Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Samsung Galaxy S5 Bluetooth

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να διορθώσουμε τα προβλήματα Bluetooth του Samsung Galaxy S5.

Πρώτη ανάγνωση - Το Android δεν θα συνδεθεί στο Bluetooth

Εδώ, θα μοιραστούμε μερικές λύσεις για το πρόβλημα, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα Bluetooth είναι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης Bluetooth. Είναι από τα πιο απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα, αλλά οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν να καθαρίσουν την προσωρινή μνήμη. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα, η πρότασή μου είναι να ξεφορτωθείτε την προσωρινή μνήμη Bluetooth μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Bluetooth και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Δοκιμάστε να επανασυνδεθείτε ξανά.

Δείτε επίσης: Πώς να αυξήσετε το σήμα WIFI στο Samsung Galaxy S5

Δείτε επίσης: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης του Samsung Galaxy S5

Διαφορετικά προβλήματα Bluetooth και οι επιδιορθώσεις τους

Πρόβλημα 1:

Πρόβλημα σύνδεσης Bluetooth

Λύση:

 • Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας.
 • Πατήστε στο εικονίδιο ρυθμίσεων μόλις φτάσετε εκεί.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη Διαχείριση εφαρμογών από την ενότητα Εφαρμογή.
 • Εμφάνιση όλων των καρτελών σύροντας αριστερά ή δεξιά.
 • Πατήστε Bluetooth.
 • Πατήστε για να το σταματήσετε δυναμικά. Υπάρχει ένα εικονίδιο για τη διακοπή της βίας.
 • Τώρα πατήστε για εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης.
 • Στη συνέχεια, πατήστε για να διαγράψετε τα δεδομένα Bluetooth.
 • Πατήστε ΟΚ.
 • Το τελευταίο βήμα είναι η επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, προσπαθήστε να συνδέσετε το S5 με μια άλλη συσκευή Bluetooth σε εμβέλεια.

Εγγραφείτε στον ιστότοπό μας: Technobezz

Πρόβλημα 2:

Ορισμένοι χρήστες του Galaxy S5 παραπονέθηκαν ότι οι πληροφορίες και το κομμάτι του τραγουδιού δεν εμφανίζονται μέσω του Bluetooth του αυτοκινήτου τους μόλις ενημερώσουν τη συσκευή τους στο Lollipop.

Λύση:

Δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πρόβλημα διένεξης της συσκευής Galaxy S5 με το car kit ή λόγω της παλιάς μνήμης που είναι αποθηκευμένη στο car kit. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διαγράψετε όλες τις συσκευές Bluetooth από το κιτ αυτοκινήτου σας και στη συνέχεια να αντιστοιχίσετε ξανά.

Πρόβλημα 3:

Το Bluetooth συνεχίζει να αλλάζει στο ηχείο του τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης μέσα στο αυτοκίνητο είναι το ζήτημα που πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν με τη συσκευή Galaxy S5.

Λύσεις:

Πιθανότατα αυτό το ζήτημα συμβαίνει λόγω της παρεμβολής που μπορεί να προέρχεται από πηγές όπως Wi-Fi, πλοήγηση GPS, car kit και συσκευές Bluetooth. Παρόλο που το κιτ αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στις περισσότερες παρεμβολές, αλλά η μετάβαση συχνότητας είναι το πρότυπο των συσκευών Bluetooth, οπότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα ανά πάσα στιγμή. Αυτό που απαιτείται για την επίλυση του προβλήματος είναι να απενεργοποιήσετε όλες τις ασύρματες συσκευές στο αυτοκίνητο καθώς πραγματοποιείτε την κλήση. Επίσης, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi στη συσκευή σας επίσης σε περίπτωση που δεν το χρησιμοποιείτε.

Πρόβλημα 4:

Το Samsung Galaxy S5 Bluetooth δεν συνδέεται με άλλες συσκευές είναι ένα άλλο ζήτημα για το οποίο έχουν αναφερθεί ορισμένοι χρήστες.

Λύσεις:

Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth στο S5 είναι ενεργοποιημένο μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλα> Bluetooth. Θα πρέπει να δείχνει το κουμπί απενεργοποίησης. Σε περίπτωση που δείτε το κουμπί ενεργοποίησης, πατήστε το και το Bluetooth θα είναι ΕΝΕΡΓΟ στη συσκευή σας Galaxy S5.

Πηγή -www.androidpit.com

Πρόβλημα 5:

Πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα με τη λειτουργία αυτοκινήτου καθώς έχουν ενημερώσει το Galaxy S5 με το Android Lollipop. Σύμφωνα με αυτούς, η συσκευή συνδέεται τέλεια στο αυτοκίνητο μέσω Bluetooth σε λειτουργία αυτοκινήτου χωρίς προβλήματα στη λήψη και αποστολή κλήσεων. Η οθόνη κλειδώνεται επίσης όταν πραγματοποιηθεί ή ληφθεί μια κλήση. Ωστόσο, οι χρήστες ανέφεραν ότι η οθόνη δεν είναι κλειδωμένη στη λειτουργία αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί ή αποσταλεί κλήση, παραμένει στην οθόνη λειτουργίας αυτοκινήτου και οι χρήστες πρέπει να ξεκλειδώσουν την οθόνη για να επιτρέψουν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Λύσεις:

Αυτό το πρόβλημα δεν σημαίνει ότι το car kit είναι κατεστραμμένο, αλλά οφείλεται μόνο σε ορισμένα προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ του προγράμματος οδήγησης του car kit και του πρόσφατα ενημερωμένου λειτουργικού συστήματος Android. Ωστόσο, πρώτα εκκαθαρίστε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης στη συσκευή σας και εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Εάν οι παραπάνω επιδιορθώσεις δεν λειτουργούν, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του κιτ του αυτοκινήτου σας.

Εγγραφείτε στον ιστότοπό μας: Technobezz

Τι άλλο?

Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε προβλήματα Bluetooth στο Galaxy S5.

Διαγραφή προηγούμενων ζευγών

Μερικές φορές, τα προβλήματα Bluetooth μπορούν να επιδιορθωθούν διαγράφοντας προηγούμενα ζευγάρια. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Bluetooth
 • Βρείτε τη συσκευή που θέλετε να αποζημιώσετε και κάντε κλικ στις επιλογές (εικονίδιο με το γρανάζι) ακριβώς δίπλα της
 • Πατήστε Κατάργηση σύζευξης

Ενημερώστε το λογισμικό

Μια νέα έκδοση λογισμικού μπορεί να επιλύσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων και ως πλεονέκτημα, συνήθως εισάγει μερικές νέες δυνατότητες. Για να ενημερώσετε το λογισμικό στο Samsung Galaxy S5, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Σχετικά με τη συσκευή
 • Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού
 • Πατήστε Ενημέρωση.

Ενημερώστε το λογισμικό της συσκευής Bluetooth

Τα βήματα για αυτήν τη λύση είναι διαφορετικά και εξαρτώνται από τη συσκευή που διαθέτετε. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη ή επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή της συσκευής Bluetooth και δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα άλλο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα δεδομένα, οι ρυθμίσεις, οι εφαρμογές κ.λπ. θα διαγραφούν, επομένως μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
 • Εκεί, μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μου, Εφεδρικός λογαριασμός και Αυτόματη επαναφορά
 • Επαναφορά δεδομένων Tao Factory
 • Πατήστε Επαναφορά συσκευής
 • Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε το PIN σας
 • Πατήστε Συνέχεια
 • Πατήστε Διαγραφή όλων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found