Τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας για Android

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να νικήσει τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού περιπέτειας Στην πραγματικότητα, το Play Store είναι γεμάτο από αυτά. Εάν θέλετε να παίξετε παιχνίδια περιπέτειας στον ελεύθερο χρόνο σας και είστε μπερδεμένοι με ποιον θα σας ενθουσιάσει περισσότερο, τότε εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας για Android.

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης

Λίστα των καλύτερων παιχνιδιών περιπέτειας για Android

Dead Effect 2

Αυτό είναι ένα παιχνίδι δράσης sci-fi shooter που προσφέρει δράση κατηγορίας κονσόλας στους χρήστες του. Υπάρχει μια ιστορία που πρέπει να ακολουθήσετε και μέσα σε αυτήν, θα εκπαιδεύσετε και θα μεγαλώσετε στον χαρακτήρα σας. Μπορείτε να μαζέψετε και να αναβαθμίσετε τα όπλα που έχετε. Παίρνετε επίσης εμφυτεύματα σώματος υψηλής τεχνολογίας και έχουν διάφορες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Οι ήχοι και η ποιότητα της ταινίας και η αφήγηση γίνονται από επαγγελματίες καλλιτέχνες φωνής.

Λήψη Dead Effect 2

The Walking Dead No Man's Land

Έχετε όλους τους χαρακτήρες από το AMC's The Walking Dead σε αυτό το παιχνίδι - Daryl, Rick, Michonne, Glenn, Maggie και άλλους. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με δράση σε κάθε κίνηση που κάνετε. Θα πρέπει να επιλέξετε την ομάδα σας που θα πρέπει να πάει σε αποστολές. Πρέπει να προσέχετε καταφύγιο, φαγητό και νερό. Επίσης, θα λύσετε παζλ και θα αυξήσετε την ομάδα σας και θα τα διατηρήσετε ασφαλή. Υπάρχουν εβδομαδιαίες προκλήσεις, φυλάκια και πολλά άλλα. Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του στυλ μάχης και ειδικότητας στη χρήση ενός συγκεκριμένου όπλου.

Κατεβάστε το The Walking Dead No Man's Land

Ο λύκος ανάμεσά μας

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας για Android. Προέρχεται από τους δημιουργούς του The Walking Dead. Οι χαρακτήρες από το παραμύθι έχουν ξεφύγει στον κόσμο μας. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι που βασίζεται σε μύθους και η απόφαση που παίρνετε θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαφορετικές συνέπειες. Το Bigby Wolf είναι ο χαρακτήρας που ελέγχετε. Διερευνάτε τη δολοφονία μιας γυναίκας και συλλέγετε όλα τα στοιχεία. Μπορούν να εξεταστούν από τον κατάλογο αργότερα.

Κατεβάστε το The Wolf Among Us

Παιχνίδι των θρόνων

Για όσους είναι ερωτευμένοι με τη σειρά, αυτό είναι ένα τέλειο παιχνίδι. Ένα από τα πιο διάσημα σόου του HBO μπορεί τώρα να παιχτεί ως παιχνίδι. Η ιστορία αφορά το House of Forrester που είναι από τα βόρεια του Westeros και μιλά για την πίστη τους στους Starks από το Winterfell. Ολόκληρο το παιχνίδι είναι σε έξι επεισόδια και κάθε ένα γίνεται πιο συναρπαστικό από το τελευταίο. Καθώς ο πόλεμος καταπατά τους Πέντε Βασιλιάδες, φαίνονται να πολεμούνται μεταξύ τους και επτά βασίλεια φαίνονται σχισμένα μεταξύ των πονηρών πολέμων τους. Μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο διαφορετικών χαρακτήρων στο νοικοκυριό του Forrester και οι αποφάσεις σας θα αποφασίσουν την τύχη του πολέμου.

Κατεβάστε το Game of Thrones

Batman - Η σειρά Telltale

Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε τον ρόλο του πλούσιου και όμορφου Bruce Wayne που είναι και ο Batman. Το παιχνίδι έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε ο παίκτης να έχει την επιλογή να στραφεί στον Μπάτμαν ή τον Μπρους Γουέιν. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε στο παρασκήνιο όταν ο Bruce Wayne αποφάσισε πρόσφατα να γίνει Batman. Υπάρχουν έρευνες που επιτρέπουν στον χαρακτήρα να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητές του για να προωθήσει την ιστορία. Υπάρχει ένα δωρεάν επεισόδιο που περιλαμβάνεται στο παιχνίδι.

