Συνηθισμένα ζητήματα iPhone 5c και πώς να τα διορθώσετε

Κάθε smartphone διαθέτει κάποιες δυσλειτουργίες και προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 5c. Γνωρίζουμε ότι ακόμη και το μικρότερο σφάλμα μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, αλλά ευτυχώς, μπορείτε να επιλύσετε πολλά προβλήματα μόνοι σας χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Θα μιλήσουμε για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του iPhone 5c και θα μοιραστούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Συνηθισμένα προβλήματα iPhone 5c και οι λύσεις τους

Προβλήματα Bluetooth iPhone 5c

Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά ζητήματα στον κόσμο των smartphone. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούν να βρουν τη συσκευή σύζευξης Bluetooth ή μπορούν να βρουν τη συσκευή, αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν τη σύνδεση. Ας δούμε τις πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Εναλλαγή λειτουργίας αεροπλάνου

Μέθοδος 2:

Εναλλαγή Bluetooth

Μέθοδος 3:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και μετακινήστε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και ενεργοποιήστε ξανά το iPhone 5c.

Μέθοδος 4:

Ξεχάστε τη συσκευή με την οποία προσπαθείτε να αντιστοιχίσετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Bluetooth και, στη συνέχεια, βρείτε μια συσκευή, πατήστε στο (i) δίπλα της και πατήστε "Ξεχάστε αυτήν τη συσκευή", επιβεβαιώστε την ενέργεια. Βρείτε ξανά τη συσκευή και προσπαθήστε να δημιουργήσετε τη σύνδεση.

Μέθοδος 5:

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε στην επιλογή "Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου".

Μέθοδος 6:

Ελέγξτε το εγχειρίδιο για τη συσκευή σύζευξης Bluetooth και δείτε εάν μπορεί να ενημερωθεί το λογισμικό της.

Μέθοδος 7:

Ενημερώστε το iOS εάν υπάρχει νέα έκδοση διαθέσιμη για λήψη.

Μέθοδος 8:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Με αυτό το βήμα, τα δεδομένα που αποθηκεύσατε στο iPhone 5c δεν θα διαγραφούν. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε "Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων".

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επίλυσης του ζητήματος ζευγαρώματος Bluetooth iPhone 5c

Θέματα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας iPhone 5c

Αρκετοί χρήστες δήλωσαν ότι δεν μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο ή εάν συνδέσουν την καθιερωμένη σύνδεση είναι πολύ αργή ή συνεχίζει να πέφτει.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό, απενεργοποιήστε το και μετά ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και μετά απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 3:

Δείτε εάν η ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα είναι διαθέσιμη μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά.

Μέθοδος 4:

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM.

Μέθοδος 5:

Μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου και να το κάνετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε "Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου".

Μέθοδος 6:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Μέθοδος 7:

Εάν υπάρχει μια νέα έκδοση του iOS, αναβαθμίστε τη συσκευή σας.

Μέθοδος 8:

Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατώντας στο "Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων επιλογή".

Το iPhone 5c συνεχίζει την επανεκκίνηση

Αυτό είναι ένα αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα, καθώς δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κανονικά. Πριν επισκεφτείτε το Apple Store, δοκιμάστε τις πιθανές λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Μέθοδος 1:

Εναλλαγή λειτουργίας κινητής τηλεφωνίας και λειτουργίας αεροπλάνου.

Μέθοδος 2:

Ενημερώστε όλες τις εφαρμογές στη συσκευή σας.

Μέθοδος 3:

Εάν παρατηρήσατε ότι η συσκευή σας κάνει επανεκκίνηση όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή. Βρείτε το εικονίδιό του στην Αρχική οθόνη, πατήστε και κρατήστε το πατημένο και όταν εμφανιστεί η εφαρμογή τρελά και ένα "X", κάντε κλικ σε αυτό για να διαγράψετε την εφαρμογή.

Μέθοδος 4:

Η ενημέρωση του iOS είναι απαραίτητη, καθώς οι νέες εκδόσεις διορθώνουν τα σφάλματα, οπότε αν υπάρχει ενημέρωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση.

