Πώς να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο στο YouTube

Όταν ανεβάζετε το βίντεό σας στο YouTube, μπορείτε να αποφασίσετε εάν το βίντεό σας θα είναι δημόσιο, μη καταχωρισμένο ή ιδιωτικό. Εάν το βίντεό σας είναι δημόσιο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το δει κανείς από όσους επισκέπτονται το YouTube. Όσον αφορά τα μη καταχωρισμένα βίντεο, δεν θα εμφανίζονται στο YouTube και στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά όσοι έχουν τον σύνδεσμο θα μπορούν να το δουν. Όταν μοιράζεστε ένα ιδιωτικό βίντεο, εσείς και οι χρήστες που θα επιλέξετε θα είστε οι μόνοι που θα μπορούν να το δουν. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να μοιράζεστε ιδιωτικά βίντεο στο YouTube και πώς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις απορρήτου για τα βίντεο που έχετε ήδη μοιραστεί για να τα κάνετε ιδιωτικά.

Δείτε επίσης: Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube στο iPhone

www.beingtech.net

Πώς να ανεβάσετε και να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο στο YouTube

Για να ανεβάσετε και να μοιραστείτε ιδιωτικά βίντεο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στο YouTube
  • Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο για μεταφόρτωση ή μεταφορά και απόθεση αρχείων βίντεο
  • Στην ενότητα "Επιλογή αρχείων για μεταφόρτωση", θα δείτε "Δημόσιο", κάντε κλικ σε αυτό και θα εμφανιστούν δύο ακόμη επιλογές: "Μη καταχωρισμένο" και "Ιδιωτικό".
  • Επιλέξτε Ιδιωτικό.

  • Θα υπάρχει ένα πεδίο κειμένου, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε το βίντεο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση email τους.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τα βίντεο που έχετε ήδη μοιραστεί

Εάν έχετε μοιραστεί στο παρελθόν ένα βίντεο που είναι δημόσιο, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να το κάνετε ορατό μόνο για περιορισμένο κοινό. Το δημόσιο βίντεο που δημοσιεύσατε θα γίνει ιδιωτικό βίντεο και όπως αναφέρθηκε μόνο εσείς και οι χρήστες που θα επιλέξετε θα μπορείτε να το δείτε. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

  • Ανοίξτε τη Διαχείριση βίντεο
  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να αλλάξετε
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία.
  • Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ιδιωτικό.
  • Στο τέλος, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών.

Μπορείτε πάντα να αλλάξετε ξανά τις ρυθμίσεις και το ιδιωτικό σας βίντεο μπορεί να γίνει δημόσιο, απλώς ακολουθήστε τα ίδια βήματα και στο αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε Δημόσιο αντί για Ιδιωτικό.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Το YouTube gaming είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί το Twitch

Πρόσφατες δημοσιεύσεις