Πώς να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές Android ταυτόχρονα

Εάν μόλις αγοράσατε μια ολοκαίνουργια συσκευή Android, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Ωστόσο, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές άλλες εφαρμογές που θέλετε. Όλα είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή, αναζητήστε κάτι που θέλετε να εγκαταστήσετε και θα τελειώσετε σε ένα ή δύο λεπτά. Η εφαρμογή θα είναι έτοιμη.

Οι προγραμματιστές ενημερώνουν συχνά τις εφαρμογές τους για να παρέχουν διορθώσεις σφαλμάτων ή να φέρουν κάποιες βελτιώσεις ή νέες δυνατότητες. Για να δείτε τις εφαρμογές να λειτουργούν άψογα, πρέπει να τις διατηρείτε ενημερωμένες. Εάν είστε νέοι σε αυτό το λειτουργικό σύστημα και θέλετε να μάθετε πώς να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές Android ταυτόχρονα, συνεχίστε να διαβάζετε.

Συμβουλή: Πώς να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές Android ταυτόχρονα

Το Android διαθέτει πολλές επιλογές όσον αφορά τις ενημερώσεις εφαρμογών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης των εφαρμογών ή μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα. Αντί να πατήσετε σε κάθε εφαρμογή, υπάρχει ένα κουμπί που πρέπει να πατήσετε και θα τα ενημερώσετε όλα.

Ωστόσο, όταν σκοπεύετε να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές Android ταυτόχρονα, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi αντί για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν 10 ενημερώσεις έτοιμες. Εάν χρησιμοποιείτε κινητό Διαδίκτυο, αυτή η ενέργεια θα καταναλώσει πολλά δεδομένα, επομένως είναι καλύτερα να συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi.

Για να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές Android ταυτόχρονα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android
  • Τώρα, πατήστε το εικονίδιο χάμπουργκερ πάνω αριστερά για να ανοίξετε το μενού
  • Όταν ανοίξει το μενού, πατήστε Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου
  • Πατήστε στην καρτέλα Ενημερώσεις
  • Θα δείτε τη λίστα των εφαρμογών που πρέπει να ενημερωθούν
  • Απλώς πατήστε στο κουμπί "Ενημέρωση όλων"

  • Μόλις πατήσετε το κουμπί Ενημέρωση όλων, θα ξεκινήσει η διαδικασία λήψης
  • Αφήστε τη συσκευή σας να ολοκληρώσει την ενημέρωση

Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των εφαρμογών που μόλις ενημερώσατε. Μπορεί να παρατηρήσετε νέες δυνατότητες, ίσως ακόμη και μια νέα σχεδίαση. Εάν η εφαρμογή είχε προηγουμένως κάποια σφάλματα, ενδέχεται να διορθωθούν με την τελευταία ενημέρωση.

Έτσι μπορείτε να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές Android ταυτόχρονα. Είναι πολύ απλό. Αντί να πατήσετε σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε Ενημέρωση όλων και θα τελειώσετε σε χρόνο μηδέν.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found