Πώς να διορθώσετε το Galaxy S8 δεν θα ενεργοποιήσει το ζήτημα

Τα Galaxy S8 και S8 Plus είναι οι τελευταίες συσκευές της Samsung που συνοδεύονται από τεράστια τιμή, ενώ τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες που έχει ενσωματώσει η εταιρεία είναι εξαιρετικά συναρπαστικά. Τα ηλεκτρονικά gadget είναι επιρρεπή σε προβλήματα και πολλά από τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μετά από μερικά απλά κόλπα.

Ορισμένοι αναγνώστες ανέφεραν το πρόβλημα λέγοντας ότι το Galaxy S8 δεν θα ενεργοποιηθεί. Πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι απλώς ένα μικρό εμπόδιο που μπορεί να λυθεί εύκολα. Έτσι, μην βιαστείτε στο κατάστημα, εξερευνήστε όλες τις πιθανές λύσεις που αναφέρονται εδώ και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να τις εφαρμόσετε μία προς μία για να επαναφέρετε το τηλέφωνο σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Πρώτα 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Samsung Galaxy S8

Οι πιθανές διορθώσεις για το Galaxy S8 δεν θα ενεργοποιήσουν το ζήτημα

Υπάρχουν πολλές χρήσιμες μέθοδοι για την επίλυση αυτού του ζητήματος και όλες παρατίθενται παρακάτω.

Λύση 1: Πατήστε σωστά το κουμπί λειτουργίας

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο για εσάς, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για να εκτελέσετε εάν το Samsung Galaxy S8 δεν θα ενεργοποιηθεί. Εάν πατήσετε το κουμπί λειτουργίας ακατάλληλα, ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί η συσκευή. Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι δεν φταίτε για αυτό το ζήτημα, δοκιμάστε να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας αρκετές φορές και να δείτε εάν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, μεταβείτε στη δεύτερη μέθοδο που εξηγείται εδώ.

Λύση 2: Μαλακή επαναφορά / Αναγκαστική επανεκκίνηση

Σε smartphone που διαθέτουν αφαιρούμενη μπαταρία, η επανεκκίνηση ή η επανεκκίνηση δύναμης είναι πολύ απλή και απαιτεί από τους χρήστες να τραβήξουν την μπαταρία, να περιμένουν λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να τοποθετήσουν ξανά την μπαταρία για να την ενεργοποιήσουν ξανά. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για το Galaxy S8 καθώς διατίθεται με μη αφαιρούμενη μπαταρία. Έτσι, για να εκτελέσετε επανεκκίνηση με δύναμη ή μαλακή επαναφορά στη συσκευή που πρέπει να κάνετε, απλώς πατήστε το κουμπί μείωσης έντασης ήχου και λειτουργίας για περίπου 7-10 δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα υλικολογισμικού στη συσκευή, θα επιλυθεί με αυτήν τη διαδικασία και το Galaxy S8 θα ξεκινήσει κανονικά. Εάν όμως η συσκευή παραμείνει μη ανταποκρινόμενη, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Λύση 3: Φορτίστε το Samsung Galaxy S8

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Galaxy S8 δεν θα ενεργοποιηθεί μπορεί να είναι ότι η συσκευή εξαντλείται και δεν έχει απομείνει τροφοδοσία στη συσκευή. Αρχικά, βάλτε τη συσκευή σε φόρτιση για τουλάχιστον πέντε λεπτά και, στη συνέχεια, δείτε εάν παρατηρείται αυτό το σημάδι φόρτισης στην οθόνη του Galaxy S8. Επίσης, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή που συνοδεύει τη συσκευή. Προσέξτε ξανά αν η λυχνία LED στο πάνω μέρος της οθόνης ανάβει ή όχι. Αυτά τα δύο είναι το σημάδι της χρέωσης. Εάν παρατηρηθούν αυτά τα δύο σημάδια, τότε το τηλέφωνο φορτίζει. Λοιπόν, αφήστε το να φορτιστεί για λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να δείτε αν αυτό επιλύει ότι το Galaxy S8 δεν θα ενεργοποιηθεί. Αλλά εάν το τηλέφωνο εξακολουθεί να αρνείται να ενεργοποιηθεί, ακολουθήστε την επόμενη μέθοδο.

Λύση 4: Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Μπορεί να υπάρχει μια εφαρμογή ένοχου για να προκαλέσει αυτό το ζήτημα και αυτό μπορεί να ελεγχθεί μετατρέποντας τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απενεργοποιήστε εντελώς το Galaxy S8
  • Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να δείτε το λογότυπο της Samsung να εμφανίζεται στην οθόνη
  • Μόλις εμφανιστεί η Samsung, αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε το κουμπί μείωσης έντασης έως ότου ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση της συσκευής
  • Τώρα, καθώς γίνεται επανεκκίνηση, η ασφαλής λειτουργία θα εμφανιστεί στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Ελέγξτε εάν η συσκευή λειτουργεί κανονικά σε αυτήν τη λειτουργία. Εάν ναι, τότε θυμηθείτε τι όλες οι εφαρμογές τρίτων που έχετε εγκαταστήσει πριν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και συνεχίστε να τις απεγκαθιστάτε μία προς μία έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα.

Αλλά εάν δεν μπορείτε να εκκινήσετε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία, ακολουθήστε την επόμενη μέθοδο.

Λύση 5: Εκκίνηση της συσκευής σε λειτουργία ανάκτησης

  • Πιέστε προς τα κάτω το κουμπί λειτουργίας, το κουμπί Bixby και την ένταση του ήχου για μερικά δευτερόλεπτα έως ότου δονείται το τηλέφωνο
  • Μόλις δονηθεί το τηλέφωνο, αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά συνεχίστε να πατάτε τα άλλα δύο πλήκτρα
  • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί η οθόνη Android Recovery
  • Αφήστε τα κλειδιά
  • Τώρα επισημάνετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης επιλογής χρησιμοποιώντας το κουμπί έντασης και επιλέξτε αυτό χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας. Το τηλέφωνό σας θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη και θα επανεκκινήσει.

Σημείωση- Θα βρείτε το κουμπί Bixby στην αριστερή άκρη του Galaxy S8, κοντά στα κουμπιά αύξησης και μείωσης έντασης.

Αυτές είναι οι μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε για να επιλύσετε το ζήτημα του Samsung Galaxy S8. Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν ανταποκρίνεται, αναζητήστε μια αντικατάσταση.

Δείτε επίσης: Συμβουλές και κόλπα Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found