Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας LG G6

Το LG G6 είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο χωρίς αμφιβολία, αλλά όπως κάθε άλλη κινητή συσκευή εκεί έξω, έχει τον περιορισμό του. Μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από την μπαταρία ταχείας εξάντλησης, η οποία θα αφήσει το τηλέφωνο σχεδόν άχρηστο. μια κινητή συσκευή είναι τόσο άχρηστη όσο έρχονται εάν η μπαταρία της δεν διαρκεί πολύ. Όλες οι δυνατότητες και οι λειτουργίες του LG G6 τηλεφώνου εξαρτώνται από την μπαταρία. Εάν πιστεύετε ότι η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα στο τηλέφωνό σας LG G6, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ορισμένες τροποποιήσεις για να διορθώσετε αυτήν την αντιληπτή ανωμαλία. Σε αυτήν τη σύνταξη, θα μάθετε πώς να διορθώσετε το ζήτημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο LG G6. Εάν η χωρητικότητα των 3300mAh της μπαταρίας φαίνεται πολύ μικρή για εσάς και θέλετε να τη διαρκέσετε περισσότερο, τότε οι πληροφορίες εδώ θα αποδειχθούν χρήσιμες.

Διαβάστε επίσης - Κορυφαίες καλύτερες δυνατότητες του LG G6

Διορθώστε τα προβλήματα ζωής της μπαταρίας στο LG G6

Ελέγξτε για αυτές τις εφαρμογές που χρειάζονται μπαταρία

Ορισμένες εφαρμογές καταναλώνουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μην ξεχνάτε ότι οι συσκευές Android, μία από τις οποίες είναι το τηλέφωνο LG G6, έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο. Αυτός ο παράγοντας κάνει μόνο αυτές τις εφαρμογές να καταναλώνουν ενέργεια και θα δείτε ότι η μπαταρία της συσκευής σας εξαντλείται γρήγορα. Ωστόσο, μπορείτε να σταματήσετε την εκτέλεση των εφαρμογών ένοχων στο παρασκήνιο. Για να μάθετε για τις εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ μπαταρία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην Εξοικονόμηση μπαταρίας και ενέργειας
 • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Χρήση μπαταρίας και αυτό θα σας δείξει ποιες από τις εφαρμογές καταναλώνουν πολύ διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εάν η εφαρμογή δεν είναι απαραίτητη και μπορείτε να το κάνετε χωρίς να εκτελείται στο παρασκήνιο. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Διακοπή. Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας LG G6.

Ώρα να απενεργοποιήσετε ή να απεγκαταστήσετε άχρηστα bloatware

Τα προβλήματα διάρκειας ζωής της μπαταρίας μπορούν επίσης να επιλυθούν απενεργοποιώντας οποιοδήποτε bloatware στο τηλέφωνο LG G6 που δεν χρησιμοποιείτε, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε μέρος της χωρητικότητας μπαταρίας των 3.300mAh. Πολλά από τα bloatware είναι προεγκατεστημένα στη συσκευή και, επίσης, ενεργοποιούνται αυτόματα. Κατά συνέπεια, τρέχουν στο παρασκήνιο και καταναλώνουν διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να τα απεγκαταστήσετε για να εξοικονομήσετε μπαταρία από τα πάντα πεινασμένα σαγόνια τους. Αυτές οι αχρησιμοποίητες εφαρμογές είναι πολλές σε συσκευές. Μπορούν να είναι έως και δώδεκα στο τηλέφωνό σας LG G6, ανάλογα με το πού αγοράσατε τη συσκευή. Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να απεγκαταστήσετε το bloatware; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εφαρμογές
 • Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα εφαρμογών και πατήστε σε οποιαδήποτε από αυτές τις οποίες θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να απεγκαταστήσετε.
 • Αφού αγγίξετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, θα δείτε Απενεργοποίηση ή Κατάργηση εγκατάστασης μπροστά της.
 • Εάν κάνετε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση, θα απενεργοποιηθεί η εφαρμογή. Αλλά αν κάνετε κλικ στην απεγκατάσταση, θα καταργήσει εντελώς την εφαρμογή από τη συσκευή σας.

