Πώς να διορθώσετε το iPhone 5c έχει μαύρη οθόνη, αλλά είναι ακόμα ενεργό

Ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα όπου το iPhone 5c τους έχει μαύρη οθόνη, αλλά το iPhone εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. Το iPhone 5c τους εξακολουθεί να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στο άγγιγμα εισόδου από το δάχτυλο, όπως να σύρεται για να ξεκλειδώνει ή ακόμα να μπορεί να ακούει ήχο μηνύματος ή εισερχόμενη ειδοποίηση. Αντιμετωπίζουν λοιπόν το ίδιο πρόβλημα; Και θέλετε να το διορθώσετε μόνοι σας χωρίς βοήθεια από τη γραμμή Apple Genius ή χωρίς να το φέρετε στον Εξουσιοδοτημένο Πάροχο Υπηρεσιών της Apple, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο.

Πώς μπορούμε να δούμε αυτό το ζήτημα πιο ξεκάθαρο; Ελέγξτε αν το iPhone 5c σας έχει αυτά τα συμπτώματα:

 • Η οθόνη στο iPhone είναι εντελώς μαύρη
 • Η οθόνη στο iPhone εξακολουθεί να εμφανίζει βίντεο, αλλά δεν υπάρχει καθόλου οπίσθιος φωτισμός. Και αν επισημάνετε την οθόνη του iPhone 5c με φως, μπορούμε να δούμε αυτό το βίντεο.

Αυτά τα δύο πράγματα μπορούν να έχουν διαφορετικό χειρισμό, αλλά εδώ θα επικεντρωθούμε πρώτα στο πρώτο σύμπτωμα. Θα συζητήσουμε πώς να διορθώσετε το iPhone 5c έχει μαύρη οθόνη, αλλά είναι ακόμα ON. Τα συμπτώματα του iPhone 5c έχουν πρόβλημα μαύρης οθόνης, αλλά εξακολουθούν να είναι σχετικά σχετίζονται με το ίδιο το iOS ή το πρόβλημα υλικού που σχετίζεται με το υλικό οθόνης. Ας δοκιμάσουμε βήμα προς βήμα για να διορθώσουμε το iPhone 5c έχει πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη, αλλά εξακολουθείτε να είστε ενεργοποιημένοι από εσάς. Η Technobezz θα χωρίσει την αντιμετώπιση προβλημάτων σε 2 κύριες μεθόδους τις οποίες καλούμε: Κάντε το με τη μέθοδο (DIY) και Μέθοδος ειδικών.

Μπορείτε να κάνετε τα βήματα σε μια σειρά και να το ελέγξετε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι ακόμη. Δεν χρειάζεται να κάνετε όλα τα βήματα εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Technobezz Disclaimer: Η Technobezz δεν θα είναι υπεύθυνη για την απώλεια δεδομένων ή ζητήματος υλικού που ενδέχεται να εμφανιστεί κατά την πραγματοποίηση αυτής της αντιμετώπισης προβλημάτων. Κάντε το με δική σας ευθύνη. Θα σας παρέχουμε εξαιρετικές μεθόδους, αλλά δεν μπορεί να προβλεφθεί κάτι. Γι 'αυτό σας προτείνουμε να κάνετε πρώτα αυτά τα σημαντικά βήματα προτού κάνετε την αντιμετώπιση προβλημάτων:

Δημιουργήστε πρώτα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων

Γνωρίζουμε ότι το iPhone 5c εξακολουθεί να λειτουργεί και είναι ενεργοποιημένο, απλώς η οθόνη του δεν εμφανίζει καμία έξοδο. προτού συνεχίσουμε στο επόμενο βήμα, θα είναι καλύτερα αν δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας πρώτα μέσω του iTunes σε Mac / PC για να αποτρέψουμε την απώλεια δεδομένων. Ακολουθήστε αυτόν τον απόλυτο οδηγό Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των iPhone 6 και iPhone 6 plus σε Mac / PC. Αλλά αν είστε βέβαιοι ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο iCloud ή δεν σας ενδιαφέρει να χάσετε τα δεδομένα σας, συνεχίστε.

Εάν το iPhone 5c σας εξακολουθεί να καλύπτεται από εγγύηση, έχετε το πλήρες δικαίωμα να αναφέρετε το πρόβλημά σας αφού κάνετε μια μέθοδο DIY. Μέσα από μια ευφυή γραμμή στο Apple Store, πραγματοποιήστε μια τηλεφωνική κλήση στην Applecare ή στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κάνετε Jailbreak στο iPhone 5 iOS 8.2 ή 8.3 γρήγορα

Πώς να διορθώσετε το iPhone 5c έχει μαύρη οθόνη, αλλά είναι ακόμα ενεργό

Κάντε τη μέθοδο σας (DIY)

Συγουρεύομαι:

