Συνηθισμένα ζητήματα iPhone 6 και πώς να τα διορθώσετε

Το iPhone 6 είναι μια ισχυρή συσκευή με εκπληκτικό σχεδιασμό και εξαιρετικές δυνατότητες. Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για ορισμένα προβλήματα και σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε τα πιο συνηθισμένα ζητήματα του iPhone 6 μαζί με τις λύσεις.

Ορισμένοι χρήστες του iPhone 6 αντιμετωπίζουν λίγα κοινά προβλήματα αυτές τις μέρες. Όμως όλα τα προβλήματά σας μπορούν να επιλυθούν από εμάς, καθώς εμείς οι άνθρωποι της Technobezz περιμένουμε πάντα να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα του iPhone 6 και άλλων τηλεφώνων.

Ακολουθούν ορισμένα κοινά προβλήματα IPhone 6 και τρόποι για να το διορθώσετε

www.wired.co.uk

Συνηθισμένα προβλήματα στο iPhone 6 και οι διορθώσεις τους

Προβλήματα Bluetooth iPhone 6

Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα. Εάν δεν μπορείτε να αντιστοιχίσετε το iPhone σας με μια συσκευή Bluetooth ή εάν αυτές οι συσκευές δεν μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένες, δοκιμάστε τις λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, απενεργοποιήστε το Bluetooth και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

Εναλλαγή λειτουργίας αεροπλάνου.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Bluetooth, βρείτε μια συσκευή Bluetooth με την οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα και κάντε κλικ στο (i) και, στη συνέχεια, πατήστε Ξεχάστε αυτήν τη συσκευή και επιβεβαιώστε την ενέργεια. Μετά από αυτό, βρείτε τη συσκευή και προσπαθήστε ξανά.

Μέθοδος 4:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης, σύρετε το ρυθμιστικό και απενεργοποιήστε εντελώς το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και ενεργοποιήστε το.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 6:

Υπάρχει νέα έκδοση του iOS; Κατεβάστε και εγκαταστήστε το.

Μέθοδος 7:

Ενημερώστε το λογισμικό στη συσκευή σύζευξης Bluetooth εάν είναι δυνατόν (δείτε το εγχειρίδιο που συνοδεύει τη συσκευή σας).

Μέθοδος 8:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα, μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Επειδή όλα θα διαγραφούν, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όσων είναι σημαντικά. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά και όταν τελειώσει, ακολουθήστε τα βήματα για να ρυθμίσετε το iPhone 6 ως νέο.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι διόρθωσης του iPhone 6 δεν θα ζευγαρώσουν με τη συσκευή Bluetooth

Ζητήματα Wi-Fi iPhone 6

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi, εάν η σύνδεση είναι αργή ή συνεχίζει να διακόπτεται, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, απενεργοποιήστε το Wi-Fi και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης, περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε την ξανά.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Υπηρεσίες τοποθεσίας, επιλέξτε Υπηρεσίες συστήματος και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη δικτύωση Wi-Fi.

Μέθοδος 4:

«Πλοηγηθείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Wi-Fi, βρείτε τη σύνδεση Wi-Fi, πατήστε παρατεταμένα και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Ξεχάστε. Τώρα, δημιουργήστε μια νέα σύνδεση. "

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 6:

"Όπως και η επανεκκίνηση του iPhone μπορεί να βοηθήσει, η επανεκκίνηση του δρομολογητή μπορεί επίσης να λύσει το πρόβλημα, οπότε φροντίστε να το δοκιμάσετε."

Μέθοδος 7:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 8:

Ενημερώστε το υλικολογισμικό του δρομολογητή.

Μέθοδος 9:

Η επαναφορά όλων των ρυθμίσεων μπορεί να λύσει το πρόβλημα (τα δεδομένα σας δεν θα διαγραφούν). Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Δείτε επίσης: Πώς να επιδιορθώσετε το αργό Wi-Fi στο iPhone 6

Προβλήματα μπαταρίας iPhone 6 και υπερθέρμανση

Η υπερθέρμανση και η εξάντληση της μπαταρίας είναι κοινά ζητήματα στον κόσμο των smartphone και πολλοί ιδιοκτήτες iPhone 6 παραπονέθηκαν για αυτά τα προβλήματα.

