Τι να κάνετε εάν τα Windows 10 δεν αναγνωρίζουν ακουστικά

Τα Windows 10 είναι πιθανώς το καλύτερο λειτουργικό σύστημα Microsoft που έγινε ποτέ. Με πολλές νέες δυνατότητες, εκπλήσσει τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η πολύ καλή βελτιστοποίηση όλων των προγραμμάτων και η ελάχιστη απαίτηση του συστήματος επιτρέπουν την εγκατάσταση των Windows 10 σε οποιαδήποτε συσκευή και θα λειτουργήσει καλά. Τα Windows 10 ενσωμάτωσαν τη νέα συσκευή αναπαραγωγής μουσικής στο σύστημά της - Groove Music και εξακολουθεί να υπάρχει το παλιό Windows Media Player για τους χρήστες που προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτό. Πολλά άτομα χρησιμοποιούν ακουστικά όταν παρακολουθούν τα βίντεο και ακούνε μουσική, αλλά σε ορισμένες αναβαθμισμένες συσκευές, τα Windows 10 δεν αναγνωρίζουν τα συνδεδεμένα ακουστικά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε εάν τα Windows 10 δεν αναγνωρίζουν ακουστικά.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αδρανοποίησης στα Windows 10

Τι να κάνετε εάν τα Windows 10 δεν αναγνωρίζουν ακουστικά

Για να επιλύσετε το πρόβλημα με τα ακουστικά δοκιμάστε τους ακόλουθους τρόπους:

Πρώτος τρόπος: Ελέγξτε για ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης ήχου

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Έναρξη και όταν εμφανιστεί η λίστα, κάντε κλικ στο "Διαχείριση συσκευών". Στη συνέχεια, βρείτε την ενότητα "Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών" και στο μενού, βρείτε και ανοίξτε τη Διαχείριση ήχου (για παράδειγμα, μέσω του Ήχου HD) και με το δεξί κουμπί του ποντικιού κάντε κλικ σε αυτό και εκτελέστε το "Ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης".

Στο επόμενο παράθυρο κάντε κλικ στο "Αναζήτηση αυτόματα για ενημερωμένο λογισμικό προγράμματος οδήγησης" και περιμένετε να δείτε αν το νέο πρόγραμμα οδήγησης είναι διαθέσιμο, αν όχι, εξετάστε τις άλλες λύσεις.

Δεύτερος τρόπος: Αλλαγή προεπιλεγμένης μορφής ήχου

Με το δεξί κουμπί του ποντικιού, κάντε κλικ στο εικονίδιο έντασης και στο μενού που ανοίγει, κάντε κλικ στο "Αναπαραγωγή συσκευών". Εκεί θα δείτε μόνο "Ηχεία" ως την προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής που έχετε επιλέξει. Κάντε διπλό κλικ πάνω του και θα ανοίξει το νέο παράθυρο. Στην καρτέλα "Για προχωρημένους", θα δείτε στην ενότητα "Προεπιλεγμένη μορφή" το ποσοστό δείγματος και ότι θα πρέπει να αλλάξετε στην υψηλότερη τιμή. Κάντε κλικ στο "Εφαρμογή" και "Εντάξει" και στη συνέχεια ελέγξτε τον ήχο με ένα κλικ στο "Δοκιμή".

Τρίτος τρόπος: Απεγκαταστήστε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης ακουστικών

Σε αντίθεση με τον πρώτο τρόπο, ίσως το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης είναι το πρόβλημα. Τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να επαναφέρετε το πρόγραμμα οδήγησης.

Με το δεξί κουμπί του ποντικιού, κάντε κλικ στο κουμπί "Ένταση" και επιλέξτε "Συσκευές αναπαραγωγής". Κάντε κλικ στο κουμπί "Ακουστικά" και ανοίξτε το "Ιδιότητες" κάτω από το "Πληροφορίες ελεγκτή", κάντε κλικ στην καρτέλα "Πρόγραμμα οδήγησης" επιλέξτε "Roll Back Driver".

Αφού περάσετε όλους αυτούς τους τρόπους, ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί.

Πηγή εικόνας: www.knowyourmobile.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις των Windows 10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found