Τρόπος επίλυσης προβλήματος / αποστράγγισης αργής φόρτισης LG G3

Έχουν γίνει πολλές καταγγελίες από χρήστες LG G3 που λένε ότι η συσκευή φορτίζει αργά. Παρατηρώντας ότι το ποσοστό της μπαταρίας δεν κινείται τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε, μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Εδώ θα μοιραστούμε μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης LG G3.

Δείτε επίσης: Πώς να ενημερώσετε το LG G3

Διαβάστε πρώτα - εξάντληση μπαταρίας Android

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας στο LG G3

>Εάν η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Εξοικονόμηση μπαταρίας για να την κρατήσετε λίγο περισσότερο. Για αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εξοικονόμηση μπαταρίας. Θα επιτρέψει στους χρήστες να ορίσουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο και, ανάλογα με το επίπεδο, ορισμένες λειτουργίες θα απενεργοποιηθούν προκειμένου να εξοικονομηθεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πηγή εικόνας - www.gottabemobile.com

> Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε ορισμένες δυνατότητες όπως GPS, NFC, 3G και Bluetooth όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

> Το πρόβλημα αποστράγγισης μπαταρίας στο LG G3 ενδέχεται να προκύψει λόγω οποιασδήποτε τραχιάς εφαρμογής. Μπορείτε να ελέγξετε πού χρησιμοποιείται η μεγαλύτερη ισχύς μπαταρίας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Μπαταρία> Χρήση μπαταρίας. Εάν δείτε ότι οποιαδήποτε συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ο ένοχος, ελέγξτε τις ρυθμίσεις αυτής της εφαρμογής και βεβαιωθείτε ότι είναι ενημερωμένη. Και αν δείτε ότι η εφαρμογή δεν είναι τόσο χρήσιμη, τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να απεγκαταστήσετε το ίδιο.

>Μπορείτε επίσης να σκουπίσετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας. Ακολουθούν τα βήματα για αυτό:

 • Πατήστε Ρυθμίσεις
 • Επιλέξτε Γενικά
 • Πατήστε Αποθήκευση
 • Επιλέξτε Προσωρινά δεδομένα και, στη συνέχεια, πατήστε Εντάξει.

> Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό είναι ενημερωμένο. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> καρτέλα Γενικά> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημέρωση λογισμικού.

> Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να συμπεριφέρονται εσφαλμένα και μπορεί να προκαλέσουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως καθυστέρηση της συσκευής σας και εξάντληση της μπαταρίας. Μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή που ονομάζεται Greenify, η οποία θέτει τέτοιες εφαρμογές σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

> Εάν όλα τα παραπάνω βήματα δεν επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, εκτελέστε μια κύρια επαναφορά. Εδώ είναι τα βήματα για αυτό:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις
 • Γενικός
 • Επισημάνετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφέρετε
 • Επιλέξτε μια προτιμώμενη μέθοδο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Επιλέξτε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

> Εκκαθάριση των cache

> Εκκινήστε το LG G3 σε λειτουργία ανάκτησης και σκουπίστε το διαμέρισμα προσωρινής αποθήκευσης.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης LG G3

hanycam-hd-clips-ingesting.overblog.com

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή

Όταν πρόκειται να φορτίσετε το LG G3, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το φορτιστή που συνοδεύει τη συσκευή σας.

Δοκιμάστε έναν διαφορετικό φορτιστή

Εάν το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή, ίσως είναι ελαττωματικό (μπορεί να είναι κατεστραμμένο, σπασμένο κ.λπ.), οπότε για να το εξαλείψετε, χρησιμοποιήστε διαφορετικό φορτιστή και διαφορετικό καλώδιο.

Χρησιμοποιήστε το Ampere

Υπάρχει μια εύχρηστη εφαρμογή που ονομάζεται Ampere που θα σας πει πόση ενέργεια λαμβάνει η συσκευή σας. Με αυτήν την εφαρμογή, θα δείτε ποιος συνδυασμός καλωδίου / φορτιστή USB λειτουργεί καλύτερα για το smartphone σας, οπότε θα φορτιστεί γρηγορότερα.

Κλείστε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο

Εάν έχετε τόνους εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο, αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η συσκευή σας φορτίζει αργά. Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε εφαρμογές φόντου:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Εφαρμογές
 • Σύρετε προς τα αριστερά και πατήστε Επιλογή καρτέλας Εκτέλεση
 • Θα δείτε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται
 • Για να κλείσετε την εφαρμογή που εκτελείται, πατήστε στο όνομά της και κάντε κλικ στο Διακοπή
 • Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να διακόψετε την υπηρεσία συστήματος, πατήστε Ναι.

Επίσης, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας κατά τη φόρτιση, επειδή θα φορτιστεί πιο αργά.

Εάν αυτές οι λύσεις δεν σας βοήθησαν να επιλύσετε το πρόβλημα, επικοινωνήστε με την LG ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Πηγή εικόνας: alfa-img.com

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found