Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα υπερθέρμανσης του Galaxy Note 4

Οι χρήστες του Galaxy Note 4 αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με το τηλέφωνό τους, αλλά ένα από τα πιο κοινά προβλήματα είναι το ζήτημα της υπερθέρμανσης. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι το τηλέφωνό τους γίνεται πολύ ζεστό για να το αγγίξει αφού το χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Για ορισμένους χρήστες, το πρόβλημα λύθηκε σε λίγες ημέρες μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας. Αλλά μετά από λίγες ημέρες, ξεκίνησε το ζήτημα υπερθέρμανσης του Galaxy Note 4.

Διαβάστε πρώτα - Γιατί το τηλέφωνό μου Android ζεσταίνεται και υπερθερμαίνεται;

Πολλοί λόγοι μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα, όπως κατεστραμμένη κάρτα SD, οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους, ζημιά στο νερό κ.λπ.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης του προβλήματος ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου Galaxy Note 4

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος υπερθέρμανσης της σημείωσης 4

Μέθοδος 1

Πρώτα απ 'όλα, ενημερώστε όλες τις εφαρμογές μεταβαίνοντας στο Google Play store, επειδή οι εφαρμογές που δεν ενημερώνονται ενδέχεται να δημιουργήσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης. Μετά την ενημέρωση, ελέγξτε αν κάποια εφαρμογή εμφανίζεται ως μη ενημερωμένη, αν ναι, τότε διαγράψτε αυτήν.

Μέθοδος 2

Εάν το Galaxy Note 4 σας ζεσταθεί πολύ όταν χρησιμοποιείτε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, παρατηρήστε προσεκτικά το τηλέφωνό σας εκκινώντας το σε ασφαλή λειτουργία. Να το πράξουν,

  • Απενεργοποιήστε εντελώς τη Σημείωση 4 σας
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης και το πλήκτρο λειτουργίας ταυτόχρονα
  • Αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου σας. Μην αφήσετε το πλήκτρο μείωσης έντασης έως ότου ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση του Galaxy Note 4
  • Στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης, θα εμφανιστεί η Ασφαλής λειτουργία. Αφήστε τώρα το πλήκτρο μείωσης έντασης ήχου.

Σε ασφαλή λειτουργία παρατηρήστε εάν το τηλέφωνό σας υπερθερμαίνεται. Εάν η υπερθέρμανση του Galaxy Note 4 δεν υπάρχει, τότε μια εφαρμογή τρίτου μέρους προκαλεί αυτό το πρόβλημα, οπότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές μία προς μία έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα. Ξεκινήστε με τις πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές.

Μέθοδος 3

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα SD, το πρόβλημα υπερθέρμανσης στη Σημείωση 4 ενδέχεται να προκύψει εάν η κάρτα είναι ελαττωματική. Διαμορφώστε την κάρτα SD μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Μενού αποθήκευσης και, στη συνέχεια, ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Πριν από τη μορφοποίηση αντιγράφων ασφαλείας τα δεδομένα της κάρτας SD.

Μέθοδος 4

Το πρόβλημα που σχετίζεται με το λογισμικό ενδέχεται να δημιουργήσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Galaxy Note 4. Σε αυτήν την περίπτωση, το OTA (over the air) μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Για να ενημερώσετε το λογισμικό του τηλεφώνου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή> Ενημέρωση λογισμικού και, στη συνέχεια, Ενημέρωση.

thedroidguy.com

Μέθοδος 5

Εάν πρόσφατα το τηλέφωνό σας ήρθε σε επαφή με νερό, τότε είναι ένας ισχυρός λόγος για υπερθέρμανση του τηλεφώνου. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το κέντρο σέρβις για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα.

Μέθοδος 6

Κλείστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, καθώς η χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα μπορεί να κάνει το τηλέφωνο ζεστό. Αλλά αν δεν παρατηρήσετε καμία αλλαγή μετά το κλείσιμο των εφαρμογών, πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα υλικού. Σε αυτήν την περίπτωση, η επικοινωνία με τον πάροχο υπηρεσιών σας είναι η μόνη επιλογή.

Μέθοδος 7

Διατηρείτε συνεχώς το GPS και το Bluetooth; Εάν ναι, απενεργοποιήστε το GPS και το Bluetooth όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Επίσης, μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης. Θα εξοικονομήσει επίσης διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μέθοδος 8

Εάν το Galaxy Note 4 σας ζεσταθεί πολύ κατά τη φόρτιση, θέστε το τηλέφωνο σε λειτουργία αεροπλάνου. Ο λόγος είναι ότι το τηλέφωνο χρησιμοποιεί συνεχώς την μπαταρία για αναζήτηση δικτύου και σήματος Wi-Fi κατά τη φόρτιση και σε τέτοια περίπτωση το τηλέφωνό σας υπερθερμαίνεται.

Μέθοδος 9

Θα πρέπει να θέσετε το τηλέφωνο σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας CPU εάν το Galaxy Note 4 υπερθερμανθεί όταν χρησιμοποιείτε το αυτί. Για αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Η συσκευή μου και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και θα ανοίξει μια νέα σελίδα. Θα υπάρχουν τρεις επιλογές, μεταξύ των οποίων κάντε κλικ στην καρτέλα εξοικονόμησης ενέργειας της CPU.

Μέθοδος 10

Εάν έχετε δοκιμάσει όλες αυτές τις μεθόδους, αλλά το ζήτημα εξακολουθεί να υπάρχει, η τελική επιλογή είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που γίνεται μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και επαναφορά συσκευής.

Αλλά μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε πρώτα το αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής, καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα πάντα από το ακουστικό σας.

Αφού ακολουθήσετε όλες αυτές τις μεθόδους εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy Note 4, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών σας και ζητήστε αντικατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found