Πώς να διορθώσετε την μπλε οθόνη του θανάτου του iPhone

Όταν χρησιμοποιείτε smartphone, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα, αλλά όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τα προβλήματα οθόνης είναι τα πιο ενοχλητικά. Αρκετοί χρήστες iPhone αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα γνωστό ως «μπλε οθόνη του θανάτου». Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι αρκετά παράξενο - χρησιμοποιείτε μία από τις εφαρμογές και ξαφνικά, η οθόνη στο iPhone σας μετατρέπεται σε μπλε χρώμα και επανεκκινεί το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, συμβαίνει κάθε φορά που ξεκινάτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Ορισμένοι χρήστες δήλωσαν ότι η μπλε οθόνη θανάτου του iPhone εμφανίζεται όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή Numbers ή Pages, αλλά μπορεί να είναι κάποια άλλη εφαρμογή που σας προκαλεί προβλήματα. Ας δούμε πώς μπορείτε να το διορθώσετε ..

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το iPhone / iPad δεν θα πραγματοποιήσει λήψη ή ενημέρωση εφαρμογών

Τρόποι για να διορθώσετε το iPhone Blue οθόνη θανάτου

Λύση No.1: Σκληρή επαναφορά

Ξεκινήστε με μια σκληρή επαναφορά. Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του λογισμικού και μπορεί επίσης να διορθώσει την κόκκινη οθόνη του iPhone και τη λευκή οθόνη θανάτου του iPhone.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και το κουμπί Home ταυτόχρονα
 • Κρατήστε πατημένα τα κουμπιά μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple.

support.apple.com

Λύση No.2: Ενημερώστε τις εφαρμογές

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενημερώσετε τις εφαρμογές στο iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή App Store και μετά πατήστε Ενημερώσεις.

Λύση No.3: Διαγράψτε την εφαρμογή

Εάν μια ενημέρωση δεν είναι χρήσιμη, ίσως η εφαρμογή είναι ελαττωματική. Εάν παρατηρήσατε ότι το πρόβλημα προέκυψε λίγο μετά την έναρξη χρήσης μιας συγκεκριμένης εφαρμογής και η ενημέρωση δεν το επιλύθηκε, διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε την εφαρμογή από την αρχική οθόνη. Πατήστε παρατεταμένα το δάχτυλό σας και θα δείτε ένα X σε κάθε εφαρμογή τρίτου μέρους. Απλώς κάντε κλικ στο X και η εφαρμογή θα διαγραφεί.

osxdaily.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το iPhone Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο iTunes Store

Λύση No.4: Απενεργοποίηση συγχρονισμού iCloud για εφαρμογές iWork

Οι χρήστες ανέφεραν ότι το ζήτημα της μπλε οθόνης ξεκινά συνήθως όταν χρησιμοποιούν σελίδες, αριθμούς ή Keynote. Όταν πατάτε το κουμπί αρχικής οθόνης, υπάρχει η μπλε οθόνη, μετά την οποία επανεκκινείται το τηλέφωνο. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Επιλέξτε Ρυθμίσεις
 • Πατήστε στο iCloud
 • Ορίστε τους αριθμούς, τις σελίδες και το βασικό σημείωμα σε απενεργοποίηση.

Λύση 5: Ενημέρωση iOS

Οι ενημερώσεις λογισμικού είναι πολύ σημαντικές. Κάθε νέα έκδοση του iOS φέρνει βελτιώσεις στην ασφάλεια και την απόδοση μαζί με διορθώσεις σφαλμάτων. Επίσης, συχνά βλέπουμε κάποια νέα δυνατότητα. Γι 'αυτό πρέπει να αναβαθμίσετε το iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

 • Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι φορτισμένο. Εάν δεν είναι, συνδέστε το σε μια πηγή τροφοδοσίας
 • Συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi
 • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Ρύθμιση> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού
 • Πατήστε Λήψη και εγκατάσταση ή εγκατάσταση τώρα.

Λύση No.6: Επαναφέρετε το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes

Μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το λογισμικό iTunes. Το iTunes θα διαγράψει το iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών, των ρυθμίσεων και των αρχείων, οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση του iTunes.

 • Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας
 • Εκκινήστε το iTunes
 • Στον πίνακα "Σύνοψη", επιλέξτε την επιλογή Επαναφορά
 • Κάντε κλικ στην Επαναφορά ξανά για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας
 • Το iTunes θα διαγράψει πρώτα το iPhone σας και θα εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iOS
 • Όταν ολοκληρωθεί αυτό, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη του iPhone για να το ρυθμίσετε ως νέα συσκευή.

Αυτές οι λύσεις είναι αποτελεσματικές σε iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Μοιραστήκαμε τις λύσεις που βοήθησαν πολλούς χρήστες να λύσουν το πρόβλημα. Εάν τα δοκιμάσατε όλα, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την Apple ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά τους.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found