Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας LG V10

Ορισμένοι πελάτες LG V10 αναφέρουν ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την μπαταρία LG V10. Διαπίστωσαν ότι η μπαταρία του τηλεφώνου τους εξαντλείται ταχέως όπου πρέπει να ενεργοποιούν τακτικά την μπαταρία και η μπαταρία συνεχίζει απλώς για μια μέρα.

Αυτό το πρόβλημα είναι πολύ ενοχλητικό που κάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας σημαντικά μικρότερη. Επομένως, πρέπει να ανακαλύψετε την απάντηση για να κατακτήσετε το πρόβλημά σας με στόχο να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LG V10 σας εύκολα.

Είναι καλύτερο για την ενέργεια της μπαταρίας σας να σκοτώσετε το Wi-Fi σας και να το ενεργοποιήσετε ακριβώς όταν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, μπορείτε να μειώσετε το LTE, την Τοποθεσία και το gadget Bluetooth για να εξοικονομήσετε τον έλεγχο της μπαταρίας σας. Μπορείτε απλά να το ενεργοποιήσετε όταν χρειάζεστε αυτά τα στοιχεία.

Μια άλλη εναλλακτική λύση για την τακτοποίηση της μπαταρίας σας είναι η χρήση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας LG V10. Αυτή είναι επίσης μια απλή προσέγγιση για να ρυθμίσετε την περιοχή σας ή το GPS να ενεργοποιείται φυσικά όταν απαιτείται και να σκοτώνεται όταν δεν απαιτείται.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να επιχειρήσετε είναι να εξασθενίσετε ή να ασχοληθείτε με το Foundation Sync. Μπορείτε να το κάνετε τραβώντας τη σκιά προειδοποίησης και, στη συνέχεια, πατήστε Συγχρονισμός. Μπορείτε επίσης να το κάνετε πατώντας τις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε Λογαριασμούς. Αφού διαλέξετε μερικές εφαρμογές σχετικά με την υποβάθμιση, απενεργοποιήστε το Συγχρονισμό στις εφαρμογές όπως υποδεικνύεται από την επιθυμία σας να εξοικονομήσετε έλεγχο μπαταρίας.

Ωστόσο, αναφέρονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας στη συσκευή σας LG V10.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G5

Λύσεις:

  • Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, έτσι μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα επιπλέον. Μπορείτε να αγοράσετε μια εκτεταμένη μπαταρία για το LG V10 από την Amazon για περίπου 50 $.
  • Η οθόνη έχει αξιόπιστη επίδραση στην μπαταρία, οπότε ρυθμίστε την για αυτόματη λάμψη ή μείωση της φωτεινότητας με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε πραγματικά.
  • Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Τοποθεσία και να αλλάξετε τη Λειτουργία σε Εξοικονόμηση μπαταρίας.
  • Ορισμένα άτομα διαπίστωσαν ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βελτιώθηκε περαιτέρω μετά το θάνατο του VoLTE στις Ρυθμίσεις> Κλήση.
  • Ρίξτε μια ματιά στις γενικές συμβουλές μας για την εξοικονόμηση μπαταρίας κινητού τηλεφώνου για περισσότερες σκέψεις.
  • Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Το bloatware φέρει ειδικά την εξάντληση της μπαταρίας, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να εξετάσετε τις μεμονωμένες εφαρμογές προτού τις εξασθενίσετε. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Εφαρμογές και μεταβείτε στην καρτέλα Όλα για να δείτε όλα όσα εισάγονται. Πατήστε εφαρμογές που δεν χρειάζεστε και απεγκαταστήστε τις.
  • Ορισμένες εφαρμογές πρέπει να αποβληθούν με την πιθανότητα να ξεριζώσετε τη λύση ζωής της μπαταρίας LG V10. Η δημιουργία θα σας δώσει επίσης την επιλογή να αλλάξετε την εκτέλεση με διαφορετικούς τρόπους και να δοκιμάσετε διακριτικά ROM, ωστόσο, ενδέχεται επίσης να ακυρώσει την εγγύησή σας.

Λύσεις για ζητήματα διάρκειας ζωής μπαταρίας LG V10

Λύση 1

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας V10 θα πρέπει να έχει αρκετή μπαταρία για να περάσει μια συνηθισμένη μέρα με πολλές χρεώσεις για εξοικονόμηση. Σε περίπτωση που δεν συμβαίνει και δεν χτυπάτε το gadget σας με ανυπομονησία για εφαρμογές ενέργειας, το ζήτημα πιθανότατα θα προκληθεί από τον προγραμματισμό.

