Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια Flash

Πολλοί άνθρωποι μεγάλωσαν παίζοντας παιχνίδια flash, και πολλοί από εμάς εξακολουθούν να τα παίζουν κατά καιρούς. Μέσω αυτού του άρθρου, θα σας δώσουμε τη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια flash που έχετε παίξει ποτέ. Η λίστα, που αποτελείται από 8 παιχνίδια flash επιλέγεται με βάση την ποιότητα περιεχομένου του παιχνιδιού, τη δημοτικότητά του και την πρωτοτυπία της ιδέας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δωρεάν. Ας αρχίσουμε!

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια στο Steam

Παιχνίδι των βομβών

Είναι μια προηγμένη έκδοση του παιχνιδιού BomberMan που μπορείτε να παίξετε online σε λειτουργία πολλών παικτών. Το κλειδί του παιχνιδιού παραμένει όπως ήταν στο BomberMan. Για να καταστρέψετε ένα τείχος, πρέπει να φυτέψετε μια βόμβα και να μείνετε ζωντανοί, πρέπει να φύγετε από αυτές τις βόμβες. Το παιχνίδι έρχεται αυτή τη φορά με μεγαλύτερο χάρτη.

Απεριόριστοι Mario Bros

Ποιος δεν ξέρει για τα παιχνίδια Mario Bros που ανέπτυξε η Nintendo; Το άπειρο Mario Bros είναι λίγο διαφορετικό γιατί μόλις τελειώσετε ένα επίπεδο, αυτό που πρόκειται να συμβεί μετά είναι πραγματικά απροσδόκητο. Είναι ένα από τα πιο αστεία παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε.

Αυτό είναι το μόνο επίπεδο

Όπως λέει το όνομά του, αυτό το παιχνίδι είναι κάπως περίεργο γιατί θα παίξετε στο ίδιο μέρος και στην ίδια πλατφόρμα, αλλά περιμένετε! Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το παιχνίδι γιατί πρέπει να επιλέξετε το σωστό σχήμα ελέγχου για να κερδίσετε. Είναι ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι. Δοκίμασε το!

Ricochet σκοτώνει 2

Αυτό είναι ένα άλλο φανταστικό παιχνίδι παζλ στο οποίο θα έχετε λίγο πυρομαχικά και θα πρέπει να ανατινάξετε τους τοίχους που βλέπετε στην οθόνη σας. Έτσι, για να πετύχετε σκοτώσεις πρέπει να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Θα λάβετε πόντους εάν μπορείτε να το κάνετε σε μικρότερο χρονικό διάστημα και αν μπορείτε να είστε γρηγορότεροι από τους αντιπάλους σας.

Ξίφη και ψυχές

Αυτό το παιχνίδι μιλά για τον Rogue που θέλει να γίνει ο ισχυρότερος πολεμιστής στη γη του μια μέρα. Φροντίστε τον λοιπόν ώστε να επιτύχει τον στόχο του και να εκπληρώσει τις επιθυμίες του. Θα είστε έτοιμοι να πολεμήσετε ενάντια σε χιλιάδες ισχυρούς μαχητές. Για να γίνει αυτό, αντικείμενα και μαγεία θα σας βοηθήσουν. Σε περίπτωση αποτυχίας, δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση 3

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις του παιχνιδιού Run που ίσως αναρωτιέστε γιατί αποφάσισε να τοποθετήσει το Run 3 στη λίστα. Οι λόγοι είναι αρκετά απλοί - το Run 3 έχει περισσότερα επίπεδα και έρχεται με βελτιωμένα γραφικά σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις. Πρέπει να κάνεις τον εξωγήινο άντρα να τρέχει σε ένα σωλήνα. Αυτό δεν θα είναι εύκολο όπως περιμένετε. Προσέξτε τις τρύπες που συναντάτε!

Σειρά Παιχνιδιών Μαγειρικής Papa

Πολλά παιχνίδια αναπτύχθηκαν από το FLIPLINE, αλλά η σειρά παιχνιδιών μαγειρικής του Papa θεωρείται ως τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια. Όλα αυτά είναι για έναν λόγο καθώς ολόκληρη η σειρά φέρνει διασκέδαση και απόλαυση. Οι πελάτες έρχονται να παραγγείλουν το φαγητό τους και η δουλειά σας είναι να τους ικανοποιήσετε κάνοντας ένα πολύ νόστιμο φαγητό. Εάν ο πελάτης είναι ευχαριστημένος, θα σας πληρώσει. Λοιπόν, φροντίστε να παραδώσετε το καλύτερο.

Φίδι

Αυτό το παιχνίδι είναι γνωστό ως το πιο διάσημο παιχνίδι flash χάρη στη Nokia που έχει εγκαταστήσει το Snake στα παλιά τους τηλέφωνα. Το πλεονέκτημα αυτού του παιχνιδιού είναι ότι σας επιτρέπει να σκοτώνετε χρόνο όποτε βαρεθείτε. Η αρχή είναι απλή, είσαι φίδι και πρέπει να μεγαλώσεις. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να φάτε τις κουκκίδες που βλέπετε στην οθόνη. Το παιχνίδι έρχεται με μόνο τρία επίπεδα: Slug, worm και python. Το Slug είναι η λειτουργία των αρχάριων, επειδή είναι η πιο αργή. Ωστόσο, το python είναι για τους έμπειρους παίκτες που πρέπει να πάνε γρηγορότερα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found