Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi Google Pixel

Η διάσημη μορφή Android μαζί με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό και μια εξαιρετική απόδοση έκανε το Google Pixel μία από τις πιο υπέροχες συσκευές Android που μπορούμε να συναντήσουμε. Έτσι, όταν οι χρήστες άρχισαν να μιλούν για προβλήματα στη συσκευή, αποφασίσαμε να παραθέσουμε τις λύσεις, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το Google Pixel. Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν για ζητήματα Wi-Fi Google Pixel και αντιμετωπίζετε τα ίδια, δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις.

Σημείωση: Για αυτές τις λύσεις για ζητήματα Wi-Fi Google Pixel, λάβετε υπόψη ότι ο δρομολογητής και η σύνδεση Wi-Fi λειτουργούν καλά. Βεβαιωθείτε ότι άλλες συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο δρομολογητή σας και ότι ο δρομολογητής σας δεν εμποδίζει τη σύνδεση του Google Pixel προτού αντιμετωπίσετε προβλήματα στη συσκευή και προσπαθήστε να το διορθώσετε.

Δείτε επίσης: Καλύτερες δυνατότητες του Google Pixel

Πιθανές διορθώσεις για ζητήματα Wi-Fi Google Pixel

Εναλλαγή του κουμπιού Wi-Fi και της λειτουργίας πτήσης

Ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση προβλημάτων συνδεσιμότητας Wi-Fi του Google Pixel είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi. Μια απλή εναλλαγή του Wi-Fi έχει σταθερά προβλήματα συνδεσιμότητας για πολλούς χρήστες. Και αν αυτό δεν λειτουργεί, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη λειτουργία αεροπλάνου, μεταβαίνοντας σε αυτό από το αναπτυσσόμενο μενού ή μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις. Απλά πρέπει να πατήσετε στη Λειτουργία πτήσης για να την ενεργοποιήσετε και μετά αφού περιμένετε 30 δευτερόλεπτα, πατήστε ξανά για να την απενεργοποιήσετε.

Επανεκκινήστε το Google Pixel

Εάν το Wi-Fi δεν συνδέεται ή το Wi-Fi συνεχίζει να πέφτει στο Google Pixel, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής και περιμένετε μέχρι να δημιουργηθεί η σύνδεση Wi-Fi. Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το WI-FI του τηλεφώνου σας λειτουργεί ξανά. Πολλές φορές, το τηλέφωνό σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα τα οποία μπορούν να επιλυθούν εύκολα μέσω επανεκκίνησης.

Επαναφέρετε το δρομολογητή και το μόντεμ

Μόλις επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Google Pixel, η επόμενη δουλειά είναι η επαναφορά του δρομολογητή και του μόντεμ. Για να επανεκκινήσετε το μόντεμ, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε το μόντεμ ή το δρομολογητή από την κύρια πηγή τροφοδοσίας του. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα, περίπου 15-20 δευτερόλεπτα και μετά συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας. Ενεργοποιήστε το διακόπτη. Περιμένετε να ανάψει η λυχνία διαδικτύου. Γίνεται πράσινη συνήθως όταν ο δρομολογητής ενεργοποιείται. Τώρα, δοκιμάστε να συνδεθείτε με το Διαδίκτυο και δείτε αν το Wi-Fi στη συσκευή σας Google Pixel λειτουργεί ή όχι.

Ελέγξτε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Υπάρχει πιθανότητα να έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στη συσκευή σας και έχετε ξεχάσει να καταργήσετε τους περιορισμούς Wi-Fi. Αυτό θα εμποδίσει τη σύνδεση Wi-Fi του τηλεφώνου σας και θα βρείτε ότι το Wi-Fi δεν λειτουργεί στο Google Pixel. Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας και, στη συνέχεια, πατήστε Μπαταρία και, στη συνέχεια, Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Τώρα αναζητήστε τους περιορισμούς δεδομένων και απενεργοποιήστε τον εάν είναι ενεργοποιημένος. Ελέγξτε εάν αυτό διορθώνει τα προβλήματα Wi-Fi.

Δείτε επίσης: Τρόπος διόρθωσης συνδεδεμένων σε Wi-Fi αλλά χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο - Windows / Android

Ξεχάστε το δίκτυο και επανασυνδεθείτε

Ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ότι μπόρεσαν να συνδεθούν αφού ξεχάσουν το δίκτυο και στη συνέχεια επανέφεραν τη σύνδεση ξανά. Θα χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασης για σύνδεση στο δίκτυο όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ξανά τη σύνδεση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης πριν δοκιμάσετε αυτό το βήμα.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου Pixel, πατήστε Wi-Fi, εάν είναι ενεργοποιημένο, θα μπορείτε να δείτε το δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι ή προσπαθείτε να συνδεθείτε. Πατήστε παρατεταμένα το όνομα του δικτύου και πατήστε το Forget network. Τώρα απενεργοποιήστε το Wi-Fi και περιμένετε 5 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το. Πατήστε στο όνομα δικτύου στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Ελέγξτε το χρονόμετρο Wi-Fi

Το Google Pixel διαθέτει χρονόμετρο Wi-Fi που μπορεί να απενεργοποιήσει το Wi-Fi μετά από μια δεδομένη χρονική περίοδο. Για να ελέγξετε εάν η συσκευή σας έχει ενεργοποιημένο το χρονόμετρο Wi-Fi, πρέπει να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας και μετά να πατήσετε Wi-Fi. Τώρα πατήστε το πλήκτρο Μενού και μεταβείτε στην επιλογή Για προχωρημένους. Αναζητήστε χρονοδιακόπτη Wi-Fi και εάν είναι ενεργοποιημένο, βεβαιωθείτε ότι το έχετε απενεργοποιήσει.