Παρατηρήστε στις Ρυθμίσεις για να δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το GPS, καθώς και αυτός είναι ένας άλλος διάσημος εκτελεστής μπαταρίας: θα δείτε ότι, παρά τους Χάρτες, οι εφαρμογές, για παράδειγμα, το Facebook και το Twitter χρησιμοποιούν την περιοχή σας. Μπορείτε να το αλλάξετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Τοποθεσία> Λειτουργία και επιλέγοντας Εξοικονόμηση μπαταρίας, η οποία κόβει το GPS που χρησιμοποιεί δραστικά. Απλώς χρειάζεστε την πιο απαιτητική ρύθμιση, Υψηλή ακρίβεια, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το LG σας για να παρακολουθείτε διαδρομές και άλλες υπαίθριες ασκήσεις.

Λύση 2

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εξάντλησης της μπαταρίας δεν φταίει εσείς: είναι συχνά συνέπεια μιας εφαρμογής που χρησιμοποιεί περισσότερη ισχύ από την κανονική. Τα αναζωογονητικά νέα είναι ότι υπάρχει μια απλή προσέγγιση για την ανακάλυψη τέτοιων εφαρμογών και να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συσκευή> Μπαταρία.

Αυτό σας δείχνει ποιες εφαρμογές και διοικήσεις χρησιμοποιούν την περισσότερη ισχύ μπαταρίας. Σε περίπτωση που μια εφαρμογή χρησιμοποιεί περισσότερη ισχύ από την εκπομπή, τότε αυτό είναι μια πολύ τεράστια ένδειξη ότι έχετε μια εφαρμογή επαναστάτη. Η τακτική απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αντιμετωπίζει το πρόβλημα, το οποίο είναι συχνά συνέπεια ενός σφάλματος.

Υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα που πρέπει να προσπαθήσετε όταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν ισοδυναμεί με που θέλετε. Αρχικά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δίκτυα> Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και μετά από αυτό πατήστε το σύμβολο Μενού. Εδώ θα ανακαλύψετε την επιλογή περιορισμού των πληροφοριών βάσης. Η επιλογή αυτή εμποδίζει τις εφαρμογές να μην λαμβάνουν πληροφορίες, οι οποίες είναι χρήσιμες για τη μείωση της εξάντλησης της μπαταρίας - εάν η εφαρμογή ταιριάζει, η ισχύς της χρήσης της - επιπλέον πολύτιμη σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια μετρημένη ένωση πληροφοριών.

Λύση 3

Πολλοί ιδιοκτήτες LG V10 έχουν κοινοποιήσει κάποιο λάθος στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου τους gadget. Έχει μπαταρία 3.000 mAh, ωστόσο, με υψηλή απόδοση 5,7 ιντσών - και αυτή η προαιρετική εκπομπή για έλεγχο - μπορεί να μην συνεχίσει να σας ενδιαφέρει. Ευτυχώς, το V10 φορτίζει γρήγορα, ωστόσο, υπάρχουν επίσης ορισμένες προσεγγίσεις για την αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας όταν δεν έχετε είσοδο σε πρίζα.

Υπάρχει μια αξιοπρεπής πιθανότητα ότι μια εφαρμογή ή εφαρμογές είναι υπεύθυνες για τυχόν ασυνήθιστη εξάντληση της μπαταρίας, ειδικά εάν δεν διαπιστώσετε ότι η μπαταρία LG V10 σας εξαντλείται. Μπορείτε να ερευνήσετε τις Ρυθμίσεις> Συσκευή> Μπαταρία για να σκεφτείτε τι καταναλώνει την ισχύ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτήν τη σκέψη ξεκινώντας σε πειραματική λειτουργία. Κρατήστε πατημένο το Power catch και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το Power off και πατήστε Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία> OK. Στην περίπτωση που οι δυσκολίες της μπαταρίας σας έχουν εξαντληθεί σε πειραματική λειτουργία, τότε πρέπει να τις απεγκαταστήσετε μία προς μία για να ανακαλύψετε τον ένοχο.

Λύση 4

Προτού επαναφέρετε τη βιομηχανική εγκατάσταση, προσπαθήστε να σκουπίσετε το δέμα του καταστήματος. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Χώρος αποθήκευσης> Προσωρινά αποθηκευμένες πληροφορίες και πατήστε Ναι για να τις διαγράψετε.

Λύση 5

Μερικά άτομα αναφέρουν ότι ένα εργοστάσιο επαναφοράς αυξάνει αδιανόητα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Βεβαιωθείτε ότι μετακινείτε όλα τα ζωτικά, για να ξεκινήσετε και μετά μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά τηλεφώνου> Διαγραφή όλων> ΟΚ.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες δυνατότητες του LG V20

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found