Μέθοδος 1:

Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κατά τη φόρτιση.

Μέθοδος 2:

Διαγράψτε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Κάντε αυτό πατώντας το εικονίδιο της εφαρμογής και όταν η εφαρμογή τρελάει και εμφανίζεται το "X", κάντε κλικ σε αυτήν για να διαγράψετε την εφαρμογή.

Μέθοδος 3:

Μειώστε το επίπεδο φωτεινότητας.

Μέθοδος 4:

Απενεργοποιήστε την ανανέωση της εφαρμογής Background. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ανανέωση εφαρμογής φόντου.

Μέθοδος 5:

"Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> iTunes & app store> αυτόματες λήψεις> ενημερώσεις και απενεργοποιήστε το."

Μέθοδος 6:

Επανεκκινήστε το iPhone σας για να ελευθερώσετε τη μνήμη και να κλείσετε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Μέθοδος 7:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και το Bluetooth όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Μέθοδος 8:

Ένα νέο ξεκίνημα ακούγεται καλό. Πριν διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για το τι είναι σημαντικό. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε "Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων". Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί και, στη συνέχεια, ακολουθήστε μερικά βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να επιδιορθώσετε το iPhone 6

Το iPhone 6 έχει κολλήσει στη λειτουργία ακουστικών

Αυτό είναι ένα αρκετά παράξενο και πολύ ενοχλητικό πρόβλημα. Εάν αυτό σας ενοχλεί, δοκιμάστε τις μεθόδους που αναφέρονται εδώ.

Μέθοδος 1:

«Χρησιμοποιήστε τα ακουστικά σας. Συνδέστε τα στη συσκευή και αποσυνδέστε και επαναλάβετε τη διαδικασία για αρκετές φορές. "

Μέθοδος 2:

Καθαρίστε την υποδοχή ακουστικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και τα συντρίμμια.

Μέθοδος 3:

Απενεργοποιήστε το iPhone σας και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 4:

«Το πρόβλημα μπορεί να μοιάζει με το υλικό, αλλά συχνά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε το iOS και ο απλούστερος τρόπος είναι η ασύρματη ενημέρωση. Συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά και κάντε κλικ στην ενημέρωση λογισμικού. "

Μέθοδος 5:

Μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Τα αρχεία και τα δεδομένα σας δεν θα διαγραφούν. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Το iPhone 6 δεν θα κάνει λήψη ή ενημέρωση εφαρμογών

Μερικές φορές, όταν ανοίγετε το App Store, μπορεί να εμφανιστεί ένα περίεργο σφάλμα - δεν θα μπορείτε να ενημερώσετε τις εφαρμογές που έχετε και δεν θα μπορείτε να κάνετε λήψη νέων εφαρμογών. Ας δούμε πώς να το διορθώσουμε.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, απενεργοποιήστε το Wi-Fi και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

"Δοκιμάστε αυτό: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Wi-Fi. Βρείτε το δίκτυό σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο ακριβώς δίπλα του. Πατήστε Ανανέωση μίσθωσης. Επιστρέψτε στο App Store και δείτε αν υπάρχει διαφορά. "

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 4:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> iTunes & App Store και, στη συνέχεια, πατήστε το Apple ID σας και αποσυνδεθείτε. Ανοίξτε ξανά το App Store και συνδεθείτε.

Μέθοδος 5:

Ενημέρωση λογισμικού iOS.

Μέθοδος 6:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Ζητήματα μικροφώνου iPhone 6

Πριν πάτε στο Apple Store, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Μέθοδος 1:

Μετακινήστε την προστατευτική μεμβράνη καθώς μπορεί να φράξει το μικρόφωνο.

Μέθοδος 2:

Καθαρίστε το μικρόφωνο με οδοντογλυφίδα, για να αφαιρέσετε τα συντρίμμια και τη βρωμιά.