 • βεβαιωθείτε ότι το κύριο πρόβλημα του iPhone 5c είναι η μαύρη οθόνη στην οθόνη και όχι ο οπίσθιος φωτισμός όπως ανέφερα παραπάνω.
 • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα κουμπιά ανταποκρίνονται.
 • βεβαιωθείτε ότι είστε ακόμα σε θέση να κάνετε τις αλληλεπιδράσεις με το iPhone σας. Αυτό είναι θέμα να διακρίνουμε αυτό το ζήτημα με το πρόβλημα κατάψυξης.
 • προσπαθήσετε να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε το iPhone σας αρκετές φορές για να δείτε αν η οθόνη είναι κανονική ή όχι;

Αντιμετώπιση προβλημάτων iOS

 • Επανεκκινήστε το iPhone σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και αρχικής οθόνης μέχρι να γίνει επανεκκίνηση.

 • Επαναφέρετε το iPhone σε λειτουργία ανάκτησης ή σε λειτουργία DFU. Επειδή το iPhone έχει πρόβλημα μαύρης οθόνης, οπότε δεν θα εμφανίζεται εικόνα στην οθόνη. Για να μεταφέρετε το iPhone σας σε λειτουργία ανάκτησης, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο και, στη συνέχεια, συνδέστε το iPhone σε Mac / PC και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το iTunes. Το iTunes θα εντοπίσει το iPhone σας σε λειτουργία ανάκτησης, επιλέξτε Επαναφέρω και το iTunes θα κατεβάσει το υλικολογισμικό που χρειάζεται και θα επαναφέρει το iPhone 5c στην εργοστασιακή ρύθμιση.

Μέθοδος ειδικών

Έλεγχος και αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού

Εάν έχετε κάνει την αντιμετώπιση προβλημάτων iOS, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα και εάν το iPhone 5c σας εξακολουθεί να καλύπτεται από εγγύηση, η Apple θα δώσει αντικατάσταση για το iPhone 5c σας. Αυτή είναι μια τυπική υπηρεσία για να διορθώσετε το iPhone 5c που έχει πρόβλημα με την οθόνη, αντικαθιστώντας το νέο. Δεν θα κάνουν μια αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού στο εσωτερικό ή θα αντικαταστήσουν ένα συγκεκριμένο μέρος. Για εσάς που είστε περίεργοι και έχετε διαβάσει την αποποίηση ευθυνών μας, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια γενική περιγραφή του τι μπορείτε να κάνετε στην αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού.

Προσπαθήστε να ανοίξετε την οθόνη αποσυνδέοντας τη σχετική υποδοχή, αποσυνδέστε την μπαταρία στο iPhone 5c για 6 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια συνδέστε την ξανά και ενεργοποιήστε το iPhone. ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Θα χρειαστείτε:
 • P2 pentalobe κατσαβίδι για iPhone
 • philips # 000 κατσαβίδι
 • μικρό βεντούζα
 • εργαλεία ανοίγματος
βήματα
 • Αφαιρέστε τις δύο βίδες Pentalobe δίπλα στο σύνδεσμο Lightning
 • Πιέστε μια βεντούζα στην οθόνη, ακριβώς πάνω από το αρχικό κουμπί
 • τραβήξτε προς τα πάνω το βεντούζα για να διαχωρίσετε ελαφρώς το συγκρότημα του μπροστινού πίνακα από την πίσω θήκη, αργά με μικρή γωνία. Προσέξτε μην τραβάτε την οθόνη σε γωνία μεγαλύτερη από 45 μοίρες

 • Αφαιρέστε τις ακόλουθες πέντε βίδες Phillips # 00 που συγκρατούν το βραχίονα καλωδίου συναρμολόγησης του μπροστινού πίνακα. Θυμηθείτε ότι κάθε βίδα έχει διαφορετικό μήκος, μην ανταλλάξετε

 • Ανοίξτε προσεκτικά τους 4 συνδετήρες καλωδίων χρησιμοποιώντας εργαλεία ανοίγματος

 • για να αποσυνδέσετε το βύσμα της μπαταρίας, αφαιρέστε 2 βίδες Phillips # 000 από το στήριγμα της μπαταρίας

 • Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό εργαλείο ανοίγματος για να αφαιρέσετε απαλά τη φίσα της μπαταρίας από την πρίζα της στην πλακέτα λογικής

Εάν το πρόβλημα παραμένει, δεν έχετε επιλυθεί ακόμη, αντικαταστήστε τη διάταξη οθόνης είναι η μόνη επιλογή για εσάς. μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για τον τρόπο αλλαγής μιας διάταξης οθόνης με το κουμπί αρχικής οθόνης και την μπροστινή κάμερα περίπου 69,95 $.

χάρη στο iFixit για τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Δυνατότητα iPhone χωρίς κουμπί Home, μπορεί να είναι πραγματικότητα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found