Πώς να διορθώσετε το Google Play Store χωρίς σφάλμα σύνδεσης

Το μήνυμα σφάλματος "Χωρίς σύνδεση - Επανάληψη" του Google Play store αντιμετωπίζεται όταν το Play Store δεν μπορεί να συνδεθεί με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι όλα είναι καλά συνδεδεμένα και λειτουργούν καλά, αλλά εξακολουθεί να δείχνει το σφάλμα. Αλλά αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα και μπορείτε εύκολα να διορθώσετε το Google Play Store χωρίς σφάλμα σύνδεσης. Οι μέθοδοι εξηγούνται παρακάτω.

Δείτε επίσης - Πώς να επιδιορθώσετε το σφάλμα του Google Play store 492

Πώς να διορθώσετε το Google Play Store χωρίς σφάλμα σύνδεσης

Μέθοδοι για τη διόρθωση του Google Play Store χωρίς σφάλμα σύνδεσης

Μέθοδος 1: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης του play store

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων είναι μια απλή και εύκολη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογής> Όλα> Google play store και πατήστε το κουμπί Αναγκαστική διακοπή εκεί για να μάθετε το κουμπί εκκαθάρισης προσωρινής μνήμης και εκκαθάρισης δεδομένων. Πατήστε και το κουμπί ένα προς ένα για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το Google play store και ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί τώρα.

Μέθοδος 2: Ενημέρωση του σωστού κωδικού πρόσβασης Gmail / Google

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκύψει όταν υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ του κωδικού πρόσβασης Gmail που έχετε και του κωδικού πρόσβασης που έχετε εισαγάγει στο Google play store. Επομένως, θυμηθείτε ότι εάν έχετε αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης και ξεχάσατε να τον ενημερώσετε στη συσκευή σας Android. Διορθώστε τον κωδικό πρόσβασης στο τηλέφωνο και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το δίκτυο και το πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί τώρα.

Μέθοδος 3: Ελέγξτε την ώρα και την ημερομηνία

Μερικές φορές λανθασμένη ημερομηνία και ώρα μπορεί να είναι ο λόγος για να αντιμετωπίσετε αυτό το μήνυμα σφάλματος. Έτσι, όταν λάβετε αυτόν τον τύπο σφάλματος, ελέγξτε πρώτα την ώρα και την ημερομηνία και προχωρήστε με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, εάν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί για εσάς.

Μέθοδος 4: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους, αλλά το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί ακόμα, τότε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η τελευταία επιλογή για να διορθώσετε το Google play store Δεν υπάρχει σφάλμα σύνδεσης. Αλλά μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων πριν ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found