5 τρόποι για να διορθώσετε το κουμπί Home του iPhone 5s δεν λειτουργεί

Σε περίπτωση που το κουμπί αρχικής σελίδας του iPhone 5s δεν λειτουργεί, υπάρχουν μερικές λύσεις που θα μοιραστούμε μαζί σας. Όπως κάθε άλλο iPhone, το iPhone 5s θα λειτουργεί σαν μια γοητεία τις περισσότερες φορές, αλλά μερικές φορές, μπορεί να παρατηρήσετε κάποιες ενοχλητικές δυσλειτουργίες όπως αυτή. Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για λίγο, αυτό το ζήτημα δεν θα σας εκπλήξει, καθώς το κουμπί αρχικής σελίδας μπορεί να μην ανταποκρίνεται. Δείτε 5 τρόπους για να διορθώσετε το κουμπί αρχικής οθόνης του iPhone 5s που δεν λειτουργεί, όλοι αναφέρονται παρακάτω και προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα. Μην ανησυχείτε, όλες οι λύσεις είναι εύκολες.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι διόρθωσης φακού στο iPhone 5s

5 τρόποι για να διορθώσετε το κουμπί αρχικής οθόνης του iPhone 5s δεν λειτουργεί

5 τρόποι για να διορθώσετε το κουμπί αρχικής οθόνης του iPhone 5s δεν λειτουργεί

Λύση No.1: Επαναβαθμονόμηση κουμπιού αρχικής σελίδας

Όταν το κουμπί Home του iPhone 5s δεν αποκρίνεται ή όταν είναι παράξενο, αυτό είναι το πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  • Επιλέξτε μία από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές iOS, όπως το Ρολόι ή η εφαρμογή Καιρού, για παράδειγμα
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας (κουμπί ύπνου / αφύπνισης) μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό
  • Όταν συμβεί αυτό, πατήστε ξανά και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας έως ότου το ρυθμιστικό εξαφανιστεί και μέχρι να δείτε ξανά την Αρχική οθόνη
  • Η εφαρμογή θα κλείσει

Λύση No.2: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη συσκευή σας, η επανεκκίνηση μπορεί να βοηθήσει σχεδόν πάντα. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και όταν εμφανιστεί το ρυθμιστικό, σύρετε το και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Και πάλι, πατήστε το κουμπί λειτουργίας (κουμπί ύπνου / αφύπνισης ξανά) και ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή σας.

Λύση No.3: Συνδετήρας

Εδώ πρέπει να δοκιμάσετε: συνδέστε το βύσμα στο iPhone 5s και σπρώξτε το αργά για να ασκήσετε πίεση. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει, επειδή ο σύνδεσμος βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κουμπί Αρχική σελίδα και όταν το μετακινείτε, μπορεί να μετακινήσει το κουμπί και να το διορθώσει.

Λύση No.4: Καθαρίστε το κουμπί

Το κουμπί αρχικής οθόνης μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί κανονικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, επειδή πολλά διαφορετικά πράγματα μπορούν να το καταστρέψουν, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης και της βρωμιάς. Για να διορθώσετε το κουμπί αρχικής οθόνης του iPhone 5s, χρησιμοποιήστε ισοπροπυλική αλκοόλη και μπατονέτα και καθαρίστε το, αλλά κάντε το προσεκτικά και απαλά. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά για να δείτε εάν το κουμπί λειτουργεί.

Λύση 5: Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις

Μπορείτε να το δοκιμάσετε επίσης:

  • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά
  • Επιλέξτε Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Πολλοί χρήστες έλυσαν το πρόβλημα με έναν από αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσουν το κουμπί αρχικής οθόνης του iPhone 5s που δεν λειτουργεί. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κουμπί στην οθόνη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το iPhone 5s κανονικά έως ότου επισκεφθείτε το Apple Store και να λάβετε τη βοήθειά τους. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα και πατήστε Βοηθητικό άγγιγμα. Ενεργοποιήστε το και θα εμφανιστεί η επιλογή Αρχική οθόνη στην οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τουλάχιστον ένα εικονικό αρχικό κουμπί.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found