Μέθοδος 5:

«Συνδέστε το iPhone 5c στον υπολογιστή σας και το iTunes θα αναγνωρίσει τη συσκευή σας σε δευτερόλεπτα. Όταν συμβεί αυτό, επιλέξτε Επαναφορά. "

Μέθοδος 6:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, ίσως είναι καιρός να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ως νέα. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για το τι είναι σημαντικό για εσάς και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Όταν ολοκληρωθεί αυτό, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη και, στη συνέχεια, ρυθμίστε το iPhone 5c ως νέα συσκευή.

Το iPhone 5c παγώνει κατά τη φόρτιση

Εάν παρατηρήσατε ότι το iPhone 5c σας παγώνει κατά τη φόρτιση, δοκιμάστε αυτές τις λύσεις.

Μέθοδος 1:

Αφαιρέστε την θήκη εάν τη χρησιμοποιείτε.

Μέθοδος 2:

Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κατά τη φόρτιση.

Μέθοδος 3:

Χρησιμοποιείτε πάντα τον αρχικό φορτιστή που συνοδεύει το iPhone 5c όταν τον αγοράσατε.

Μέθοδος 4:

Εάν φορτίζετε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τον φορτιστή τοίχου, προσπαθήστε να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας και να το φορτίσετε με αυτόν τον τρόπο και αντίστροφα.

Μέθοδος 5:

Αναβαθμίστε τη συσκευή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Μέθοδος 6:

Εάν οι παραπάνω λύσεις δεν λειτουργούν, διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις αλλά πρώτα, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί και, στη συνέχεια, ρυθμίστε το τηλέφωνο ως νέο.

iPhone 5c δεν υπάρχει πρόβλημα υπηρεσίας

Εάν δεν βλέπετε καμία υπηρεσία στο iPhone 5c, δοκιμάστε αυτές τις λύσεις.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου και απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 2:

Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Κινητό.

Μέθοδος 3:

Δείτε αν είναι διαθέσιμη η ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά.

Μέθοδος 4:

Εάν βρίσκεστε σε ξένη χώρα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το iPhone 5c σας έχει ρυθμιστεί για περιαγωγή δεδομένων. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό και πατήστε Περιαγωγή δεδομένων.

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 6:

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM.

Μέθοδος 7:

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά, πατήστε Επαναφορά και κάντε κλικ στο Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Αυτό θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις VPN και APN, τις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας, Bluetooth και Wi-Fi.

Μέθοδος 8:

Αναβαθμίστε το iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Το iPhone 5c εμφανίζει εσφαλμένη ώρα

Τα ίδια προβλήματα ενοχλούν όλους τους κατόχους iPhone, όπως προβλήματα με Bluetooth ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, αλλά αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως στο iPhone 5c.

Μέθοδος 1:

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι αυτό: πατήστε Ρυθμίσεις> Γενικά> Ημερομηνία και ώρα, απενεργοποιήστε / ενεργοποιήστε την επιλογή Ορισμός αυτόματα."

Μέθοδος 2:

"Εάν η προηγούμενη λύση δεν βοήθησε ξανά μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ημερομηνία & Ώρα. Αυτή τη φορά, μην εναλλάσσετε το Set Automatically, απλώς απενεργοποιήστε το και αφήστε το έτσι. "

Μέθοδος 3:

Εάν παρατηρήσατε το πρόβλημα μετά τη λήψη μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή. Βρείτε το εικονίδιο της εφαρμογής, πατήστε παρατεταμένα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "X" όταν εμφανιστεί η διαγραφή της εφαρμογής.

Μέθοδος 4:

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ρολογιού τρίτου μέρους, αναγκάστε την να κλείσει. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε στο κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές, σύρετε προς τα αριστερά για να βρείτε την εφαρμογή και μετά σύρετε προς τα πάνω για να την κλείσετε.

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε το iPhone 5c σας.

Μέθοδος 6:

Ενημερώστε το λογισμικό iOS στη συσκευή σας.

Μέθοδος 7:

Εάν οι αναφερόμενες λύσεις δεν έλυσαν το πρόβλημα, θα πρέπει να ξεκινήσετε εκ νέου τη συσκευή σας διαγράφοντας όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Καθώς όλα θα διαγραφούν, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά και όταν ολοκληρωθεί, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας ως νέο.

Κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone 5c

Κάθε κάτοχος smartphone θα αρχίσει να αναζητά τρόπους για να διορθώσει την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Ας δούμε πώς να βελτιώσουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να τη διαρκέσουμε περισσότερο μεταξύ των φορτίων.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Εάν δεν το κάνετε αυτό, η συσκευή σας θα αναζητά συνεχώς ένα δίκτυο για σύνδεση.

Μέθοδος 2:

Εάν δεν χρειάζεστε το Bluetooth, απενεργοποιήστε το.

Μέθοδος 3:

Μειώστε το επίπεδο φωτεινότητας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Οθόνη & Φωτεινότητα και μετά μετακινήστε το ρυθμιστικό.

Μέθοδος 4:

"Εάν απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας, θα εκπλαγείτε ευχάριστα με την αλλαγή. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Υπηρεσίες τοποθεσίας και ορίστε την επιλογή απενεργοποίησης. "

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα και ενεργοποιήστε τη Μείωση κίνησης.

Μέθοδος 6:

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για ορισμένες εφαρμογές. Για να το κάνετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κέντρο ειδοποιήσεων.

Μέθοδος 7:

Απενεργοποίηση ανανέωσης εφαρμογής φόντου. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως αυτήν τη λειτουργία ή να την απενεργοποιήσετε μόνο για ορισμένες εφαρμογές. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ανανέωση εφαρμογής φόντου.

Το iPhone 5c δεν μπορεί να στείλει ή να λάβει μηνύματα

Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν για αυτό το πρόβλημα και εδώ είναι αρκετές πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

«Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποστολή μηνυμάτων όπως το iMessage, την αποστολή ως SMS και υπάρχει επίσης ανταλλαγή μηνυμάτων MMS. Είναι ζωτικής σημασίας να ενεργοποιηθούν όλα αυτά. Για να ελέγξετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Μηνύματα. "

Μέθοδος 2:

Βεβαιωθείτε ότι η επαφή στην οποία προσπαθείτε να στείλετε το μήνυμα δεν βρίσκεται στη λίστα αποκλεισμού. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Αποκλεισμένοι.

Μέθοδος 3:

Εναλλαγή iMessage. Απενεργοποιήστε το, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 4:

"Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Αποστολή και λήψη. Θα δείτε το Apple ID, κάντε κλικ σε αυτό, για να αποσυνδεθείτε και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε ξανά. "

Μέθοδος 5:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και, στη συνέχεια, μετακινήστε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και ενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 6:

Δείτε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά, πατήστε Σχετικά.

Μέθοδος 7:

Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση iOS, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση.

Μέθοδος 8:

"Εάν έχετε πάρα πολλά αποθηκευμένα μηνύματα που ανταλλάξατε με κάποιον, θα πρέπει να τα διαγράψετε. Εάν θέλετε να κρατήσετε κάτι, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Μόλις διαγράψετε τη συνομιλία, δοκιμάστε να στείλετε ξανά το μήνυμα. "

Μέθοδος 9:

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, όταν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Αρχικά, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα στην οθόνη και ρυθμίστε τη συσκευή σας ως νέα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού του iPhone 5c

Ακολουθούν πολλές προτάσεις που πρέπει να κάνετε εάν το iPhone σας δεν θα συγχρονιστεί με το iTunes.

Μέθοδος 1:

Επανεκκινήστε το iPhone 5c σας.

Μέθοδος 2:

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση του iTunes.

Μέθοδος 3.

Κλείστε το λογισμικό iTunes και εκκινήστε το ξανά.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 5:

Ρυθμίστε τη συσκευή σας ως νέα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, αλλά πρώτα δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.

Ο χώρος αποθήκευσης του iPhone 5c είναι πλήρης

Όταν ο χώρος αποθήκευσης στη συσκευή σας είναι πλήρης, το τηλέφωνό σας θα επιβραδυνθεί και δεν θα έχετε αρκετό χώρο για να αναβαθμίσετε το τηλέφωνό σας όταν χρειάζεται. Εδώ μπορείτε να ελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο.

Μέθοδος 1:

Μετακινήστε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, διαγράψτε αυτά τα αρχεία από το iPhone σας.

Μέθοδος 2:

Διαγράψτε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Για να το κάνετε αυτό, βρείτε το εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε να διαγράψετε, πατήστε παρατεταμένα και, στη συνέχεια, όταν εμφανίζεται η εφαρμογή ζογκλέρ και ένα "X", κάντε κλικ σε αυτήν και η εφαρμογή θα διαγραφεί.

