Συνηθισμένα ζητήματα iPhone 5 και πώς να τα διορθώσετε

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τα πιο συνηθισμένα ζητήματα του iPhone 5 και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να τα διορθώσετε. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε smartphone μπορούν συνήθως να επιλυθούν με μερικά απλά βήματα, οπότε αν έχετε ένα από τα παρακάτω προβλήματα, δοκιμάστε τις λύσεις προτού μεταφέρετε τη συσκευή σας στο Apple Store.

Το YouTube / ο στρατιώτης γνωρίζει καλύτερα

Συνηθισμένα προβλήματα στο iPhone 5 και οι λύσεις τους

Ζητήματα Wi-Fi iPhone 5

Πολλοί χρήστες ανέφεραν προβλήματα WiFi. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι με τη σύνδεση που είναι πολύ αργή, σε άλλες η σύνδεση συνεχίζει να πέφτει και ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν καθόλου στο Wi-Fi. Ας δούμε τις πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να αλλάξετε το Wi-Fi. Απενεργοποιήστε το και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δύο ή τρεις φορές καθώς αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Μέθοδος 2:

Ένα άλλο απλό τέχνασμα που λειτούργησε για πολλούς είναι η εναλλαγή της λειτουργίας αεροπλάνου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου και απενεργοποιήστε την μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, βρείτε το δίκτυό σας, πατήστε στο (i) και κάντε κλικ στο Ξεχάστε. Ρυθμίστε ξανά το δίκτυο και προσπαθήστε να συνδεθείτε.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε το iPhone 5s πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης έως ότου εμφανιστεί το "slide to power off". Σύρετε το ρυθμιστικό και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Όταν είναι απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή σας.

Μέθοδος 5:

Το πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα Wi-Fi είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Δείτε πώς: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 6:

Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό του δρομολογητή είναι ενημερωμένο.

Μέθοδος 7:

Ενημερώστε τη συσκευή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Μέθοδος 8:

Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Αυτό δεν θα διαγράψει τα δεδομένα σας.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επιδιόρθωσης αργού Wi-Fi στο iPhone 5

Πρόβλημα υπερθέρμανσης iPhone 5

Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας για κάποιο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, για να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι η συσκευή ζεσταίνεται.

Μέθοδος 1:

Όταν παίζετε παιχνίδια ή εγγράφετε βίντεο για μια ώρα ή περισσότερο, η συσκευή σας θα ζεσταθεί. Πρέπει να αφήσετε τη συσκευή σας να κρυώσει εντελώς.

Μέθοδος 2:

Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κατά τη φόρτιση, επειδή μπορεί να ζεσταθεί και θα φορτιστεί επίσης πιο αργά.

Μέθοδος 3:

«Οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε στο iPhone 5 μπορούν να εκτελεστούν στο παρασκήνιο. Μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα υπερθέρμανσης, αλλά μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Για να το αλλάξετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά και πατήστε Ανανέωση εφαρμογής φόντου. Η ευκολότερη λύση είναι να απενεργοποιήσετε την επιλογή για όλες τις εφαρμογές και για να το κάνετε αυτό, απλώς πατήστε το διακόπτη. "

Μέθοδος 4:

Απενεργοποιήστε το συγχρονισμό για το Safari και για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> iCloud.

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας για να κλείσετε τις εφαρμογές και τη διαδικασία που εκτελούνται στο παρασκήνιο και για να ελευθερώσετε τη μνήμη, καθώς η φραγμένη μνήμη και οι τόνοι εφαρμογών στο παρασκήνιο μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υπερθέρμανσης.

Μέθοδος 6:

Η επαναφορά όλων των ρυθμίσεων είναι η επιλογή που μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά, πατήστε Επαναφορά και επιλέξτε "Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων".

Μέθοδος 7:

«Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας. Το λογισμικό iTunes θα αναγνωρίσει το iPhone σας και, μόλις το κάνει, επιλέξτε Επαναφορά στον πίνακα περιλήψεων του iTunes. "

Το iPhone 5 δεν έχει πρόβλημα SIM

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε προτού επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Μέθοδος 1:

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 2:

Κατά την επίλυση ενός προβλήματος με οποιαδήποτε συσκευή, η επανεκκίνηση είναι πάντα καλή ιδέα.

