Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές κυκλοφορίας για Android

Δεν έχει σημασία αν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων ή πηγαίνετε στο ταξίδι με την οικογένεια ή τους φίλους σας, δεν θέλετε να κολλήσετε στην κίνηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το αποφύγετε είναι να έχετε μια αξιόπιστη εφαρμογή. Οι συσκευές Android έχουν διευκολύνει το σύστημα μεταφοράς των ανθρώπων μέσω του Διαδικτύου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Android για να εντοπίσετε τον προορισμό σας, να νοικιάσετε ταξί, να κάνετε κράτηση εισιτηρίων τρένων / λεωφορείων κ.λπ. Αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν το τσιπ GPS της συσκευής σας για να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας. Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην κυκλοφορία που συνήθως σπαταλούν το μεγαλύτερο μέρος του πολύτιμου χρόνου τους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κυκλοφορίας που σας παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κίνηση αυτής της περιοχής και παρέχουν μια εναλλακτική διαδρομή. Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές κυκλοφορίας για Android, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου για Android

Οι καλύτερες εφαρμογές κυκλοφορίας για Android

Χάρτες Google

Είναι η καλύτερη εφαρμογή κυκλοφορίας για Android που αναπτύχθηκε από την Google Incorporation. Καλύπτει χάρτες περισσότερων από 200 χωρών με διαφορετικές επιχειρήσεις και μέρη που επισημαίνονται στον χάρτη. Αυτή η εφαρμογή παρέχει ενημέρωση της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και την κατάσταση της κυκλοφορίας, καθώς και μια εναλλακτική διαδρομή. Αυτή η λειτουργία σας εξοικονομεί χρόνο και σας κάνει να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τοπικά εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα και αγορά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Λήψη των Χαρτών Google

Waze

Το Waze είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές επισκεψιμότητας στον κόσμο. Είναι δωρεάν η χρήση της εφαρμογής και έχει περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πραγματική κίνηση του δρόμου, την κατασκευή και τα ατυχήματα. Παρέχει επίσης εναλλακτικό δρόμο με εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Waze για να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια κατά την οδήγηση. Αυτή η εφαρμογή λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις που το καθιστούν πιο βολικό στη χρήση.

Λήψη Waze

Εύρεση διαδρομής οδήγησης

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επισκεψιμότητας για την εύρεση γρήγορης διαδρομής. Αναπτύσσεται από τον εικονικό λαβύρινθο και είναι δωρεάν για χρήση της εφαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εντοπίσετε έναν προορισμό μέσω ενός ακριβούς εντοπισμού GPS. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε γρήγορες διαδρομές αποφεύγοντας τα σήματα κυκλοφορίας, τις κάμερες ταχύτητας και τα διόδια.

Κατεβάστε το Finder Route Finder

Inrix

Το Inrix είναι μια καλή εφαρμογή κυκλοφορίας με μερικές αξιοπρεπείς δυνατότητες. Αυτή η εφαρμογή παρέχει ζωντανές πληροφορίες κυκλοφορίας, ειδοποιήσεις ασφαλείας για κατασκευές, κινδύνους, ατυχήματα και ενημερώσεις καιρού που ενδέχεται να επιβραδύνουν το ταξίδι σας. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε ατυχήματα που μπορεί να βοηθήσουν άλλους οδηγούς.

Λήψη Inrix

MapQuest

Το MapQuest είναι δωρεάν να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή κυκλοφορίας που χρησιμοποιεί GPS για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με χάρτες, δρόμους και κίνηση. Παρέχει δορυφορικές εικόνες, χάρτες, φωνητική πλοήγηση, ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, ζωντανές κάμερες κυκλοφορίας για να δείτε τις συνθήκες του δρόμου σας.

Λήψη του MapQuest

Συγικός

Το Sygic είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή πλοήγησης GPS στον κόσμο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό που το καθιστά νούμερο ένα είναι η δυνατότητα πλοήγησης εκτός σύνδεσης. Αυτή η εφαρμογή λαμβάνει μια τακτική ενημέρωση πολλές φορές το χρόνο δωρεάν.

Κατεβάστε το Sygic

Ορίστε

Είναι δωρεάν χρήση της εφαρμογής κυκλοφορίας που προσφέρει μερικές καλές λειτουργίες για το ταξίδι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να περιηγηθείτε στην πόλη, βρίσκοντας τις πιο γρήγορες διαδρομές, στρίβοντας πλοήγηση και ανακαλύπτοντας τα τοπικά μέρη. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια δημόσια συγκοινωνία χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή

Κατεβάστε ΕΔΩ WeGo

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found