Τρόπος επίλυσης προβλήματος συγχρονισμού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Samsung Galaxy S5

Τα τηλέφωνα Android έχουν κάνει τα e-mail πολύ πιο εύκολα για εμάς. Τι γίνεται όμως με την ώρα που συναντάτε το πρόβλημα του συγχρονισμού του e-mail; Για πολλούς χρήστες του Samsung Galaxy S5, τα email είναι μια πολύ σημαντική λειτουργία της συσκευής. Όταν σταματήσει ο συγχρονισμός των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να μην γνωρίζετε σημαντικά πράγματα στη δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε βρει λύσεις για να διορθώσουμε το πρόβλημα που δεν συγχρονίζει το email στο Samsung Galaxy S5. Υπάρχουν πολλές λύσεις.

Προτού μπορέσουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα, θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι καλύπτεται το πιο προφανές βήμα. Εδώ ελέγχετε αν ο Αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος για τον λογαριασμό email σας ή όχι. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Λογαριασμοί και Συγχρονισμός
 • Αναζητήστε τον λογαριασμό email και πατήστε Auto Sync για να βεβαιωθείτε ότι συγχρονίζεται αυτόματα

www.androidcentral.com

Εάν έχει ήδη ελεγχθεί, μπορείτε να προχωρήσετε στις λύσεις, αλλά εάν δεν ήταν επιλεγμένο, το πρόβλημά σας επιλύθηκε εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε και να απολαύσετε τη χρήση του Samsung Galaxy S5.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία στο Samsung Galaxy S5

Ακολουθούν ορισμένες καταγγελίες από χρήστες Android σχετικά με το συγχρονισμό email:

 1. Απλά τυχαία, το email μου θα σταματήσει να συγχρονίζεται αυτόματα
 2. Οι λογαριασμοί μου στο Microsoft Exchange και ο λογαριασμός μου στο Gmail δεν συγχρονίζονται αυτόματα
 3. Το Samsung galaxy S5 δεν συγχρονίζει τα email μου. Αυτό περιλαμβάνει: Yahoo, MMS, SMS.

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω λύσεις.

Τρόπος επίλυσης προβλήματος συγχρονισμού μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Samsung Galaxy S5

Λύση 1: Ρυθμίσεις για τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στις συσκευές Samsung Galaxy S5 είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά αποκλείει και διακόπτει μερικές από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες και εφαρμογές που μπορεί να χρειαστείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, δεν χρειάζεται να την απενεργοποιήσετε, αλλά απλώς καταργήστε την επιλογή Αποκλεισμός δεδομένων φόντου από τις Ρυθμίσεις. Από προεπιλογή, αυτή η λειτουργία είναι επιλεγμένη. Απενεργοποιεί προσωρινά όλα τα υπόβαθρα που εκτελούν υπηρεσίες και δεδομένα. Για να συνεχίσει να λειτουργεί το "Block Background Data" ακόμα και όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του S5 σας
 • Πατήστε στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας από τις ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του φόντου μπλοκ
 • Αφού καταργήσετε την επιλογή αυτής της λειτουργίας, το email σας θα συγχρονιστεί στη συνέχεια αυτόματα.

phandroid.com

Λύση 2: Ενεργοποίηση Master Sync

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Master Sync είναι ο υπερδύναμος για όλους τους συγχρονισμούς email. Είτε έχετε ήδη ενεργοποιήσει τον εγγενή συγχρονισμό email, τον συγχρονισμό Gmail ή ακόμα και τον συγχρονισμό Yahoo, εάν ο Κύριος συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος, κανένα email δεν θα συγχρονιστεί αποτελεσματικά στο Galaxy S5 σας.

Για να ενεργοποιήσετε τον Κύριο συγχρονισμό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Σύρετε το επάνω μέρος της οθόνης
 • Κάντε κλικ στην εικόνα τριών κουκκίδων στην επάνω αριστερή γωνία που θα εμφανίσει όλα τα εικονίδια.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Συγχρονισμός για να ενεργοποιήσετε τον Κύριο συγχρονισμό στο Android σας.

 Λύση 3: Ενεργοποίηση του παγκόσμιου συγχρονισμού

Ένας ακόμη τρόπος για να διορθώσετε το ζήτημα του μηνύματος συγχρονισμού μέσω email είναι να ενεργοποιήσετε τον παγκόσμιο συγχρονισμό στη συσκευή. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το συγχρονισμό του email σας στο S5 αφού ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα, αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε τα email σας.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Χρήση δεδομένων
 • Πατήστε Μενού και κάντε μια επιλογή στην επιλογή Αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων

Αυτό θα βοηθήσει στον συγχρονισμό των email σας και στην επίλυση του προβλήματος.

geektnt.com

Λύση 4: Ελέγξτε τις εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας

Εάν χρησιμοποιείτε μία από τις εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας, πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να δείτε εάν ενδέχεται να απενεργοποιεί τον αυτόματο συγχρονισμό των email σας για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας. Είναι κοινή αντίληψη ότι ο αυτόματος συγχρονισμός μπορεί να κάνει μια αξιοσημείωτη διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας. Επομένως, δεν θα μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τους δύο κόσμους όταν πρόκειται για συγχρονισμό των email σας και εξοικονόμηση μπαταρίας.

Οι εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας προσπαθούν να μειώσουν το μέγεθος της εργασίας που κάνει το τηλέφωνό σας στο παρασκήνιο, ώστε να μειωθεί η χρήση της μπαταρίας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να επηρεάζει τα email σας. Εάν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας, ελέγξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και μάθετε αν έχει οποιαδήποτε επιλογή να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό. Εάν δεν έχει αυτήν την επιλογή, καταργήστε την εγκατάσταση της εφαρμογής και ελέγξτε εάν τα email σας μπορούν να συγχρονιστούν μετά την απεγκατάσταση της εφαρμογής.

Εάν το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί, τότε η εφαρμογή ήταν το πρόβλημα.

www.androidcentral.com

Αυτές οι λύσεις θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν συγχρονίζονται στο Samsung Galaxy S5, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση της συσκευής σας χωρίς να χάσετε τα μηνύματα που σας έχουν σταλεί.

Δείτε επίσης: Πώς να συγχρονίσετε αυτόματα το Gmail στο Samsung Galaxy S5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found