Κατεβάστε το Batman - The Telltale Series

Αυτός ο πόλεμος των δικών μου

Είστε πολίτες σε αυτό το παιχνίδι που μαζί με άλλους προσπαθούν να σώσουν μια πολιορκημένη πόλη. Υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές και σαρωτές που δεν θα σας αφήσουν να φύγετε από το κρησφύγετό σας. Τα τρόφιμα είναι λιγοστά και τα φάρμακα είναι λιγότερα. Πρέπει να φροντίσετε τους επιζώντες και να φύγετε αργά το βράδυ σε μια αποστολή και να περάσετε από μια σειρά από τοποθεσίες για να συλλέξετε αντικείμενα που θα σας αφήσουν να μείνετε ζωντανοί. Πρέπει να σχεδιάσετε τα δικά σας όπλα και επίσης να ελέγξετε τους επιζώντες σας. Είναι μια εντελώς νέα ιστορία όπου δεν είστε αυτός που έχει όπλα ή όπλα, αλλά προσπαθείτε να επιβιώσετε από μια τρομερή κατάσταση.

Κατεβάστε αυτόν τον πόλεμο των δικών μου

Στο φεγγάρι

Το παιχνίδι περιλαμβάνει τη ζωή του Τζόνι και τις αναμνήσεις του. Ο Τζόνι πρέπει να ψάξει για ορισμένα αντικείμενα και να συλλέξει ενέργεια από αυτά για να κάνει τη μνήμη του δυνατή και στη συνέχεια να κοιτάξει βαθύτερα στη μνήμη του για να βρει ένα μέρος του που έχει χαθεί. Αυτό είναι κάτι για την παιδική του ηλικία. Εσείς, ως Johnny, θα πρέπει να κοιτάζετε μερικές φορές γύρω από το σπίτι του και να αναζητάτε ορισμένα αντικείμενα που συνδέονται με τις αναμνήσεις σας. Εάν ο παίκτης δεν μπορεί να συγκεντρώσει αρκετή ενέργεια, δεν μπορεί να προχωρήσει με το παιχνίδι. Καθώς τα αντικείμενα συλλέγονται και ο παίκτης έχει δει όλες τις αναμνήσεις του, θα μπορούσε να συνδέσει όλα τα πράγματα μαζί. Επιπλέον, ο Τζόνι θα μπορεί να χειραγωγεί τις αναμνήσεις και να αλλάζει αντικείμενα, γεγονότα και χαρακτήρες, έτσι πιστεύει ότι πέτυχε το όνειρό του να πάει στη Σελήνη. Αυτό το παιχνίδι περιπέτειας είναι αρκετά διαφορετικό από τα άλλα που περιλαμβάνουν όπλα, απογραφή κ.λπ.

Λήψη στο φεγγάρι

Lara Croft Deus Ex GO

Το παιχνίδι βασίζεται στο franchise Tomb Raider. Ως Lara Croft, θα πρέπει να περιηγηθείτε στα διάφορα επίπεδα λύνοντας παζλ, ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο της ιστορίας. Δεν υπάρχει καμία ειδική ιστορία ή τίποτα, ωστόσο, όπως η ταινία μπορείτε να περιμένετε πολλή περιπέτεια. Επιπλέον, υπάρχουν πυργίσκοι, παζλ, κηφήνες, εχθροί και φρουροί που πρέπει να κατεβάσετε. Υπάρχουν moe από 50 παζλ στην ιστορία του παιχνιδιού.

Κατεβάστε το Lara Croft Deus Ex GO

Σαμόροστ 3

Οι δημιουργοί του Botanicula και του Machinarium δημιούργησαν αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο περιπετειώδες παιχνίδι και στις τρεις σειρές Samorost. Πρόκειται για ένα μαγικό φλάουτο που πέφτει γύρω από το σπίτι του Gnome που θέλει να μάθει από πού προήλθε πραγματικά. Το ταξίδι είναι γύρω από τον Κόσμο και συναντά έναν μηχανικό και του ζητά να χτίσει έναν πύραυλο. Το Gnome πετά στη συνέχεια σε διαφορετικούς πλανήτες και ρωτά τα διαφορετικά πλάσματα αυτών των πλανητών για το φλάουτο που έχει ανακαλύψει. Τελικά ανακαλύπτει ότι το φλάουτο ανήκει σε τέσσερις μοναχούς, αλλά η ειρήνη ανάμεσά τους έχει σπάσει και το Gnome θα πάει τώρα σε έναν κακό μοναχό και θα εκτελέσει κάποιες ενέργειες που θα διορθώσουν τα πράγματα.

Κατεβάστε το Samorost 3

Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό και θα σας κρατήσει διασκεδαστικό. Απολαύστε το παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης - Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια Android για παιδιά

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found