Ελέγξτε το πρόγραμμα περιήγησης και την αρχική σελίδα στη συσκευή σας

Μερικές φορές, μπορεί να πιστεύουμε ότι η συσκευή μας δεν λειτουργεί επειδή μια συγκεκριμένη εφαρμογή δεν λειτουργεί στο Διαδίκτυο. Ανοίξτε λοιπόν το πρόγραμμα περιήγησής σας και εισαγάγετε μια αρχική σελίδα που γνωρίζετε, όπως www.google.com και, στη συνέχεια, πατήστε αναζήτηση. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης Google και να ελέγξετε εάν η συσκευή μπορεί να επιστρέψει αποτελέσματα. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο με επιτυχία, τότε υπάρχει πιθανότητα το πρόβλημα να βρίσκεται στην εφαρμογή που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ελέγξτε την ημερομηνία και την ώρα στο Google Pixel σας

Η ημερομηνία και η ώρα του τηλεφώνου σας μπορούν επίσης να κάνουν τη διαφορά. Επομένως, ελέγξτε εάν η ημερομηνία και η ώρα είναι ακριβείς ή όχι. Είναι καλύτερο να επιτρέψετε αυτόματες ρυθμίσεις για την ημερομηνία και την ώρα του τηλεφώνου σας, ώστε να μπορεί να εμφανίζει αυτόματα τη σωστή ημερομηνία και ώρα. Εάν δεν είναι σωστά, διορθώστε το από τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου Pixel πριν συνδεθείτε σε Wi-Fi.

Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής

Όλες οι εφαρμογές που έχετε στη συσκευή σας έχουν τη δική τους προσωρινή μνήμη όπου αποθηκεύεται ο κωδικός πρόσβασης, το όνομα χρήστη και άλλα προσωρινά δεδομένα. Ωστόσο, καθώς αυξάνεται η ποσότητα αυτής της προσωρινής μνήμης, μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου αυτού του προβλήματος Wi-Fi στη συσκευή. Επομένως, προτείνεται να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής μία φορά για να δείτε εάν αυτό το βήμα μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα για εσάς. Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό.

Προχωρήστε στις ρυθμίσεις> διαχειριστής εφαρμογών> επιλέξτε την εφαρμογή που πρόκειται να εκκαθαριστεί η κρυφή μνήμη> πατήστε στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής> εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και αυτό είναι. Αλλά αυτή η διαδικασία απαιτεί από εσάς να επιλέξετε την εφαρμογή μία προς μία για να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη τους.

Ωστόσο, εάν θέλετε να διαγράψετε εντελώς την προσωρινή μνήμη όλων των εφαρμογών, απλώς πατήστε προς τα κάτω τις ρυθμίσεις και πατήστε προς την επιλογή αποθήκευσης. . Πατήστε τα προσωρινά αποθηκευμένα δεδομένα, τα οποία θα διαγράψουν την προσωρινή μνήμη από όλες τις εφαρμογές.

Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης συστήματος

Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής δεν σας βοηθά πολύ στην επίλυση του ζητήματος Wi-Fi στη συσκευή σας Google Pixel, τότε η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης συστήματος μπορεί να κάνει το τέχνασμα μερικές φορές. Για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του συστήματος, ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα.

  • Πρώτα απενεργοποιήστε εντελώς τη συσκευή.
  • Στη συνέχεια, πατήστε και συνεχίστε ταυτόχρονα κρατώντας πατημένο το κουμπί αύξησης έντασης ήχου, λειτουργίας και αρχικής οθόνης. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα τότε.
  • Καθώς το τηλέφωνο αρχίζει να δονείται, απελευθερώστε μόνο το κουμπί λειτουργίας.
  • Θα φέρει την οθόνη αποκατάστασης συστήματος. Αφήστε τότε όλα τα άλλα κουμπιά.
  • Τώρα χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης ήχου για να επισημάνετε το "wipe cache partition" και επιλέξτε αυτό χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.
  • Στη συνέχεια, πηγαίνετε για επανεκκίνηση του συστήματος. Θα χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα, τα οποία στη συνέχεια θα διαγράψουν όλη την προσωρινή μνήμη από τη συσκευή σας.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Τέλος, ενώ έχετε δοκιμάσει όλες τις άλλες μεθόδους, αλλά έχετε αφήσει την ίδια επαναφορά εργοστασιακών προβλημάτων είναι πιθανώς το τελευταίο βήμα που μπορεί να σας βοηθήσει σε μια τέτοια κατάσταση. Αλλά θυμηθείτε να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πρώτα, καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή Pixel.

Για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ανοίξτε την εφαρμογή ρυθμίσεων και κατευθυνθείτε προς τα επάνω & επαναφορά> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> επαναφορά τηλεφώνου. Και τότε θα σας ζητηθεί να πατήσετε για διαγραφή όλων που τελικά θα διαγράψουν τα πάντα από τη συσκευή σας.

Αυτό θα αφήσει τη συσκευή σε ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο και θα πρέπει να τη ρυθμίσετε από το μηδέν. Αυτό το βήμα θα επιλύσει κυρίως το πρόβλημα Wi-Fi στη συσκευή σας Google pixel.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο κοινές λύσεις που βοήθησαν ορισμένους χρήστες να λύσουν προβλήματα με το Wi-Fi στα τηλέφωνα Google Pixel.

Δείτε επίσης: Ο τρόπος διόρθωσης του Android δεν θα συνδεθεί σε Wi-Fi σε όλες τις παραλλαγές

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found