Πώς να ενεργοποιήσετε τους γονικούς ελέγχους στο Google Chrome

Μαζί με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες στο Google Chrome είναι η ευκαιρία να ρυθμίσετε γονικούς ελέγχους. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη για όλους τους γονείς καθώς τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο. Εάν είστε γονέας και θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα στο παιδί σας να επισκεφτεί τους ιστότοπους με ακατάλληλο περιεχόμενο για την ηλικία του ή να αποτρέψει τη δημιουργία προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, αυτή είναι η εξαιρετική λύση για εσάς. Απλώς διαβάστε τον παρακάτω απλό οδηγό που δείχνει πώς να διαμορφώσετε τους γονικούς ελέγχους στο Google Chrome.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ενημέρωση του Google Chrome στα Windows 10

Πώς να ρυθμίσετε τους γονικούς ελέγχους στο Google Chrome.

Λοιπόν, πώς ρυθμίζετε τους γονικούς ελέγχους στο Chrome;

Είναι πολύ απλό, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Google Chrome, αλλά πριν από αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με το όνομά σας. Ελέγξτε το στην ενότητα "Άνθρωποι".

Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ στο πρόγραμμα περιήγησης. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο "Προσθήκη ατόμου".

Στο νέο παράθυρο, επιλέξτε μια εικόνα και ένα όνομα για τον νέο χρήστη και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο στοιχείο "Έλεγχος και προβολή των ιστότοπων που επισκέπτεται αυτό το άτομο από …@gmail.com". Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο "Προσθήκη" και θα ανοίξει το νέο παράθυρο του Chrome.

Το προφίλ για το παιδί σας έχει δημιουργηθεί, και για να το διαχειριστείτε, κατά καιρούς πρέπει να κοιτάξετε το προφίλ "Το παιδί μου" (όνομα παραδείγματος) στην ενότητα "Άτομα". Κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Πίνακας ελέγχου εποπτευόμενων χρηστών», κάντε κλικ στο «Το παιδί μου» και παρακολουθήστε τις δραστηριότητες του παιδιού σας.

Εκεί μπορείτε να δείτε ποιοι ιστότοποι επισκέφτηκε το παιδί σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την ασφαλή αναζήτηση για αυτό, για να αποτρέψετε το παιδί σας να επισκέπτεται συγκεκριμένους ιστότοπους ή να επιτρέπει στο παιδί σας να επισκέπτεται μόνο ιστότοπους που καθορίσατε.

Εάν το παιδί σας επισκεφθεί τον ακατάλληλο ιστότοπο, θα εμφανιστεί η οθόνη "Ζητήστε άδεια" και η πρόσβαση στον ιστότοπο είναι δυνατή μόνο με την άδειά σας.

Πηγή εικόνας: www.fondos7.net

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή ήχου στην ιστοσελίδα του Google Chrome

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found