Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής για iPhone

Ποια θα ήταν η ζωή σας χωρίς μουσική; Δεν μπορώ να το φανταστώ γιατί αγαπώ τη μουσική και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν.

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε τη μουσική ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές μουσικής που μπορείτε να βρείτε στο Apps Store, όπως εφαρμογές ραδιοφώνου, ροή μουσικής, δωρεάν λήψη μουσικής κ.λπ. Ορισμένες εφαρμογές μουσικής χρειάζονται σύνδεση στο Διαδίκτυο και μερικές φορές καθυστερεί ή δεν μπορείτε να αποκτήσετε τη σύνδεση καθόλου. Λοιπόν, πώς μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε αν όλα εξαρτώνται ακόμα από το Διαδίκτυο; Ακόμα κι αν έχετε μια φορητή συσκευή για αναπαραγωγή της μουσικής. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν και οι άλλοι τρόποι για να απολαύσετε τη μουσική εκτός σύνδεσης στο iPhone σας. Θα μοιραστώ τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής για iPhone.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερες εφαρμογές για βασικά iPad για μαθητές γυμνασίου 2015

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής για iPhone

Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής από το Shiny Mobile Studio

Πηγή: itunes.apple.com

Έχω αναζητήσει πώς να απολαμβάνω δωρεάν μουσική χωρίς το Διαδίκτυο έως ότου βρήκα αυτήν τη δροσερή εφαρμογή. Το Free Music Player σάς επιτρέπει να κατεβάσετε τραγούδια από καλλιτέχνες του SoundCloud και να το παίξετε εκτός σύνδεσης. Έχουν πολλά τραγούδια από το SoundCloud που μπορείτε να κατεβάσετε και αυτό είναι νόμιμο επειδή παίζουν μόνο τραγούδια που επιτρέπονται επίσημα από τους καλλιτέχνες. Είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους αναπαραγωγής μουσικής στο iPhone σας εκτός σύνδεσης, χωρίς παραβίαση του νόμου. Αυτή η εφαρμογή παρέχει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες. Αφού ξεκινήσετε αυτήν την εφαρμογή στο iPhone σας, πατήστε Αναζήτηση μουσικής, πληκτρολογήστε ένα τραγούδι ή καλλιτέχνη και πατήστε Enter. Θα λάβετε μια λίστα τραγουδιών ή των καλλιτεχνών. Επιλέξτε ένα από αυτά, πατήστε το εικονίδιο επάνω αριστερά και πατήστε Λήψη. Μπορείτε να βρείτε το τραγούδι που έχετε κατεβάσει στη λειτουργία Η μουσική μου. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο iPhone σας από την εφαρμογή Free Music Player, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

.

PlayMe - Δωρεάν εφαρμογή λήψης μουσικής

Πηγή: itunes.apple.com

Το PlayMe είναι η άλλη δροσερή εφαρμογή για να ακούτε τη μουσική,

.

MixDownloader

Πηγή: itunes.apple.com

Το MixDownload είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή λήψης μουσικής για iPhone. Αυτή η εφαρμογή, έχει πολλές κατηγορίες μουσικής για να επιλέξετε, από ποπ, RnB, τζαζ έως indie μουσική. Αρχικά, επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να κατεβάσετε κατά Κατηγορίες ή Hot, μετά αγγίξτε το εικονίδιο βέλους στη δεξιά πλευρά του τίτλου μουσικής και θα ξεκινήσει η λήψη. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας τραγούδι ή καλλιτέχνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να βρείτε τη μουσική σας στη λειτουργία Λήψη και μπορείτε να την ακούσετε εκτός σύνδεσης. Το θέμα είναι ότι μπορείτε να ακούσετε τη μουσική μόνο αφού ολοκληρωθεί η λήψη της. Το MixDownload είναι συμβατό με iOS 6.1 ή μεταγενέστερη έκδοση.

.

Δωρεάν Μουσικό Αρχείο

Πηγή: itunes.apple.com

Το Free Music Archive (FMA) είναι επίσης μία από τις δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής που βρήκα μέχρι στιγμής. Προσφέρει πολλά από τη μουσική συλλογή πολλών ειδών για να ενισχύσει τη διάθεσή σας και σας επιτρέπει να κατεβάσετε δωρεάν μουσική, ώστε να μπορείτε να την αναπαράγετε εκτός σύνδεσης. Το Free Music Archive είναι μια μη κερδοσκοπική ψηφιακή βιβλιοθήκη που προσφέρει δωρεάν και νόμιμες λήψεις MP3. Σκηνοθετείται από το WFMU, τον πιο γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ελεύθερης μορφής στην Αμερική. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν. Λοιπόν, τι περιμένετε, ξεκινήστε να κατεβάζετε αυτήν την εφαρμογή, να βρίσκετε τη μουσική και να την ακούτε πρώτα, αν σας αρέσει μπορείτε να την κατεβάσετε.

.

Εφαρμογές ροής μουσικής

Ήταν αρκετά δύσκολο να βρεις τις δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής για iPhone, επειδή η Apple δεν θα επιτρέπει στις εφαρμογές που παραβιάζουν το νόμο, στο App Store τους. Οι δωρεάν λήψεις μουσικής είναι το παράνομο πράγμα εάν δεν έχουν επίσημη άδεια από τους καλλιτέχνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρήκατε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής χρειάστηκε πολύς χρόνος. Διάβασα κάποιες αναφορές από το Διαδίκτυο, αλλά όταν δοκίμασα στο iPhone μου, δεν λειτούργησε; Είτε επειδή δεν μπορούσα να βρω την εφαρμογή στο App Store, δεν υπάρχουν πλέον ή έχουν αλλάξει τα ονόματα και τις λειτουργίες τους. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές δεν είχαν δυνατότητα λήψης, αλλά προσφέρουν μόνο μουσική χωρίς ροή, η οποία πάντα χρειάζεται σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αλλά, τελικά, βρήκα μερικά και τα μοιράστηκα μαζί σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχει και ο άλλος τρόπος να ακούσετε δωρεάν μουσική στο iPhone σας, ένας από αυτούς είναι μέσω των εφαρμογών ροής μουσικής, όπως SounCloud, Pandora, Rhapsody και άλλα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ιστότοπους λήψης μουσικής.

Διαβάστε επίσης: 5 κορυφαία προστατευτικά θήκης για ρολόι της Apple με διάφορα χρώματα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found