5 τρόποι επίλυσης του IPod Touch δεν θα ενεργοποιηθεί

Είμαστε σίγουροι ότι το iPod touch είναι μία από τις αγαπημένες σας συσκευές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια και να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Τι δεν πρέπει να αγαπάς; Είναι μια εκπληκτική συσκευή, αλλά μερικοί άνθρωποι αντιμετώπισαν το πρόβλημα όταν το iPod touch απλά δεν θα ενεργοποιηθεί. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPod touch δεν θα ενεργοποιηθεί. Προσπαθούμε πάντα να συλλέγουμε λύσεις που είναι αποτελεσματικές και ελπίζουμε ότι θα λύσετε το πρόβλημα με ευκολία.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι διόρθωσης της κάμερας iPhone 6 που δεν εστιάζει

5 τρόποι διόρθωσης του iPod touch δεν θα ενεργοποιηθούν

Λύση No.1: Ελέγξτε το διακόπτη συγκράτησης

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε αν ο διακόπτης παραμονής είναι ενεργοποιημένος και εάν συμβαίνει αυτό, θα παρατηρήσετε ένα πορτοκαλί έμπλαστρο. Για να απενεργοποιήσετε το διακόπτη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε και όταν ένα πορτοκαλί έμπλαστρο δεν είναι πλέον ορατό, έχει τελειώσει. Για να ενεργοποιήσετε το iPod touch, πατήστε οποιοδήποτε κουμπί.

Λύση No.2: Φορτίζεται η μπαταρία;

Εάν η μπαταρία του iPod δεν είναι φορτισμένη, δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Συνδέστε τον στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB ή χρησιμοποιήστε τον τροφοδοτικό.

Λύση No.3: Αφήστε την μπαταρία να εξαντληθεί

Μερικές φορές, πρέπει να αφήσετε την μπαταρία να εξαντληθεί εντελώς και για να το κάνετε αυτό, αποσυνδέστε τη συσκευή σας από όλες τις πηγές τροφοδοσίας και αφήστε την έτσι για μια μέρα.

Λύση No.4: Επανεκκινήστε το iPod σας

Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένα τα κουμπιά τροφοδοσίας και σπιτιού έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Η επανεκκίνηση συχνά καθαρίζει όλες τις δυσλειτουργίες.

Λύση 5: Ενημερώστε το λογισμικό

Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε το iPod σας στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB και εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση λογισμικού για το iPod σας, το iTunes θα το εμφανίσει.

Πιθανότατα, το πρόβλημα θα λυθεί με έναν από τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPod touch δεν θα ενεργοποιηθεί και, αν όχι, φροντίστε να επισκεφθείτε ένα από τα κοντινά καταστήματα της Apple.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found