Μέθοδος 3:

Εναλλαγή ακύρωσης θορύβου. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενική προσβασιμότητα.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Μέθοδος 5:

Ενημέρωση λογισμικού iOS.

Μέθοδος 6:

Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Προβλήματα στην οθόνη αφής του iPhone 6

Εάν η οθόνη αποκρίνεται αργά ή εάν κατά καιρούς παγώνει, ακολουθούν πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό στεγνό πανί για να σκουπίσετε τη βρωμιά από την οθόνη.

Μέθοδος 2:

Αφαιρέστε τη θήκη εάν έχετε μια για να δείτε αν υπάρχει διαφορά.

Μέθοδος 3:

Κλείστε σωστά τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές και θα δείτε μια προεπισκόπηση των εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Σύρετε προς τα αριστερά για να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε και μόλις τη βρείτε σύρετε προς τα πάνω.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας για να ελευθερώσετε τη μνήμη και να βελτιώσετε την απόδοση του τηλεφώνου σας.

Μέθοδος 5:

Ενημερώστε τη συσκευή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Μέθοδος 6:

Μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, αλλά μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Όταν ολοκληρωθεί η διαγραφή, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το iPhone 6 ως νέα συσκευή.

Προβλήματα με το iPhone 6 με το Siri

Η χρήση του Siri δεν είναι μόνο χρήσιμη, αλλά είναι διασκεδαστική! Εάν το Siri δεν λειτουργεί, ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Siri και ενεργοποιήστε τον διακόπτη για να τον απενεργοποιήσετε και μετά να τον ενεργοποιήσετε ξανά.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Siri και αλλάξτε το "Hey Siri".

Μέθοδος 4:

"Εάν το μικρόφωνο είναι γεμάτο σκόνη ή βρωμιά, το Siri δεν θα μπορεί να σας ακούσει, γι 'αυτό τίποτα δεν θα συμβεί μόλις το ενεργοποιήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πεπιεσμένο αέρα, καθαρό πινέλο ή μπατονέτες για να καθαρίσετε το μικρόφωνο. Μόλις το κάνετε αυτό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το Siri. "

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 6:

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Το iPhone 6s δεν κουδουνίζει

Εδώ μπορείτε να κάνετε όταν το τηλέφωνο δεν κουδουνίζει.

Μέθοδος 1:

«Ο λόγος για τον οποίο το τηλέφωνό σας δεν κουδουνίζει μπορεί να είναι το γεγονός ότι η σίγαση είναι ενεργοποιημένη. Για να το ελέγξετε αυτό, κοιτάξτε το διακόπτη Σίγαση που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής σας. Η σίγαση ενεργοποιείται όταν η πορτοκαλί γραμμή είναι ορατή μέσα στο διακόπτη. "

Μέθοδος 2:

«Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να προκύψει αυτό το ζήτημα είναι η επιλογή Μην ενοχλείτε. Για να ελέγξετε εάν είναι ενεργοποιημένη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο «Μην ενοχλείτε». Εάν το Εγχειρίδιο είναι ενεργοποιημένο, απενεργοποιήστε το. Εάν το Προγραμματισμένο είναι ενεργοποιημένο, ελέγξτε τις ώρες κατά τις οποίες έχει ρυθμιστεί αυτή η επιλογή. "

Μέθοδος 3:

Απενεργοποιήστε το 4G. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση διακόπτη LTE και απενεργοποιήστε το 4G.

Μέθοδος 4:

Υπάρχει ένα απλό τέχνασμα που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε τον ήχο κλήσης.

Μέθοδος 5:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Η κάμερα iPhone 6 δεν εστιάζει

Εάν η κάμερα δεν εστιάζει, οι φωτογραφίες θα είναι θολές. Ας δούμε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Μέθοδος 1:

Σκουπίστε το φακό της κάμερας με καθαρό και στεγνό πανί μικροϊνών.

