Το Netflix δεν θα φορτωθεί: Πώς να το διορθώσετε

Όταν έχετε τη διάθεση να περάσετε λίγο χρόνο παρακολουθώντας ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές, τι είναι καλύτερο από το Netflix; Απλώς συνδέεστε, επιλέγετε την εκπομπή ή μια ταινία και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει. Παρόλο που το Netflix λειτουργεί εξαιρετικά τις περισσότερες φορές, μπορεί να εμφανίζεται ένα πρόβλημα - ίσως το Netflix δεν θα φορτωθεί ή μπορεί να αναφέρει σφάλμα.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το ιστορικό Netflix

Τα βασικά

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως. Καθώς το Netflix δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το Διαδίκτυο, ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα Netflix ακόμη και όταν έχετε τη σύνδεση, αλλά όταν είναι πιο αργή από το συνηθισμένο.

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά τα στοιχεία σύνδεσής σας. Εάν ο λογαριασμός έχει χρησιμοποιηθεί από περισσότερους από έναν χρήστες, ρωτήστε τους αν κάποιος άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης.

Ας αναφέρουμε επίσης ότι η υπηρεσία ενδέχεται να είναι μερικές φορές εκτός λειτουργίας. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά πρέπει να περιμένετε. Μπορείτε να ελέγξετε αν το Netflix είναι εκτός λειτουργίας με δύο τρόπους. Μπορείτε να επισκεφθείτε έναν ιστότοπο που ονομάζεται DownDetector. Αυτός ο ιστότοπος εμφανίζει τις διακοπές λειτουργίας για όλα τα είδη υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Έτσι, μπορείτε να το επισκεφτείτε, να πληκτρολογήσετε Netflix στο πλαίσιο αναζήτησης και θα σας δείξει εάν η υπηρεσία είναι εκτός λειτουργίας. Μια άλλη επιλογή είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Netflix - υπάρχει μια σελίδα αφιερωμένη στη συγκεκριμένη κατάσταση - είναι εκτός λειτουργίας το Netflix; Και όποτε επισκέπτεστε τη σελίδα, θα δείτε αν η υπηρεσία είναι εκτός λειτουργίας ή όχι.

Μπορείτε επίσης να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης, του υπολογιστή σας ή του τηλεφώνου / tablet σας. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Netflix σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη.

Ελέγξτε επίσης την έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών σας. Ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση. Επίσης, απαιτείται Windows 10 Silverlight για ροή βίντεο. Εάν πρέπει να το κατεβάσετε, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

Φόρτωση αργά το Netflix

Εάν η ροή δεν είναι αρκετά γρήγορη ή η ποιότητα του περιεχομένου είναι κακή, ελέγξτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο από το τέλος σας. Αρχικά, πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας που χρησιμοποιείτε για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο Netflix. Επίσης, κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας αποσυνδέοντας τον για 1 λεπτό και, στη συνέχεια, επανασυνδέστε τον ξανά. Όπως και ο δρομολογητής, επανεκκινήστε και το μόντεμ σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική συσκευή για να μάθετε αν το Διαδίκτυο είναι εντάξει ή όχι.

Ενημέρωση ή επανεγκατάσταση του Netflix

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Netflix, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι ενημερωμένη. Εάν υπάρχει νεότερη έκδοση, κάντε λήψη και εγκαταστήστε την.

 1. Αρχικά, μεταβείτε στο κατάστημα για το λειτουργικό σας σύστημα και βρείτε την «εφαρμογή Netflix».
 2. Εάν εμφανίζεται μια ενημέρωση, πραγματοποιήστε λήψη.

Εάν έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση, αλλά εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, μπορείτε να καταργήσετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών, να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής ξανά.

Σφάλμα 12001 στο Netflix

Πολλοί χρήστες ανέφεραν το σφάλμα 12001 ενώ προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν το Netflix. Εάν υπάρχουν παρωχημένα δεδομένα στη συσκευή σας, τότε ενδέχεται να δείτε το σφάλμα.

 1. Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις".
 2. Επιλέξτε «Συσκευή» και μετά «Εφαρμογές».
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Netflix" και πατήστε "Αποθήκευση".
 4. Θα υπάρχει μια επιλογή «Αποθήκευση».
 5. Κάντε κλικ σε αυτό και πατήστε «Εκκαθάριση δεδομένων».
 6. Τώρα, όλα τα δεδομένα σας θα ανανεωθούν.
 7. Θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αντιμετωπίζοντας μαύρη οθόνη κατά την αναπαραγωγή βίντεο

Μερικές φορές, κατά την προσπάθεια αναπαραγωγής βίντεο στο Netflix, ενδέχεται να εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη.

Αρχικά, απενεργοποιήστε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς κατά τη χρήση του Netflix, επειδή πολλά προγράμματα προστασίας από ιούς δεν είναι συμβατά με το Netflix. Επίσης, διαγράψτε τα cookie του προγράμματος περιήγησης από την επιλογή ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εάν το πρόβλημα παραμένει, χρησιμοποιήστε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις τρέχουσες προσθήκες.

Επαναφορά της εφαρμογής Netflix

Εάν το Netflix εμφανίζει το πρόβλημα φόρτωσης, μπορείτε να επαναφέρετε την εφαρμογή.

 1. Μεταβείτε στην επιλογή "Ρυθμίσεις" της συσκευής σας.
 2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Εφαρμογές> Εφαρμογές και δυνατότητες".
 3. Βρείτε "Εφαρμογές Netflix".
 4. Στη συνέχεια, πατήστε «Σύνθετες επιλογές> Επαναφορά».

Εάν έχετε καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο και εάν έχετε δοκιμάσει όλα τα βήματα που αναφέρονται εδώ αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Netflix. Μπορείτε είτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση είτε να ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found