Τρόπος αλλαγής εικονιδίων εφαρμογής σε Android

Ψάχνετε έναν τρόπο αλλαγής εικονιδίων εφαρμογών στο Android; Δεδομένου ότι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για τα smartphone Android είναι τα διαφορετικά επίπεδα προσαρμογής που προσφέρει στους χρήστες, νομίζω ότι η πλήξη είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να βιώσει ένας χρήστης Android. Οι νέες διατάξεις, τα διασκεδαστικά υπόβαθρα και μια ποικιλία εικονιδίων μπορούν να δώσουν στο τηλέφωνό σας μια νέα εμφάνιση κάθε φορά που βαρεθείτε από το τρέχον. Έτσι, αν έχετε αρχίσει πρόσφατα να αισθάνεστε ότι τα εικονίδια της εφαρμογής σας δεν είναι αρκετά διασκεδαστικά, δοκιμάστε μια από τις δεδομένες μεθόδους που εξηγούν πώς να αλλάξετε τα εικονίδια εφαρμογών σε τηλέφωνο Android.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε ένα νέο τηλέφωνο ή tablet Android

Τρόποι αλλαγής εικονιδίου εφαρμογής σε Android

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια Android. Η πρώτη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης ενώ η δεύτερη είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αυτόνομο πακέτο εικονιδίων. Και οι δύο αυτές μέθοδοι δεν απαιτούν τη ρίζα του τηλεφώνου σας.

Μέθοδος 1: Χρήση εκκινητή

Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα προγράμματα εκκίνησης στο Play Store από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Ελέγξτε τις αξιολογήσεις και αναζητήστε σχόλια για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα εκκίνησης που λειτουργεί καλά και είναι κατάλληλο για τη συσκευή σας. Μόλις επιλέξετε το πρόγραμμα εκκίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο τηλέφωνό σας, απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα εκκίνησης.

Μετά την εγκατάσταση του εκκινητή, θα ερωτηθείτε αυτόματα εάν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα εκκίνησης όταν πατάτε το κουμπί αρχικής οθόνης. Επιλέξτε το πρόγραμμα εκκίνησης ως προεπιλογή και ανάλογα με το πρόγραμμα εκκίνησης που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να σας ζητηθεί περαιτέρω βήματα για να προσαρμόσετε τις οθόνες σας.

Οι χρήστες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα εκκίνησης θα μπορούν να εισάγουν τις ρυθμίσεις του προηγούμενου εκκινητή τους, αλλιώς, ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μεταφέρετε τα διάφορα widget και εφαρμογές που χρησιμοποιείτε στην αρχική οθόνη σας.

Ορισμένοι εκκινητές όπως το Nova Launcher θα σας επιτρέψουν ακόμη και να επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή σας για το εικονίδιο της εφαρμογής σας. Με τέτοια εκπληκτικά επίπεδα ευελιξίας στην αλλαγή των εικονιδίων της εφαρμογής, μπορείτε να εκχωρείτε συνεχώς τις εφαρμογές σας νέα εικονίδια είτε από εικόνες από τη συλλογή σας είτε χρησιμοποιώντας διαφορετικούς εκκινητές.

Οι εκτοξευτές φέρνουν μαζί τους ένα φάσμα ταπετσαριών, θεμάτων και εικονιδίων εφαρμογών που μπορούν να ντύσουν τη συσκευή σας με τον τρόπο που θέλετε. Ορισμένες από αυτές ενδέχεται να περιέχουν διαφημίσεις, αλλά λειτουργούν καλά ειδικά αν είστε ένα άτομο που απολαμβάνει να εξερευνά ποικιλία όταν πρόκειται για την εμφάνιση του τηλεφώνου του.

Μέθοδος 2: Χρήση μιας εφαρμογής

Μερικοί από τους αναγνώστες μας δεν αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εκκίνησης. Αλλά δεν τους πειράζει να αλλάξουν τα εικονίδια της εφαρμογής για να δώσουν στα τηλέφωνά τους μια νέα εμφάνιση. Σε μια τέτοια κατάσταση, μια εφαρμογή είναι ένας καλός τρόπος για να αλλάξετε τα εικονίδια της εφαρμογής χωρίς να αλλάξετε το δέρμα του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εκκίνησης. Εφαρμογές όπως το Awesome Icons και το Icon Changer είναι γνωστό ότι είναι φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην αλλαγή εικονιδίων Android.

Ανάλογα με την εφαρμογή, τα βήματα για τη χρήση της θα διαφέρουν. Αλλά για τις περισσότερες από τις εφαρμογές που βοηθούν στην αλλαγή εικονιδίων εφαρμογών, μετά τη λήψη και την εγκατάσταση της εφαρμογής, πρέπει να κάνετε κλικ στην εφαρμογή για να την ανοίξετε και στη συνέχεια να επιλέξετε τις εφαρμογές για τις οποίες θέλετε να αλλάξετε τα εικονίδια. Ορισμένες εφαρμογές μπορεί ακόμη και να σας επιτρέψουν να μετονομάσετε την εφαρμογή. Αυτός μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δώσετε στο τηλέφωνό σας μια νέα εμφάνιση.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διατήρηση των αδιάκριτων ματιών μακριά από το τηλέφωνό σας, ειδικά όταν μετονομάζετε τις τραπεζικές σας εφαρμογές ή εάν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές για ενήλικες, μπορείτε να μετονομάσετε την εφαρμογή και να αλλάξετε το εικονίδιο και είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας χωρίς να το γνωρίζουν άλλοι ποιες εφαρμογές είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας.

συμπέρασμα

Χρησιμοποιήστε αυτές τις δύο μεθόδους για να προσαρμόσετε τα εικονίδια της εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να δώσετε στο τηλέφωνό σας μια νέα εμφάνιση. Όχι μόνο κάνει το Android ενδιαφέρον, διασφαλίζει επίσης ότι δεν θα κουραστείτε κοιτάζοντας το ίδιο σύνολο εικονιδίων εφαρμογών στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο στη συσκευή σας όσο συχνά θέλετε με αυτές τις μεθόδους. Και οι δύο αυτές μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τηλέφωνα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή σας ή έχοντας μια βαθιά τεχνική τεχνογνωσία των smartphone.

Δείτε επίσης: Τρόπος ενημέρωσης smartphone ή tablet Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found