Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης LG G4

Η LG ανακοίνωσε πολλά φοβερά ακουστικά με την πάροδο των ετών, και το LG G4 είναι από τα καλύτερα σίγουρα. Οι οπαδοί της LG που διαθέτουν αυτήν τη συσκευή είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση, τις δυνατότητες και τις δυνατότητές της, αλλά μερικοί άνθρωποι ανέφεραν μερικά προβλήματα με αυτό το μοντέλο. Ένα από τα προβλήματα για τα οποία διαμαρτύρονται πολλοί είναι η υπερθέρμανση, η οποία είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στον κόσμο των smartphone. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το λύσετε και θα μοιραστούμε μερικές πιθανές λύσεις, ώστε να μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του LG G4. Εάν οι λύσεις που αναφέρονται παρακάτω δεν επιλύσουν το πρόβλημα, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για περαιτέρω βοήθεια.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Bluetooth

Τρόποι επίλυσης του προβλήματος υπερθέρμανσης LG G4

www.alphr.com

Σημείωση:

# 1 Λάβετε υπόψη ότι το να κάνετε πράγματα, όπως να παίζετε παιχνίδια στη συσκευή σας για μία ή δύο ώρες, προκαλεί πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αυτό θα εξαντλήσει επίσης την μπαταρία.

# 2 Η αφαίρεση της θήκης (αν έχετε) μπορεί να είναι χρήσιμη.

Λύση No.1: Επανεκκινήστε το LG G4

Εάν παρατηρήσατε ότι η συσκευή σας ζεσταίνει, αφήστε την να κρυώσει και επανεκκινήστε την. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και πατήστε Επανεκκίνηση. Η συσκευή σας θα επανεκκινήσει και μόλις παρακολουθεί εάν η υπερθέρμανσή της. Εάν ναι, προχωρήστε σε άλλες λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Λύση No.2: Απενεργοποιήστε το Wi-Fi, το Bluetooth και το GPS

Δεν χρειάζεστε Bluetooth, GPS και Wi-Fi όλη την ώρα, σωστά; Συνιστάται να απενεργοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες όταν δεν τις χρειάζεστε, επειδή έχουν αντίκτυπο στην μπαταρία και μπορεί επίσης να προκαλέσουν προβλήματα υπερθέρμανσης.

Λύση No.3: Μειώστε το επίπεδο φωτεινότητας

Τα προβλήματα αποστράγγισης μπαταρίας και υπερθέρμανσης είναι συνδεδεμένα και τα πράγματα που προκαλούν γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας είναι επίσης αυτά που προκαλούν το πρόβλημα υπερθέρμανσης. Η μείωση του επιπέδου φωτεινότητας μπορεί να είναι επωφελής. Για να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές> Ρυθμίσεις και μετά αγγίξτε «Εμφάνιση».

Λύση No.4: Κλείστε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο

Τόνοι εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η μπαταρία εξαντλείται γρηγορότερα και γιατί το τηλέφωνο υπερθερμαίνεται. Για να κλείσετε εφαρμογές φόντου, πατήστε στο κουμπί Πρόσφατες εφαρμογές και πατήστε και σύρετε την εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε αριστερά ή δεξιά. Μπορείτε επίσης να κλείσετε όλες τις εφαρμογές φόντου πατώντας στο Εκκαθάριση όλων.

Λύση 5: Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές bloat στο LG G4

Γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχει μια τάση μεταξύ των κατασκευαστών και προσπαθεί να προσθέσει τόνους εφαρμογών στις συσκευές και δεν θα χρησιμοποιήσετε καμία από αυτές τις εφαρμογές. Το θέμα είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν μπορούν να απεγκατασταθούν, οπότε αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τις απενεργοποιήσετε, αλλά δεν πρέπει να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή. Οι εφαρμογές όπως η εφαρμογή Ημερολόγιο αποθεμάτων, το QuickRemote, το Backup Agent, το AmazonAppStore, το Amazon Mobile, το AmazonMP3 και μερικές άλλες είναι οι εφαρμογές που μπορούν να απενεργοποιηθούν με ασφάλεια. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών και στην καρτέλα "Όλα", βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να απενεργοποιήσετε, πατήστε σε αυτήν και κάντε κλικ στην επιλογή "Απενεργοποίηση".

Λύση No.6: Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

Εάν έχετε έναν τεράστιο αριθμό εφαρμογών τρίτων στο LG G4 σας, θα ήταν καλή ιδέα να απαλλαγείτε από αυτές που δεν χρησιμοποιείτε ή απλά δεν χρειάζεστε πια. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Λήψη και μεταβείτε στις εφαρμογές. Βρείτε αυτό που θέλετε να καταργήσετε, πατήστε στην εφαρμογή και κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης.

Λύση No.7: Χρησιμοποιήστε το Greenify

Υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές στο Play Store που θα βελτιώσουν την απόδοση της συσκευής σας και το Greenify είναι μία από αυτές τις εφαρμογές. Θα θέσει τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε σε κατάσταση αδρανοποίησης και αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει τις εφαρμογές, ώστε να μην προκαλέσουν προβλήματα εξάντλησης ή υπερθέρμανσης της μπαταρίας.

Λύση No.8: Ενημέρωση λογισμικού

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό είναι ενημερωμένο. Μια νέα έκδοση μπορεί να βελτιώσει τη σταθερότητα και την απόδοση της συσκευής σας και μπορεί να διορθώσει τα σφάλματα. Για να δείτε εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση για λήψη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημερώσεις λογισμικού και μετά πατήστε Έλεγχος για ενημέρωση.

Λύση No.9: Εκκινήστε το LG G4 σε ασφαλή λειτουργία

Ίσως μία από τις εφαρμογές τρίτων να συμπεριφέρεται εσφαλμένα και προκαλεί το πρόβλημα υπερθέρμανσης. Μπορείτε να εκκινήσετε το LG G4 σε ασφαλή λειτουργία και να το κάνετε αυτό, να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας και να την επανεκκινήσετε και μόλις δείτε το λογότυπο στην οθόνη πατήστε και κρατήστε πατημένο το Volume και όταν εμφανιστεί η αρχική οθόνη αφήστε το κουμπί. Μόλις το κάνετε αυτό, παρακολουθήστε τη συσκευή και πώς λειτουργεί. Εάν δεν υπάρχει υπερθέρμανση, αυτό σημαίνει ότι μια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές που κατεβάσατε πρόσφατα ή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η οποία θα διαγράψει όχι μόνο τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις σας, αλλά και όλες τις εφαρμογές τρίτων που έχετε κατεβάσει (θα εξηγηθεί παρακάτω).

Λύση No.10: Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων συνήθως αναφέρεται ως η τελευταία λύση, διότι η εκτέλεση αυτή σημαίνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα, οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές σας θα διαγραφούν. Πριν προχωρήσετε, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μόλις το κάνετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Ρυθμίσεις> Γενικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, κάντε κλικ στο Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου> Διαγραφή όλων.

Πηγή εικόνας: www.forbes.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων απόδοσης LG G4

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found