Μέθοδος 3:

"Εάν έχετε πάρα πολλά αποθηκευμένα μηνύματα στο iPhone 5c σας, μόλις τα διαγράψετε, θα ελευθερώσετε πολύ χώρο, ειδικά εάν υπάρχουν πολλά ομαδικά μηνύματα με φωτογραφίες και βίντεο."

Μέθοδος 4:

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων Safari. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Safari> Cookies και Δεδομένα.

Το iPhone 5c δεν θα ενημερώσει ούτε θα κατεβάσει εφαρμογές

Αυτό το ζήτημα ενοχλούσε πολλούς χρήστες iPhone, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων του iPhone 5c. Εάν η συσκευή σας δεν θα ενημερώσει τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει ή εάν δεν θα πραγματοποιήσει λήψη νέων εφαρμογών, δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις.

Μέθοδος 1:

Εάν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, θα πρέπει να κλείσετε μερικές. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα αριστερά για να διαβάσετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πρόσφατα. Όταν βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε, σύρετε προς τα πάνω.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Ημερομηνία & Ώρα και ρυθμίστε τις σε αυτόματη.

Μέθοδος 3:

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Wi-Fi, βρείτε το δίκτυο Wi-Fi και κάντε κλικ στο (i) και μετά πατήστε Ανανέωση μίσθωσης.

Μέθοδος 4:

«Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε iTunes & App Store, κάντε κλικ στο Apple ID και Αποσυνδεθείτε. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο App Store, περιηγηθείτε στις εφαρμογές και επιλέξτε αυτήν που θέλετε να κατεβάσετε. Θα εμφανιστεί το μήνυμα με νέους όρους υπηρεσίας, οπότε φροντίστε να κάνετε κλικ στο Αποδοχή. "

Μέθοδος 5:

Ενημερώστε το λογισμικό iOS στην πιο πρόσφατη έκδοση.

iPhone 5c χωρίς ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων

Υπάρχουν πολλές πιθανές λύσεις εάν δεν ακούτε ήχο κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Μέθοδος 1:

«Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι να ρυθμίσετε την ένταση. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ενώ είστε σε κλήση, με τα κουμπιά έντασης που βρίσκονται στο πλάι του iPhone 5c. "

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Bluetooth και απενεργοποιήστε το.

Μέθοδος 3:

Εάν χρησιμοποιείτε τη θήκη για το iPhone 5c, αφαιρέστε την.

Μέθοδος 4:

"Εάν παρατηρήσετε τυχόν συντρίμμια ή βρωμιά στην υποδοχή των ακουστικών ή στον δέκτη, θα πρέπει να το ξεσκονίσετε. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή βούρτσα. "

Μέθοδος 5:

Υπάρχουν τόνοι προβλημάτων που μπορούν να επιλυθούν με μια απλή επανεκκίνηση, οπότε απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 6:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση του iTunes.

  • Συνδέστε το iPhone 5c με τον υπολογιστή σας (χρησιμοποιήστε το καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή σας)
  • Όταν το iPhone σας εμφανίζεται στο iTunes, επιλέξτε το
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά στον πίνακα "Σύνοψη"
  • Κάντε κλικ στην Επαναφορά ξανά για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια
  • Μόλις αποκατασταθεί η συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα γίνει επανεκκίνηση
  • Ρυθμίστε τη συσκευή σας ως νέα συσκευή.

Ζητήματα κλήσεων Wi-Fi iPhone 5c

Η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσω Wi-Fi είναι μια πολύ ωραία επιλογή, αλλά ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια κλήση.

Μέθοδος 1:

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Μέθοδος 2:

Στη συνέχεια, δείτε εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο. Εάν είναι ενεργοποιημένο, απενεργοποιήστε το και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 3:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 4:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου και μετά απενεργοποιήστε τη.

Μέθοδος 5:

Συνδεθείτε σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi και προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε μια κλήση.

Μέθοδος 6:

Επανεκκινήστε το δρομολογητή σας. Απενεργοποιήστε το, περιμένετε 15-20 δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 7:

Επανεκκινήστε το iPhone 5c σας.

Μέθοδος 8:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found