Πώς να ακούσετε τη μουσική Apple εκτός σύνδεσης

Χάρη στην Apple Music, υπηρεσία ροής μουσικής, μπορούμε να ακούσουμε ό, τι θέλουμε. Τι γίνεται όμως αν δεν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi και μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας δεν είναι τόσο μεγάλο; Υπάρχει μια καταπληκτική επιλογή - μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και άλμπουμ για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Θα σας δείξουμε πώς στον παρακάτω οδηγό: πώς να ακούσετε την Apple Music εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ανακατέψετε όλα τα τραγούδια στη Apple Music

Πώς να ακούσετε την Apple Music εκτός σύνδεσης

www.digitaltrends.com

Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε τη μουσική για ακρόαση εκτός σύνδεσης:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική
  • Βρείτε το τραγούδι ή το άλμπουμ που θέλετε να ακούσετε εκτός σύνδεσης
  • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Περισσότερα (τρεις κουκκίδες) και κάντε κλικ στο "Διαθέσιμο εκτός σύνδεσης"

Για να δείτε την τοπική μουσική όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική και πατήστε στην καρτέλα Η μουσική μου και στο αναπτυσσόμενο μενού θα δείτε τραγούδια και άλμπουμ.

Αυτή είναι μια εύχρηστη επιλογή που θα πρέπει να επωφεληθείτε εάν σκοπεύετε να περάσετε όλη την ημέρα έξω στην περιοχή χωρίς Wi-Fi ή εάν ταξιδεύετε για να απολαύσετε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Πηγή εικόνας: engaget.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να μοιραστείτε τη λίστα αναπαραγωγής μουσικής της Apple με την οικογένεια και τους φίλους σας

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found