Πώς να απαλλαγείτε από το προειδοποιητικό σενάριο που δεν ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox

Το Mozilla Firefox είναι ένα γρήγορο και βολικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες. Όμως, όταν ανοίγετε πολλές σελίδες ταυτόχρονα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα - "Προειδοποίηση: Σενάριο που δεν ανταποκρίνεται". Όταν εμφανιστεί αυτό το μήνυμα, το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox δεν μπορεί να φορτώσει τη σελίδα και δεν αποκρίνεται. Εάν πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί σε αυτό το μήνυμα, δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγηση. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να απαλλαγείτε από το Script Warning Unresponsive στο πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αλλάξετε το φάκελο λήψης στο Mozilla Firefox

Πώς να απαλλαγείτε από το προειδοποιητικό σενάριο που δεν ανταποκρίνεται στο Mozilla

Ο κύριος λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα περιήγησης σε κάποιον ιστότοπο δεν μπορεί να εκτελέσει JavaScript. Το σενάριο εμποδίζει τον Firefox να συνεχίσει την εργασία του, το οποίο σταματά αυτόματα το πρόγραμμα περιήγησης, επομένως, θα δείτε το σφάλμα σεναρίου του Firefox να μην ανταποκρίνεται. Εάν θέλετε να αποφύγετε αυτό το ζήτημα, απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox.
  • Στη γραμμή διευθύνσεων στο πάνω μέρος του παραθύρου, πληκτρολογήστε "about: config" και πατήστε το πλήκτρο Enter.
  • Στη συνέχεια, θα δείτε ένα προειδοποιητικό μήνυμα που λέει: "Αυτό μπορεί να ακυρώσει την εγγύησή σας". Κάντε κλικ στο κουμπί "Θα είμαι προσεκτικός, υπόσχομαι".
  • Θα δείτε πολλές επιλογές στη λίστα και θα πρέπει να βρείτε τις επιθυμητές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο αναζήτησης.
  • Στο πλαίσιο αναζήτησης πληκτρολογήστε: "dom.max_script_run_time" και πατήστε Enter.
  • Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην αναζήτηση στο όνομα προτίμησης και θα ανοίξει το νέο παράθυρο. Εκεί πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό 30 και να πατήσετε το κουμπί "OK".

  • Επανεκκινήστε το Mozilla Firefox και δεν θα δείτε αυτό το σφάλμα στο μέλλον.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο γνωστό ως "YesScript" για να διορθώσετε την προειδοποίηση που δεν ανταποκρίνεται στον Firefox.

Για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο, κάντε κλικ στο κουμπί μενού Mozilla Firefox (εικονίδιο με τη μορφή τριών οριζόντιων γραμμών) και κάντε κλικ στο "Πρόσθετα".

Στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογήστε "YesScript" και κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση" δίπλα στο πρόσθετο.

Στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του Firefox και χρησιμοποιήστε το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης για να ενεργοποιήσετε το "YesScript".

Αυτό το πρόσθετο θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σενάριο που εκτελείται στον ιστότοπο που έχει ανοίξει.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να κλειδώσετε το Mozilla Firefox με κωδικό πρόσβασης

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found