Κορυφαία καλύτερα δέρματα Rainmeter

Τα συστήματα των Windows ήταν πάντα προσαρμόσιμα. Τα δέρματα του Rainmeter εμφανίστηκαν νωρίτερα κυρίως σε κινητά συστήματα, αλλά τώρα χρησιμοποιούνται εξίσου σε υπολογιστές με Windows. Το Rainmeter επιτρέπει ουσιαστικά στους χρήστες να προσθέσουν πολλές λειτουργίες όπως πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, κινούμενα σχέδια, φόντο, καιρός, μονάδες επεξεργασίας, ημερομηνία, ώρα και πολλά άλλα. Με τις επιφάνειες βροχής μετρητή έχετε πολλές προηγμένες λειτουργίες και εξαιρετικά εξατομικευμένη επιφάνεια εργασίας. Υπάρχουν όλα τα είδη δέρματος διαθέσιμα, αλλά εδώ, θα απαριθμήσουμε μερικά που θεωρούνται από τα καλύτερα.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό παραγωγής μουσικής

Iron Man Jarvis

Το δέρμα Iron Man Jarvis είναι αρκετά δημοφιλές στους παίκτες και τους επαγγελματίες πληροφορικής. Είναι σίγουρα αρκετά φανταστικό δέρμα και είναι ένα από τα εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές επιλογές για να ρυθμίσετε το ρολόι, το email, το ημερολόγιο, την τροφοδοσία RSS, το χώρο του σκληρού δίσκου, τις συντομεύσεις για αρχεία συστήματος και άλλα. Αυτό είναι ένα από τα βαριά δέρματα και γι 'αυτό συνιστάται για φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν υψηλότερη διαμόρφωση. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το δέρμα δωρεάν.

Κατεβάστε το Iron Man Jarvis

Τεχνολογία Α

Ευπροσάρμοστο, ελάχιστο και φουτουριστικό είναι οι τρεις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτό το δέρμα. Δείχνει τη χρήση RAM, την απόδοση της CPU, τα αρχεία και τα widget που περιστρέφονται γύρω από έναν κινούμενο πυρήνα. Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω την οθόνη σας με απευθείας συνδέσμους και σελιδοδείκτες. Αυτό το δέρμα είναι επίσης δημοφιλές στην κοινότητα τυχερών παιχνιδιών. Το Tech A skin σας παρέχει όλες τις πληροφορίες συστήματος με μία ματιά.

Λήψη Tech A

Εξωγήινο

Είναι ένα από τα απλά αλλά πιο αποτελεσματικά δέρματα με εξαιρετικά προσαρμόσιμες επιλογές. Χρησιμοποιείται καλύτερα όταν συνδυάζεται με ταπετσαρίες Alien. Μαζί με όλες τις άλλες δυνατότητες, δείχνει επίσης ιδιότητες δικτύου, όπως ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψεων, ισχύ δικτύου και ιδιότητες συστήματος. Είναι επίσης γνωστό για το ότι μπορεί να φιλτράρεται όλο το χρόνο.

Κατεβάστε το Alien

Ξυράφι

Η αποτελεσματικότητα αυτού του δέρματος εξαρτάται από ταπετσαρίες που χρησιμοποιούνται μαζί του. Εάν συνδυαστεί με σωστές ταπετσαρίες, το δέρμα θα κάνει την επιφάνεια εργασίας σας υπέροχη. Η εμφάνιση μπορεί να είναι παρόμοια με τη θέα της Γης από τη Σελήνη. Εάν συνδυαστεί με κατάλληλες ταπετσαρίες τότε φαίνεται ημιδιαφανές και υαλώδες. Εμφανίζει πληροφορίες καιρού, ιδιότητες δικτύου, ημερομηνία, προσαρμόσιμη βάση σύνδεσης και πολλά άλλα.

Λήψη ξυραφιού

Εφημερίδα

Αυτό το δέρμα είναι ένας από τους ρετρό τύπους δέρματος Rainmeter. Φαίνεται ακριβώς σαν εφημερίδα. Σημαντικές λειτουργίες μπορούν να οριστούν ως τίτλοι εφημερίδων. Μπορείτε να ορίσετε μνήμη RAM, επεξεργασίες CPU, προβλέψεις καιρού, συμβάντα ημερολογίου και πολλά άλλα. Είναι ένα από τα ανοιχτά δέρματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές με χαμηλές διαμορφώσεις.

Κατεβάστε εφημερίδα

Λειτουργικό σύστημα Avengers SHIELD

Αυτό το δέρμα είναι επίσης γνωστό ως Eagle skin. Είναι ένα από τα καλύτερα δέρματα για όσους εργάζονται στον τομέα της ψυχαγωγίας, των μέσων ενημέρωσης και της μουσικής. Οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, οι έλεγχοι ήχου, η προσαρμοσμένη γραμμή ελέγχου αναπαραγωγής, το κουμπί επανεκκίνησης και τερματισμού λειτουργίας είναι μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του δέρματος.

Λήψη Avengers SHIELD OS

Senja Σουίτα

Αυτό είναι ένα από τα καθαρά και ελαφριά αδιάβροχα. Εμφανίζει μόνο βασικές επιλογές αλλά τις εμφανίζει τακτοποιημένα με ελάχιστη χρήση εικονιδίων. Μερικές από τις σημαντικές δυνατότητες είναι το κουμπί λειτουργίας, η προβολή φωτογραφιών, ο επεκτάσιμος φάκελος συστήματος, η ώρα, η ημερομηνία και το ημερολόγιο. Το δέρμα βασίζεται στο παιχνίδι Senja και η οθόνη σας εμφανίζεται όπως η ίδια η διεπαφή του παιχνιδιού.

Κατεβάστε το Senja Suite

Αίνιγμα

Είναι ένα από τα πιο κλασικά και πιο κατεβασμένα skins όλων των εποχών. Έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει κάθε κομμάτι του συστήματός σας. Είναι το πιο διαμορφώσιμο δέρμα Rainmeter με έως και 100 διαφορετικές επιλογές. Μπορείτε να αναδιατάξετε και να προσαρμόσετε οτιδήποτε και τα πάντα. συν είναι ένα από τα ταχύτερα λειτουργικά δέρματα. Παγκόσμια ώρα, επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο, ενημέρωση καιρού, CPU, RAM, επιτάχυνση υλικού, τροφοδοσίες RSS και αναπαραγωγή πολυμέσων είναι μερικά από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτού του δέρματος. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δέρματα Rainmeter ειδικά για τα Windows 7, 8 και 10.

Κατεβάστε το Enigma

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found