Τρόπος διόρθωσης της αρχικής σελίδας του Facebook δεν θα φορτωθεί σωστά

Το Facebook είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν όλοι μας έχουμε τον λογαριασμό εκεί. Ένα από τα κοινά ζητήματα είναι όταν η αρχική σελίδα του Facebook δεν θα φορτωθεί σωστά. Πολλοί χρήστες του Facebook έχουν αναφέρει αυτό το ζήτημα. Μερικές φορές αφού τραγουδήσετε στον λογαριασμό σας στο Facebook, θα δείτε το κουμπί μηνύματος, το κουμπί αίτησης φίλου, το κουμπί αποσύνδεσης, το κουμπί Αρχική σελίδα τα πάντα, αλλά όταν προσπαθείτε να κάνετε κλικ, αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν. Μερικές φορές οι σελίδες δεν φορτώνονται σωστά. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, εάν προσπαθήσουν να ανοίξουν το Facebook σε άλλα μηχανήματα, τότε λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, η ταχύτητα του Διαδικτύου είναι επίσης μια χαρά και μόνο το Facebook έχει αυτό το πρόβλημα.

Εδώ μερικές πιθανές λύσεις για τη διόρθωση της αρχικής σελίδας του Facebook δεν θα φορτωθούν σωστά.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα διακοπής της εφαρμογής Galaxy S5 Facebook

Οι πιθανές λύσεις για την αρχική σελίδα του Facebook δεν θα φορτωθούν σωστά

Μέθοδος 1: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και cookie

Διαγράψτε πρώτα την προσωρινή μνήμη, τα κενά cookie και τους προσωρινούς φακέλους όταν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα φόρτωσης στο Facebook. Αφού κάνετε αυτά τα πράγματα, προσπαθήστε να ανοίξετε το Facebook σας και να δείτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Εάν όχι, ακολουθήστε το επόμενο βήμα.

Μέθοδος 2: Αλλαγή του //

Πρέπει να αντικαταστήσετε το // με // στην αρχή της διεύθυνσης URL του Facebook. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, αλλά η σελίδα πρέπει να φορτωθεί σωστά.

Μέθοδος 3: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ώρας

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ώρας στον υπολογιστή σας. Εάν ο χρόνος στη συσκευή σας δεν είναι σωστός, η αρχική σελίδα του Facebook δεν θα φορτωθεί σωστά.

Μέθοδος 4: Ενημέρωση προγράμματος περιήγησης

Εάν δεν διαθέτετε την τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, θα ήταν καλή ιδέα να το ενημερώσετε τώρα. Η λύση είναι να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης καθώς η έκδοση που χρησιμοποιείτε έχει καταστραφεί. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Firefox και του Internet Explorer.

Firefox

Internet Explorer

Μέθοδος 5: Χρησιμοποιήστε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης

Υπάρχουν πολλά προγράμματα περιήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για περιήγηση στο Διαδίκτυο, όπως το Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Προσπαθήστε να φορτώσετε το Facebook σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης και δείτε αν αυτό θα κάνει τη διαφορά.

Μέθοδος 6: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε για να ανοίξετε το Facebook, προσπαθήστε να την επανεκκινήσετε. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και αφήστε την έτσι για ένα λεπτό. Μετά από αυτό, ενεργοποιήστε το ξανά και προσπαθήστε να ανοίξετε το Facebook.

Μέθοδος 7: Επανεκκινήστε το δρομολογητή

Εάν η επανεκκίνηση της συσκευής σας δεν επιλύσει το πρόβλημα, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας. Πατήστε το κουμπί On / Off και αφήστε το να καθίσει για ένα λεπτό και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 8: Ελέγξτε το λογισμικό ασφαλείας σας

Το λογισμικό ασφαλείας που χρησιμοποιείτε μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του προγράμματος περιήγησης και να προκαλέσει το πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό ασφαλείας στον υπολογιστή σας είναι ενημερωμένο και δεν αποκλείει την αρχική σελίδα του Facebook. Μπορείτε να προσπαθήσετε να το απενεργοποιήσετε προσωρινά και να δείτε αν το Facebook μπορεί να φορτώσει σωστά τότε.

Μέθοδος 9: Ελέγξτε τα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησής σας

Τα πρόσθετα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης μπορούν να δώσουν ειδικές δυνατότητες στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει σφάλμα στο άνοιγμα ορισμένων σελίδων, συμπεριλαμβανομένου του Facebook. Προσπαθήστε να ενημερώσετε τα πρόσθετα ή να τα απενεργοποιήσετε για λίγο. Μπορείτε να ανοίξετε την αρχική σελίδα του Facebook τώρα;

Μέθοδος 10: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης

Το Proxies είναι μια δυνατότητα δικτύου από έναν υπολογιστή που λειτουργεί ως πύλη μεταξύ τοπικών και μεγάλων δικτύων. Μπορεί επίσης να κάνει τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στον υπολογιστή σας για να αποκλείσει το Facebook. Επομένως, μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στον υπολογιστή σας.

Για Mac

- Μεταβείτε στο μενού Apple> Προτιμήσεις συστήματος και κάντε κλικ στο Δίκτυο.

- Επιλέξτε την υπηρεσία δικτύου, για παράδειγμα, Ethernet ή Wi-Fi.

- Πατήστε Advanced και μετά κάντε κλικ στο Proxy.

Για Windows

- Ανοίξτε την εντολή Εκτέλεση, κάντε κλικ στο πλήκτρο λογότυπου των Windows Πλήκτρο λογότυπου των Windows + R

- Στο πλαίσιο κειμένου Εκτέλεση, αντιγράψτε και επικολλήστε το:

reg add "HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings" / v ProxyEnable / t REG_DWORD / d 0 / f

- Κάντε κλικ στο OK.

- Μεταβείτε στην εντολή Εκτέλεση, κάντε κλικ στο πλήκτρο λογότυπου των Windows Πλήκτρο λογότυπου των Windows + R

- Στο πλαίσιο κειμένου Εκτέλεση, αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό:

reg διαγραφή "HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings" / v ProxyServer / f

- Κάντε κλικ στο OK.

Δείτε επίσης: Συμβουλές και κόλπα στο Facebook

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found