης CPU, Παίζοντας παιχνίδια, ροή βίντεο κ.λπ.)
 • Επαναλάβετε αυτά τα βήματα δύο φορές.
 • Στη συνέχεια, η μπαταρία θα λάβει τον κύκλο φόρτισης.
 • Με αυτήν την εκτέλεση κάθε 3 φορές ανά 6 μήνες, η μπαταρία σας θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found