(Διορθώθηκε) Πρόβλημα αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S6 σας

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S6 σας. Σε λίγους μήνες, το Samsung Galaxy S6 έκανε μια είσοδο στην αγορά και η Samsung έχει δει μια μεγάλη πώληση αυτού του μοντέλου εκείνη την εποχή περίοδος. Η σειρά S6 είναι εξοπλισμένη με πολλές βελτιωμένες δυνατότητες που μπορούν να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε εργασία γρήγορα. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες έχουν διαμαρτυρηθεί για το πρόβλημα της αργής φόρτισης στα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge.

Δείτε επίσης- Γνωρίστε καλύτερα την οθόνη Galaxy S6 (Οδηγός)

Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, τότε η πρώτη εργασία θα είναι να ελέγξετε το καλώδιο USB. Δοκιμάστε το συνδέοντας άλλο USB με το Galaxy S6 που αγοράσατε πρόσφατα. Εάν το πρόβλημα είναι με το καλώδιο USB, τότε πρέπει να το αλλάξετε και όλα θα είναι τέλεια, αλλά εάν το πρόβλημα δεν είναι με το καλώδιο USB, τότε συμβαίνει λόγω κάποιων προβλημάτων στο τηλέφωνο. Μπορείτε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα με μη αυτόματο τρόπο, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης. Όλοι οι τρόποι συζητούνται εδώ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης στο Galaxy S6 και σε αυτόν τον οδηγό έχουμε επικεντρωθεί στα πιο σημαντικά

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας Galaxy S6

Τρόποι επίλυσης του προβλήματος αργής φόρτισης στο Galaxy S6

Λειτουργία ασφαλείας

Μερικές φορές αυτό το πρόβλημα αργής φόρτισης παρουσιάζεται λόγω κακής συμπεριφοράς εφαρμογών. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία και να δείτε εάν η φόρτισή της κανονικά βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία. Εάν συμβαίνει αυτό, μια από τις εφαρμογές τρίτων είναι η αιτία του προβλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να απεγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων μία προς μία έως ότου το πρόβλημα εξαφανιστεί ή να εκτελέσετε μια κύρια επαναφορά.

Πρέπει να διαβάσετε-Μάθετε μερικές συμβουλές και κόλπα για το Galaxy S6

 • Για να μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας.
 • Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας μέχρι να δείτε το "Samsung Galaxy S6" στην οθόνη.
 • Πατήστε τότε το κουμπί μείωσης έντασης και το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Όταν δείτε το μήνυμα "Ασφαλής λειτουργία" στην οθόνη, αφήστε το κουμπί έντασης.
 • Για να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία πατώντας το κουμπί αρχικής οθόνης> επανεκκίνηση> OK.

www.webtech360.com

Απεγκαταστήστε εφαρμογές τρίτων

Εάν όλα λειτουργούσαν καλά στην ασφαλή λειτουργία, αυτό σημαίνει ότι μία από τις εφαρμογές προκαλεί το πρόβλημα. Για να απεγκαταστήσετε εφαρμογές, μεταβείτε στο Μενού> Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Διαχείριση εφαρμογών> Ενότητα λήψης, επιλέξτε την εφαρμογή και πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης.

www.androidcentral.com

Κύρια επαναφορά

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S6 σας είναι να εκτελέσετε μια κύρια επαναφορά. Αυτή είναι η διαδικασία διαγραφής κάθε προγράμματος από τη συσκευή σας. Εκτελώντας αυτό το βήμα, μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα στο τηλέφωνό σας. Αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα πάντα από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Επομένως, είναι καλύτερο να λάβετε αντίγραφο ασφαλείας όλων των απαιτούμενων εφαρμογών και εγγράφων προτού εκτελέσετε αυτό το βήμα.

 • Αρχικά, μεταβείτε στις ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη σας.
 • Στη συνέχεια, πατήστε στον λογαριασμό σας.
 • Ορίστε την επιλογή "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά" από διάφορες διαθέσιμες επιλογές.
 • Στη συνέχεια, πατήστε «Επαναφορά συσκευής». Η οθόνη ενδέχεται να είναι κλειδωμένη σε κάποια κατάσταση. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και μετά να συνεχίσετε.
 • Θα σας ζητηθεί ξανά επιβεβαίωση. Επιλέξτε "Διαγραφή όλων" και όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας θα καταργηθούν.

www.androidcentral.com

Κλείστε όλες τις εφαρμογές φόντου

Εάν υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο και όλες εκτελούνται ενώ έχετε κρατήσει το τηλέφωνό σας σε φόρτιση, θα επιβραδύνει τη διαδικασία φόρτισης. Επειδή όλες οι εφαρμογές που εκτελούνται χρησιμοποιούν κάποια ποσότητα μπαταρίας και έτσι αυξάνεται ο χρόνος φόρτισης. Επομένως, πρέπει να κλείσετε όλες τις εφαρμογές φόντου για να επιταχύνετε τη διαδικασία φόρτισης.

 • Πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης για λίγα δευτερόλεπτα και αφήστε το όπως μπορείτε να δείτε την οθόνη των διαφορετικών εφαρμογών.
 • Επιλέξτε «Τερματισμός όλων των εφαρμογών» στη Διαχείριση εργασιών.
 • Θα βρείτε μια επιλογή «RAM» στην κορυφή της ίδιας οθόνης, ορίστε αυτήν την επιλογή και εκκαθαρίστε τη μνήμη
 • Αυτά τα βήματα θα κλείσουν όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο για να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης στο Galaxy S6.

Απόρριψη συστήματος

Το σύστημα dump είναι μια επιλογή στο Android που θα σας δείξει τις εικόνες του πρόσφατα εγκατεστημένου ROM. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επαναφέρετε τυχόν προβλήματα στο τηλέφωνό σας. Για να εκτελέσετε αυτό το βήμα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Το πρώτο βήμα είναι να κατευθυνθείτε προς τον επιλογέα.
 • Επόμενος τύπος * # 9900 #.
 • Μια νέα σελίδα θα είναι ορατή.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να φτάσετε στο κάτω μέρος και επιλέξτε "Χαμηλή απόρριψη μπαταρίας".
 • Ενεργοποιήστε την. Αυτό είναι. Αυτή η μέθοδος μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Αυτοί είναι όλοι οι πιθανοί τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S6.

Αυτός ο οδηγός εξήχθη από τα φόρουμ Technobezz Galaxy S6

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να επιτύχετε ταχύτερο ρυθμό φόρτισης στο Samsung Galaxy S6.

Γρήγορη φόρτιση Galaxy S6

1 Χρησιμοποιήστε τον πρωτότυπο φορτιστή Samsung galaxy S6: Εάν χρησιμοποιείτε μη αναγνωρισμένο φορτιστή για τη φόρτιση του Samsung galaxy s6, μερικές φορές η οθόνη αφής θα αποκρίνεται. Εάν συμβεί αυτό, αποσυνδέστε το φορτιστή και αφαιρέστε την μπαταρία για 5 λεπτά.

2 Μην φορτίζετε το Galaxy S6 από τον υπολογιστή: Οι τυπικές θύρες USB παρέχουν μόνο 500 ma, ενώ η διπλή ασύρματη φόρτιση στο Galaxy S6 είναι πολύ γρήγορη. Ισως,

3 Επαναβαθμονόμηση του γαλαξία σας S6: Δεν πρέπει να αφήσετε τη μπαταρία Galaxy S6 να πεθάνει εντελώς ή ακόμη και να είναι εξαιρετικά χαμηλή κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Η τακτική φόρτιση θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Εάν υπερθερμανθεί ή υπερφορτιστεί, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενδέχεται να υποστούν θερμική διαφυγή και ρήξη κυψέλης.

Πώς να βαθμονομήσετε ξανά την μπαταρία Galaxy S6;

Οι κατασκευαστές συνήθως συνιστούν βαθμονόμηση κάθε 2-3 μήνες έως και, εξαντλώντας πλήρως την μπαταρία του Galaxy S6

 1. Συνδέστε τον αρχικό φορτιστή στο τροφοδοτικό Galaxy S6 VIA.
 2. Αφήστε το εκεί συνδεδεμένο για 30 λεπτά.
 3. Αφήστε το να φορτίσει στο 100%
 4. Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Αφαιρέστε το φορτιστή
 5. Αφήστε το S6 σας να εξαντληθεί στο 0% (Απαλλαγή) (Κάντε εντατικές εργασίες χρήσης CPU, Παίζοντας παιχνίδια, ροή βίντεο κ.λπ.)
 6. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα δύο φορές.
 7. Στη συνέχεια, η μπαταρία θα λάβει τον κύκλο φόρτισης.
 8. Με αυτήν την εκτέλεση κάθε 3 φορές ανά 6 μήνες, η μπαταρία σας θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση
Μερικές άλλες συμβουλές για ταχύτερη φόρτιση στο Galaxy S6
 • Κλείστε όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή
 • Απενεργοποίηση WIFI και GPS, Όλες οι υπηρεσίες τοποθεσίας
 • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο κατά τη φόρτιση

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found