Μέθοδος 3:

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Οι τρέχουσες ρυθμίσεις δικτύου θα διαγραφούν, αλλά μπορείτε να τις προσαρμόσετε με τον τρόπο που θέλετε αργότερα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Μέθοδος 4:

Θα πρέπει να δείτε εάν είναι διαθέσιμη η ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά> Σχετικά.

Μέθοδος 5:

Εάν υπάρχει μια νέα έκδοση iOS, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση.

Μέθοδος 6:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις και μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Η δόνηση του iPhone 5 δεν λειτουργεί

Αρκετοί κάτοχοι του iPhone 5 ανέφεραν αυτό το πρόβλημα, οπότε ας δούμε πώς μπορείτε να το επιλύσετε.

Μέθοδος 1:

"Αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό στη χρήση, αλλά μερικές φορές, ο μηχανισμός δόνησης έχει κολλήσει και για να το διορθώσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το τηλέφωνο με τα δάχτυλά σας αρκετές φορές, αλλά φροντίστε να το κάνετε απαλά."

Μέθοδος 2:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης, σύρετε το ρυθμιστικό όταν εμφανίζεται και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα, πατήστε το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή σας.

Μέθοδος 3:

«Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημά σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχος, επιλέξτε Ήχος κλήσης και μετά Δόνηση. Επιλέξτε το μοτίβο δόνησης που θέλετε ή δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο. "

Μέθοδος 4:

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το πρόβλημα εξαφανίστηκε μόλις άλλαξαν τον τρέχοντα ήχο κλήσης. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, απλώς παίξτε με ήχους αλλάζοντας τους. Η δόνηση μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί ξανά.

Μέθοδος 5:

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις και μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Αυτό δεν θα διαγράψει τα δεδομένα σας.

Μέθοδος 6:

Μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, και αν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, λάβετε υπόψη ότι πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, καθώς όλα θα διαγραφούν. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Όταν ολοκληρωθεί, ρυθμίστε τη συσκευή σας ως νέα.

Το iPhone 5 δεν χτυπάει

Σίγουρα δεν θέλετε να δείτε ότι χάσατε μια σημαντική κλήση, σωστά; Λοιπόν, εάν το τηλέφωνο δεν κουδουνίζει, δύσκολα θα παρατηρήσετε ότι κάποιος σας καλεί. Ας δούμε πώς να το λύσουμε.

Μέθοδος 1:

«Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δεν κουδουνίζει το iPhone 5 είναι επειδή είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Μην ενοχλείτε. Μερικές φορές, το ενεργοποιείτε και απλώς το ξεχνάτε, αλλά ίσως το έχετε ενεργοποιήσει κατά λάθος. Συμβαίνει."

Ανοίξτε το κέντρο εντολών και δείτε εάν είναι ενεργοποιημένο το εικονίδιο του φεγγαριού. Εάν είναι, απενεργοποιήστε το.

Μέθοδος 2:

Επανεκκινήστε το iPhone 5 σας.

Μέθοδος 3:

"Σε περίπτωση που ορίσετε έναν προσαρμοσμένο ήχο κλήσης στη συσκευή σας, ίσως το αρχείο είναι κατεστραμμένο ή το διαγράψατε πρόσφατα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε έναν άλλο ήχο κλήσης. "

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ήχοι> Ήχοι κλήσης και επιλέξτε έναν διαφορετικό ήχο κλήσης.

Μέθοδος 4:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα και ενεργοποιήστε το Βοηθητικό άγγιγμα.

Μέθοδος 5:

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συσκευή σας, μία από τις λύσεις είναι να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Τα αρχεία σας δεν θα διαγραφούν. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και επιλέξτε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Ζητήματα μικροφώνου iPhone 5

Το πρόβλημα με το μικρόφωνο μοιάζει με πρόβλημα υλικού, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε.

Μέθοδος 1:

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσεις είναι πολύ απλό. Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την ακύρωση θορύβου. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Γενικά και επιλέξτε Προσβασιμότητα. Θα βρείτε ακύρωση θορύβου εκεί, οπότε φροντίστε να το απενεργοποιήσετε. "

Μέθοδος 2:

"Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το μικρόφωνο μόνο όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, πρέπει να ελέγξετε αν η εφαρμογή έχει την απαιτούμενη άδεια. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις, Απόρρητο και πατήστε στο Μικρόφωνο. "

Μέθοδος 3:

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 4:

Το μικρόφωνο μπορεί να είναι βρώμικο, οπότε πρέπει να το καθαρίσετε απαλά για να αφαιρέσετε τυχόν σκόνη ή βρωμιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βελόνα ή μια οδοντογλυφίδα.

