Συνηθισμένα προβλήματα Samsung Galaxy S9 και πώς να τα διορθώσετε

Το Samsung Galaxy S9 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ως συσκευή ναυαρχίδας της Samsung, το Galaxy S9 παρέχει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες προηγμένης τεχνολογίας. Είτε μιλάτε για την πανέμορφη οθόνη χωρίς bezel 18: 9 ή την τεράστια ισχύ από τον επεξεργαστή Snapdragon 845, το Samsung Galaxy S9 τα έχει όλα. Όχι μόνο αυτό, το S9 διαθέτει μια από τις καλύτερες κάμερες εκεί έξω που υποστηρίζει επίσης μεταβλητό διάφραγμα σε μια κάμερα smartphone. Ενώ το S9 έχει σχεδόν όλα όσα μπορεί κανείς να περιμένει από τη ναυαρχίδα του 2018, η πλευρά του λογισμικού των πραγμάτων έχει κάποια μικρά ζητήματα, καθώς δεν διαθέτει Android. Τέτοια προβλήματα μπορεί να καταστρέψουν την κορυφαία εμπειρία σας και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα και δυσκίνητη διαδικασία. Ας ανακαλύψουμε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του Samsung Galaxy S9 μαζί με τις λύσεις τους, ώστε να μπορείτε να επιλύσετε εύκολα αυτά τα προβλήματα.

Προβλήματα Samsung Galaxy S9 και πώς να τα διορθώσετε

Πρόβλημα 1: Οι εφαρμογές δεν εκτελούνται σε πλήρη οθόνη

Δεδομένου ότι το Samsung Galaxy S9 διαθέτει οθόνη 18: 9, οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ψηλή αναλογία διαστάσεων για να εμφανίσουν πολλές πληροφορίες στην οθόνη ταυτόχρονα. Δυστυχώς, ορισμένες εφαρμογές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλήρη οθόνη του Samsung Galaxy S9. Αντ 'αυτού, αυτές οι εφαρμογές εκτελούνται με τον προεπιλεγμένο λόγο διαστάσεων 16: 9, λόγω του οποίου έχετε μαύρες γραμμές που είναι αρκετά απογοητευτικές ειδικά όταν παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια στο Galaxy S9

Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε αυτό το ζήτημα και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης σε όλες τις εφαρμογές σας, έτσι ώστε όλες οι εφαρμογές να χρησιμοποιούν την πλήρη οθόνη 18: 9 του Samsung Galaxy S9. Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να ακολουθήσετε τα συγκεκριμένα βήματα.

Λύση:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις» στο smartphone σας.
 • Εδώ, κατευθυνθείτε στην ενότητα "Οθόνη" όπου θα βρείτε όλες τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με την οθόνη.
 • Τώρα, πρέπει να εντοπίσετε την ενότητα Εφαρμογές πλήρους οθόνης και να την ανοίξετε.
 • Μετά από αυτό, θα έχετε την επιλογή ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της λειτουργίας πλήρους οθόνης για όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές έτσι ώστε όλες οι εφαρμογές σας να μπορούν να χρησιμοποιούν την πλήρη αναλογία διαστάσεων 18: 9 της οθόνης του Galaxy S9.

Πρόβλημα 2: Η συσκευή απαιτεί πολύ χρόνο για πλήρη φόρτιση

Εάν αντιμετωπίζετε χαμηλές ταχύτητες φόρτισης με το Samsung Galaxy S9, τότε οι πιθανότητες είναι ότι η "Γρήγορη φόρτιση" δεν είναι ενεργοποιημένη στο smartphone σας.

Είναι πολύ εύκολο να επιλύσετε αυτό το ζήτημα απλώς ενεργοποιώντας τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης στη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω.

Λύση:

 • Μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" του Galaxy S9 σας.
 • Τώρα ανοίξτε τις ρυθμίσεις «Μπαταρίας» της συσκευής σας, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη γρήγορη φόρτιση.
 • Εδώ θα δείτε την επιλογή «Γρήγορη φόρτιση». Ενεργοποιήστε το και η συσκευή σας θα φορτιστεί τώρα πολύ πιο γρήγορα από πριν.
 • Την επόμενη φορά που θα φορτίσετε τη συσκευή σας, στην οθόνη κλειδώματος του Galaxy S9 θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει "Γρήγορη φόρτιση".

Πρόβλημα 3: Προβλήματα Wi-Fi Samsung Galaxy S9

Πολλοί χρήστες του Galaxy S9 έχουν αναφέρει προβλήματα με τη σύνδεση Wi-Fi στα τηλέφωνά τους. Υπάρχουν αναφορές ξαφνικών πτώσεων δικτύου και δεν βρέθηκαν προβλήματα από πολλούς χρήστες του S9. Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη ακριβής διόρθωση για προβλήματα Wi-Fi, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε για την επίλυση των προβλημάτων Wi-Fi.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες ενημερώσεις κώδικα στο Galaxy S9 για την επίλυση όλων των σφαλμάτων και προβλημάτων ασύρματου δικτύου.

Λύση:

 • Πολύ συχνά, αυτός είναι ο δρομολογητής Wi-Fi που προκαλεί όλα τα προβλήματα στη συσκευή σας. Επομένως, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το δρομολογητή Wi-Fi και να δείτε εάν το πρόβλημα παραμένει.
 • Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το δρομολογητή Wi-Fi. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσετε το εγχειρίδιο χρήσης του δρομολογητή Wi-Fi, καθώς η διαδικασία θα είναι διαφορετική για διαφορετικούς δρομολογητές Wi-Fi εκεί έξω.
 • Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εισαγάγετε ξανά τις λεπτομέρειες Wi-Fi στο Samsung Galaxy S9. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Wi-Fi στο smartphone σας. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα το επιθυμητό δίκτυο Wi-Fi και επιλέξτε "Forget Network". Μετά από αυτό, σαρώστε για διαθέσιμα δίκτυα και συνδεθείτε στο ασύρματο δίκτυό σας, το οποίο ελπίζουμε ότι θα διορθώσει όλα τα προβλήματα στο Galaxy S9 σας.

