Τελευταίες φήμες GTA 6 - Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε

Αν αναρωτιέστε για την πιθανότητα εμφάνισης του GTA 6, τότε να είστε σίγουροι γιατί έρχεται. Πρέπει απλώς να περιμένουμε γιατί το Rockstar Games βάζει τις τελευταίες πινελιές στο Red Dead Redemption 2 πριν από την κυκλοφορία του. Ωστόσο, ας σας πούμε τι γνωρίζουμε για την έκτη δόση Grand Theft Auto.

Πότε θα βγει;

Φυσικά, το πρώτο ερώτημα που αναδύεται στο μυαλό όλων είναι «πότε θα έρθει το GTA 6». Ελπίζουμε να μην απογοητευτείτε, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον τρία ή τέσσερα χρόνια πριν πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό λέει τουλάχιστον το "The Know". Είναι μόνο μία πηγή, επομένως σας συμβουλεύουμε να μην ποντάρετε τα χρήματά σας σε αυτήν την πρόβλεψη.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 2021/2022 Rockstar Games ενδέχεται να κυκλοφορήσει το «Project Americas», καθώς το GTA 6 αναφέρθηκε στην αρχή. Με μια ημερομηνία κυκλοφορίας αρκετά μακριά στο μέλλον, πρέπει να πάρετε ό, τι ακούτε για αυτό με έναν κόκκο αλατιού.

Το GTA Vice City θα είναι μέρος αυτού;

Η ίδια έκθεση του «The Know» αναφέρει ότι το GTA 6 θα συμβεί στην Vice City, την έκδοση Rockstar της Νότιας Φλόριντα που έκανε το franchise ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που έπαιξε ποτέ. Δεν γνωρίζουμε αν είναι απολύτως αλήθεια και δεν γνωρίζουμε καν εάν θα συμβεί την ίδια εποχή που μοιράστηκε το προηγούμενο παιχνίδι. Λοιπόν, ίσως δεν θα έχουμε ένα άλλο γλυκό soundtrack της δεκαετίας του '80.

Χαρακτήρες

Με το GTA 5, η Rockstar εισήγαγε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να παίξει με πολλούς χαρακτήρες σε αυτό το franchise. Αντιπροσώπευε έναν πιο ενδιαφέρον τρόπο παιχνιδιού ενός παίκτη μέσω πολλαπλών απόψεων.

Το "The Know" δεν δηλώνει ότι θα δούμε το ίδιο με το GTA 6, αλλά μπορεί να δούμε μια γυναίκα πρωταγωνιστή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found