Μέθοδος 5:

Μία από τις παραπάνω μεθόδους συνήθως έλυνε το πρόβλημα, αλλά εάν το μικρόφωνο εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στο iPhone 5 δεν θα διαγραφούν. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Τα κουμπιά έντασης του iPhone 5 δεν λειτουργούν

Μέθοδος 1:

Επανεκκινήστε το iPhone σας 5. Με λίγη τύχη, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε.

Μέθοδος 2:

«Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα και ενεργοποιήστε το Βοηθητικό άγγιγμα. Ένα μικρό εικονίδιο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Πατήστε σε αυτό. Κάντε κλικ στο Device. Πατήστε την ένταση ήχου και την ένταση αρκετές φορές. Κλείστε το διάλογο πατώντας έξω από αυτό. Πιέστε τα φυσικά κουμπιά. "

Μέθοδος 3:

Σε πολλές περιπτώσεις, ένας βρώμικος σύνδεσμος είναι ένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να την καθαρίσετε, αλλά κάντε απαλά και προσεκτικά.

Μέθοδος 4:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεγνωτήρα μαλλιών για να καθαρίσετε την υποδοχή ακουστικών και το βύσμα, αλλά όταν το κάνετε αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Η απόσταση μεταξύ του iPhone 5 και του στεγνωτήρα μαλλιών πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 10 cm. Επίσης, χρησιμοποιήστε τη χαμηλότερη ταχύτητα στο στεγνωτήρα μαλλιών σας για να ξεπλύνετε τη σκόνη και τη βρωμιά.

Μέθοδος 5:

Ενημερώστε το iPhone 5 στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Μέθοδος 6:

Διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, αλλά πριν το κάνετε αυτό, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά και όταν ολοκληρωθεί, ρυθμίστε το iPhone σας ως νέο.

Θέματα δικτύου / κινητής τηλεφωνίας iPhone 5

Πολλοί κάτοχοι iPhone 5 αντιμετώπισαν προβλήματα όπως η αργή μεταφορά δεδομένων κατά τη χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, η αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, η αδυναμία αποστολής ή λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και ούτω καθεξής. Εδώ είναι οι πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου, περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 2:

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM.

Μέθοδος 3:

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην επιλογή Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 4:

Ενημερώστε το iOS στη συσκευή σας.

Μέθοδος 5:

Δείτε εάν η ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα είναι διαθέσιμη μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά.

Μέθοδος 6:

Ίσως είναι καιρός η συσκευή σας να ξεκινήσει εκ νέου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, αλλά όπως υποδηλώνει το όνομα, όλα θα διαγραφούν, οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όσων είναι σημαντικά για εσάς. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Όταν ολοκληρωθεί, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το iPhone 5 ως νέο.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επίλυσης προβλημάτων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας iPhone 5

Εφαρμογή κάμερας iPhone 5 που δεν ανταποκρίνεται

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν περισσότερο για τα smartphone είναι να τραβήξουμε φωτογραφίες, αλλά τι να κάνουμε εάν η εφαρμογή κάμερας δεν ανταποκρίνεται; Αυτό είναι το πρόβλημα που ανέφεραν αρκετοί χρήστες του iPhone 5, οπότε ας δούμε πώς να το διορθώσουμε.

Μέθοδος 1:

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι να αναγκάσετε την εφαρμογή να κλείσει. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές, σύρετε προς τα αριστερά για να βρείτε την εφαρμογή κάμερας και μετά σύρετε προς τα πάνω για να την κλείσετε.

Μέθοδος 2:

Κλείστε μερικές εφαρμογές (ακολουθώντας τα βήματα της μεθόδου 1).

Μέθοδος 3:

Διαγράψτε πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές τρίτων επειδή ενδέχεται να προκαλούν το πρόβλημα.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας για να ελευθερώσετε λίγη μνήμη και κλείστε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Μέθοδος 5:

Ίσως είναι καλή ιδέα να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για τα πράγματα που είναι σημαντικά και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Περιμένετε να ολοκληρωθεί αυτό και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ως νέα συσκευή.

