Μια νέα ενημερωμένη έκδοση GTA Online ενδέχεται να προτείνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6

Η κοινότητα τυχερών παιχνιδιών περιμένει με ανυπομονησία μια ανακοίνωση από την Rockstar Games σχετικά με την κυκλοφορία του επόμενου τίτλου στη σειρά Grand Theft Auto - το GTA 6. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία των GTA 5 και GTA Online και δεν υπήρξε καμία λέξη από Rockstar σχετικά με ένα νέο παιχνίδι GTA.

Στην άμυνα του Rockstar, ήταν απασχολημένο με τη συνέχεια του δημοφιλούς τίτλου Red Dead Redemption. Υπάρχουν επίσης φήμες για το Bully 2 στο έργο. Ωστόσο, η κοινότητα φαίνεται να είναι πιο ενθουσιασμένη για το GTA 6 από οτιδήποτε άλλο και δικαίως. Το GTA 5 ήταν ένα τεράστιο χτύπημα λόγω της ενδιαφέρουσας ιστορίας του και το GTA Online εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό να παίζεται καθώς κυκλοφορούν νέες λειτουργίες και ενημερώσεις

Η GTA Online λαμβάνει την τελευταία ενημέρωσή της τον Δεκέμβριο

Πρόσφατα, υπήρξαν νέες ενημερώσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν κάποιες συμβουλές σχετικά με το GTA 6. Ένας leaker της Rockstar Games Tezfunz2 ισχυρίζεται ότι η Rockstar πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα την τελική ενημέρωση για τον τίτλο του GTA Online. Καθώς το GTA Online είναι η διαδικτυακή έκδοση του GTA 5, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η Rockstar σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το GTA 6 με την διαδικτυακή του παραλλαγή.

Οι φήμες προέρχονται από ενημερώσεις στη βάση δεδομένων Steam, οι οποίες εμφανίζονται όταν υπάρχει μια νέα ενημέρωση για το GTA Online. Μετά την ενημέρωση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019, η Rockstar θα προχωρήσει σε άλλους τίτλους όπως το πιθανό GTA 6 ή την ηλεκτρονική έκδοση του Red Dead Redemption, την οποία πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί.

Υπάρχουν φήμες ότι το Red Dead Redemption 2 θα έρθει σύντομα στον υπολογιστή και στην υπηρεσία ροής της Google - Google Stadia σύντομα. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο στις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One. Το GTA 5 παραλήφθηκε επίσης πρόσφατα από τη Sony για την υπηρεσία συνεχούς ροής PlayStation Now.

Φήμες και ενημερώσεις του GTA 6

Με την αναμονή έρχονται φήμες και έχουν ξεπεράσει το 2019. Βλέπουμε διαρροές GTA 6 σε σχεδόν κάθε φόρουμ τυχερών παιχνιδιών, με την Reddit να είναι η κύρια πλατφόρμα.

Διαφορετικές φήμες ισχυρίζονται ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2020 και το νέο παιχνίδι θα βασιστεί στο Vice City. Προτείνουν επίσης ότι το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αρχικά ως αποκλειστικό για την κονσόλα παιχνιδιών επόμενης γενιάς της Sony - το PlayStation 5.

Μια φήμη δείχνει ότι ο τελευταίος τίτλος των Rockstar Games θα περιλαμβάνει έναν αρσενικό και έναν θηλυκό πρωταγωνιστή αντί για τρεις αρσενικούς χαρακτήρες όπως το GTA 5. Το παιχνίδι αναφέρεται επίσης ότι έχει ένα κυνήγι μίνι-παιχνιδιού και άγρια ​​ζώα όπως το Red Dead Redemption 2. Όλες αυτές οι φήμες και οι διαρροές είναι καθαρά κερδοσκοπικές χωρίς καμία απόδειξη. Περιμένουμε ακόμα μια επίσημη λέξη από το Rockstar σχετικά με το GTA 6.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found