Απενεργοποιήστε το αχρησιμοποίητο Bluetooth, το Wi-Fi και άλλες συνδέσεις

Χρησιμοποιείτε τακτικά το Wi-Fi; Εάν όχι, είναι καιρός να το απενεργοποιήσετε έτσι ώστε να εξοικονομήσετε περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της μπαταρίας στο LG G6 σε μεγάλο βαθμό. Το ίδιο ισχύει και για το Bluetooth και άλλες συνδέσεις που δεν χρησιμοποιούνται στη συσκευή σας. Μπορείτε πάντα να τα ενεργοποιήσετε ξανά όποτε θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Αυτό ενδέχεται να μην λειτουργεί για όσους χρησιμοποιούν το Bluetooth ή το Wi-Fi τους όλη την ημέρα. Το Bluetooth και το Wi-Fi μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό του τηλεφώνου σας. Ωστόσο, μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ενώ το σύστημα δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για τοποθεσία. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Ελέγξτε τα παρακάτω βήματα για καθοδήγηση:

 • Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Τοποθεσία
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μενού Overflow, το οποίο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία
 • Μετά, πατήστε Σάρωση
 • Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καταργήσετε την επιλογή της σάρωσης Bluetooth και της σάρωσης Wi-Fi για να εξοικονομήσετε λίγη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η τροποποίηση θα εμποδίσει το τηλέφωνό σας να εντοπίζεται εύκολα κάθε φορά που εκτελείτε μια εφαρμογή που απαιτεί πληροφορίες τοποθεσίας

Διαμόρφωση λειτουργίας εξοικονόμησης μπαταρίας

Αυτή είναι επίσης μια χρήσιμη συμβουλή για την επίλυση του προβλήματος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο τηλέφωνο LG G6. Οι συσκευές LG διαθέτουν λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ενός επιπέδου που είναι επίσης πολύ εύκολη στη διαμόρφωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις γρήγορης ειδοποίησης για να την ενεργοποιήσετε και μπορείτε να τη διαμορφώσετε ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα όταν η μπαταρία φτάσει στο επίπεδο ισχύος 5% ή 15%. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας θα ενεργοποιηθεί αμέσως η μπαταρία παραμένει είτε 15% είτε 5%. Τι συμβαίνει όταν ενεργοποιείται η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας;

 • Η φωτεινότητα θα μειωθεί αυτόματα
 • Οι δονήσεις μειώνονται σε όλο το σύστημα
 • Οι εφαρμογές θα είναι επίσης περιορισμένες όταν εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Θα ειδοποιηθείτε αμέσως όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε τι συμβαίνει. Η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας απενεργοποιείται αυτόματα όταν συνδέετε το φορτιστή μπαταρίας.

Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις εμφάνισης

Το Smartphone γίνεται πιο έξυπνο την ημέρα και τώρα διαθέτουν πιο αποδοτικές οθόνες. Ωστόσο, όσο πιο αποτελεσματική είναι η οθόνη, τόσο περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καταναλώνεται. Το τηλέφωνο LG G6 διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οθόνη και ο φωτισμός του απαιτεί μεγάλη ισχύ μπαταρίας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις οθόνης για να μειώσετε την κατανάλωση μπαταρίας. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό για να διορθώσετε το πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο τηλέφωνο LG G6; Ελέγξτε τα παρακάτω βήματα:

 • Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, αναζητήστε το Display
 • Θα σας παρουσιαστούν τρεις επιλογές, οι οποίες είναι η φωτεινότητα, η οθόνη πάντα σε λειτουργία και το χρονικό όριο οθόνης.
 • Επιλέξτε οποιοδήποτε από αυτά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Η κατανάλωση ισχύος μειώνεται όταν μειώνεται η φωτεινότητα. Μπορείτε να ορίσετε ένα "καθημερινό χρονικό όριο" για να εμφανίζεται πάντα η οθόνη όταν θα είναι ενεργοποιημένη ή μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εντελώς. Όσο περισσότερο παραμένει αναμμένη η οθόνη σας, τόσο περισσότερη μπαταρία καταναλώνει το τηλέφωνο. Εάν η οθόνη σας παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, απλώς αλλάξτε την περίοδο σε κάτι μικρότερο.

Απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση Google

Η συνεχής ενεργοποίηση της ενημέρωσης Google θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο τηλέφωνο LG G6. Στην αναζήτησή σας για τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας LG G6, ελέγξτε για όλες τις εφαρμογές αυτόματης ενημέρωσης που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας και απενεργοποιήστε τις. Αυτό μπορεί να γίνει από τις ρυθμίσεις του Google Play Store. Θα σταματήσει τη σάρωση του τηλεφώνου σας και τη λήψη ενημερώσεων για τις εφαρμογές που είναι ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή σας

 • Στις ρυθμίσεις του Play Store, κάντε κλικ στην Αυτόματη ενημέρωση asp
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών μόνο μέσω Wi-Fi
 • Αυτή η ρύθμιση εμποδίζει τη λήψη της εφαρμογής από το τηλέφωνο έως ότου συνδεθείτε στο Wi-Fi. Θα αποτρέψει επίσης την κατανάλωση μπαταρίας έως ότου ενεργοποιηθεί το Wi-Fi στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης - Πώς να διορθώσετε την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found