Το iPhone 5 δεν μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη ή ενημέρωση εφαρμογών

Υπάρχουν τόσες πολλές καταπληκτικές εφαρμογές στο App Store και όλοι θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο. Ωστόσο, ένα πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί όταν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη νέων εφαρμογών ή να ενημερώσετε αυτές που έχετε ήδη.

Μέθοδος 1:

Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και η ώρα έχουν ρυθμιστεί σε αυτόματη και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ημερομηνία και ώρα.

Μέθοδος 2:

Εναλλαγή Wi-Fi.

Μέθοδος 3:

«Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Wi-Fi και κάντε κλικ στο εικονίδιο ακριβώς δίπλα στο δίκτυό σας Wi-Fi. Κάντε κλικ στο Renew Lease. "

Μέθοδος 4:

Κλείστε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο (πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές, περάστε τις εφαρμογές σύροντας τα αριστερά και όταν βρείτε αυτήν που δεν χρειάζεστε σύρετε προς τα πάνω για να την κλείσετε. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Μέθοδος 5:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • πατήστε στο iTunes & App Store
  • Πατήστε στο Apple ID σας και επιλέξτε την επιλογή Αποσύνδεση
  • Πατήστε στο εικονίδιο του App Store από την Αρχική οθόνη
  • Επιλέξτε μία από τις εφαρμογές στη σελίδα Δυνατότητα και πραγματοποιήστε λήψη της
  • Θα δείτε ένα μήνυμα με νέους όρους υπηρεσίας
  • Κάντε κλικ στο Αποδοχή

Μέθοδος 6.

Ενημερώστε το iPhone 5 στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Μέθοδος 7.

"Αν δεν βοηθά τίποτα άλλο, μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone 5 σας ως νέα συσκευή. Δημιουργήστε πρώτα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Η διάρκεια της εργασίας διαφέρει για κάθε iPhone. Μόλις τελειώσει, ακολουθήστε τα βήματα για να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ως νέα. "

iPhone 5 χωρίς ήχο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης

Ένα άλλο αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα. Ας δούμε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Μέθοδος 1:

"Ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο, πατήστε τα κουμπιά έντασης που βρίσκονται στο πλάι του τηλεφώνου σας."

Μέθοδος 2:

Αφαιρέστε την θήκη iPhone 5 εάν την έχετε.

Μέθοδος 3:

Απενεργοποιήστε το Bluetooth.

Μέθοδος 4:

Καθαρίστε το δέκτη με βελόνα ή οδοντογλυφίδα για να αφαιρέσετε τη βρωμιά ή τη σκόνη που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα.

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε το iPhone 5 σας.

Μέθοδος 6:

Ενημερώστε το iPhone 5 στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Μέθοδος 7:

Μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις και να μην ανησυχείτε καθώς τα δεδομένα σας δεν θα διαγραφούν. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Αποτυχία κλήσης iPhone 5

Εάν παρατηρήσετε αυτό το σφάλμα όταν προσπαθείτε να καλέσετε κάποιον, ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Μέθοδος 1:

Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις: απλώς καλέστε * # 31 #.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 3:

«Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο τηλέφωνο και επιλέξτε Εμφάνιση του αναγνωριστικού καλούντος. Απενεργοποιήστε το και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά. Πρέπει να μείνει. Προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε ξανά μια κλήση. "

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε το iPhone σας - πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και σύρετε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο και, στη συνέχεια, όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνο.

Μέθοδος 5:

Εάν οι παραπάνω λύσεις δεν λειτουργούν, μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων πρώτα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί και, στη συνέχεια, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το iPhone 5 ως νέα συσκευή.

Ο χώρος αποθήκευσης του iPhone 5 είναι πλήρες ζήτημα

Με τόνους εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει, φωτογραφίες, μουσική και ούτω καθεξής, ο χώρος αποθήκευσης στο iPhone 5 σας μπορεί να είναι πλήρης. Ας δούμε πώς να ελευθερώσουμε τον αποθηκευτικό χώρο.

Μέθοδος 1:

Διαγράψτε τα iMessages, ειδικά αυτά με συνημμένα φωτογραφιών ή βίντεο.

Μέθοδος 2:

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Safari, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Safari> Εκκαθάριση cookie και δεδομένων.

Μέθοδος 3:

Διαγράψτε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε.

Μέθοδος 4:

Καταργήστε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική από τη συσκευή σας. Απλώς μετακινήστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και διαγράψτε τα από το iPhone σας.

Πηγή εικόνας: YouTube / Jonathan Morriso

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found