Μέθοδος 2:

«Πατήστε το τηλέφωνο με την παλάμη, μερικές φορές στο πίσω μέρος του φακού της κάμερας. Αυτό το απλό τέχνασμα έλυνε συχνά το πρόβλημα, επειδή όταν η κάμερα δεν εστιάζει, είναι συνήθως απλώς πρόβλημα. "

Μέθοδος 3:

Εάν χρησιμοποιείτε τη θήκη για το iPhone σας, αφαιρέστε την και προσπαθήστε να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Μέθοδος 4:

Κλείστε την εφαρμογή κάμερας. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές, σύρετε προς τα αριστερά για να βρείτε την εφαρμογή και σύρετε προς τα πάνω για να την κλείσετε. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη. και εκκινήστε ξανά την εφαρμογή.

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε το iPhone 6 σας.

Μέθοδος 6:

Ενημέρωση λογισμικού iOS.

Το iPhone 6 δεν έχει πρόβλημα SIM

Όταν δείτε το μήνυμα "όχι Sim", δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε αμέσως με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Εδώ είναι πιθανές διορθώσεις.

Μέθοδος 1:

Εναλλαγή λειτουργίας αεροπλάνου.

Μέθοδος 2:

Δείτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ρυθμίσεων φορέα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά.

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Μέθοδος 4:

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM.

Μέθοδος 5:

Οι ενημερώσεις iOS είναι απαραίτητες. Εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση του λογισμικού, κατεβάστε το.

Μέθοδος 6:

"Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στο iCloud. Συνδέστε το iPhone 6 στον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB. Επιλέξτε το iPhone σας μόλις εμφανιστεί στο iTunes. Επιλέξτε Επαναφορά από τον πίνακα "Σύνοψη". Μόλις η συσκευή αποκατασταθεί στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις, ακολουθήστε το βήμα για να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας ως νέο. "

iPhone 6 Δεν υπάρχει πρόβλημα υπηρεσίας

Εάν δείτε "Χωρίς υπηρεσία" στο iPhone 6, δοκιμάστε τις ακόλουθες λύσεις.

Μέθοδος 1:

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου και μετά απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 2:

Δείτε εάν η ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα είναι διαθέσιμη μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά.

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε το iPhone 6 σας.

Μέθοδος 4:

Βγάλτε την κάρτα SIM και τοποθετήστε την ξανά.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 6:

Ενημερώστε τη συσκευή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Ζητήματα κλήσεων Wi-Fi iPhone 6

Η κλήση μέσω Wi-Fi είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας προσφέρει αυτήν την επιλογή. Εάν έχετε προβλήματα, μπορείτε να τα διορθώσετε.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

Πρέπει να επισημανθεί ότι αυτή η λειτουργία δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, επομένως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι την έχετε ενεργοποιήσει. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο.

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε το δρομολογητή σας.

Μέθοδος 5:

Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 6:

Ενημέρωση λογισμικού iOS.

Πρόβλημα iMessage iPhone 6

Ένα άλλο ζήτημα του iPhone 6 είναι το πρόβλημα iMessage. Τα μηνύματα έρχονται αργά ή μερικές φορές δεν έρχονται αλλιώς οι χρήστες δεν μπορούν να επισημάνουν το μασάζ.

Η καλύτερη λύση αυτού του προβλήματος είναι είτε "Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου" είτε επανεκκίνηση.

Πρώτα πάμε για επανεκκίνηση. Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί, επαναφέρετε το δίκτυο. Για αυτό πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για Wi-Fi πληρώνοντας ένα μικρό ποσό.

Ασταθής σύνδεση Wi-Fi

Ένα ακόμη κοινό πρόβλημα είναι η ασταθή σύνδεση Wi-Fi. Μπορείτε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα "Επαναφορά του δικτύου" ή αλλιώς απενεργοποιώντας το Wi-Fi. Για αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Υπηρεσίες τοποθεσίας> Υπηρεσίες συστήματος για να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi. Μετά από αυτό, το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί και θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Πηγή εικόνας: www.pcadvisor.co.uk

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found