Πρόβλημα 4: Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στέλνει φωτογραφίες αυτόματα

Υπάρχει ένα σφάλμα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Samsung Galaxy S9 που στέλνει φωτογραφίες από τη συλλογή σας στις επαφές σας. Αυτό το σφάλμα προκαλεί τεράστια ανησυχία για το απόρρητο του χρήστη, καθώς μπορεί να μοιράζεται ευαίσθητες εικόνες χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης. Παρόλο που η Samsung προώθησε μια ενημέρωση OTA για να αντιμετωπίσει αυτό το ανησυχητικό ζήτημα, πιθανότατα εξακολουθείτε να βρίσκεστε στην παλαιότερη έκδοση και θέλετε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα για πάντα.

Λοιπόν, εάν πρόκειται να διορθώσετε το σφάλμα χωρίς να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Λύση:

 • Μεταβείτε στις Πληροφορίες εφαρμογής της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι εγκατεστημένες στο Samsung Galaxy S9.
 • Μέσα στις πληροφορίες της εφαρμογής της, πρέπει να ανοίξετε την άδεια της εφαρμογής και να καταργήσετε την επιλογή "Αποθήκευση".
 • Λόγω αυτού, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να στείλει φωτογραφίες χωρίς να το γνωρίζετε.

Πρόβλημα 5: Dark Slow Motion Videos

Με το Samsung Galaxy S9, έχετε την επιλογή εγγραφής βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης 960fps. Ενώ αυτά τα βίντεο φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά, ορισμένοι έχουν βιώσει ότι είναι πολύ εκτεθειμένοι ή πολύ σκοτεινοί. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία αργής κίνησης στο σύνολό της. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το πρόβλημα οφείλεται στη δυνατότητα Samsung Smart Stay και η απενεργοποίησή του πιθανότατα θα διορθώσει αυτό το ζήτημα.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το Smart Stay στο Galaxy S9, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα βήματα για να το διορθώσετε.

Λύση:

 • Μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο smartphone σας.
 • Τώρα μεταβείτε στις «Προηγμένες δυνατότητες» του S9 σας.
 • Εδώ, πρέπει να απενεργοποιήσετε το "Smart Stay".
 • Κάτι τέτοιο θα διορθώσει την έκθεση του βίντεο αργής κίνησης στο Samsung Galaxy S9.

Πρόβλημα 6: Ζητήματα ευαισθησίας οθόνης αφής Galaxy S9

Σε περίπτωση που το S9 σας αντιμετωπίζει προβλήματα ευαισθησίας στην οθόνη αφής λόγω πτώσης ή ίσως λόγω προστατευτικού οθόνης, τότε υπάρχει μια εύκολη διόρθωση για αυτό. Η Samsung έχει συμπεριλάβει μια επιλογή για αλλαγή της ευαισθησίας της οθόνης αφής στα τηλέφωνα Galaxy που θα χρησιμοποιήσουμε για να διορθώσουμε αυτό το ζήτημα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα βήματα για την προσαρμογή της ευαισθησίας στην οθόνη αφής του Samsung Galaxy S9.

Λύση:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις» του Samsung Galaxy S9.
 • Εντοπίστε και ανοίξτε το "Advanced Features" στην εφαρμογή ρυθμίσεων.
 • Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε μια επιλογή που λέει "Ευαισθησία αφής".
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να τροποποιήσετε την ευαισθησία στην οθόνη αφής του Galaxy S9 και, επομένως, να διορθώσετε τυχόν προβλήματα.

Πρόβλημα 7: Προβλήματα ήχου Samsung Galaxy S9 λόγω υγρού ηχείου

Το Samsung Galaxy S9 είναι ένα smartphone με βαθμολογία IP68 και λόγω αυτού, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους σε βρεγμένα περιβάλλοντα. Ωστόσο, μερικές φορές το ηχείο του τηλεφώνου καταλήγει να βραχεί, γεγονός που προκαλεί προβλήματα ήχου στο μεγάφωνο. Αυτό συμβαίνει όταν το νερό εισέρχεται στη σχάρα των ηχείων της συσκευής σας και σιγάζει το ηχείο.

Λύση: Για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, η Samsung διαθέτει αδιάβροχη μεμβράνη ακριβώς μπροστά από το ηχείο που εμποδίζει το νερό να καταστρέψει μόνιμα το ηχείο της συσκευής σας. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ήχου από το μεγάφωνο, συνιστάται ιδιαίτερα να αφήσετε το ηχείο να στεγνώσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Και μετά από λίγο, θα δείτε ότι το ηχείο της συσκευής σας έχει σταθεροποιηθεί καθώς όλο το νερό θα είχε εξατμιστεί.

Πρόβλημα 8: Επίλυση προβλημάτων επίλυσης και κλιμάκωσης στο Galaxy S9

Το Samsung Galaxy S9 διαθέτει οθόνη QHD + η οποία ενώ φαίνεται εξαιρετικά έντονη, καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ως εκ τούτου, η Samsung έχει συμπεριλάβει μια επιλογή για τη χρήση του τηλεφώνου σε ανάλυση FHD + για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Εάν χρησιμοποιείτε την ανάλυση FHD +, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κλιμάκωσης στο smartphone σας, τα οποία μπορούν να επιδιορθωθούν εύκολα χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα βήματα.

Λύση:

 • Πρώτα απ 'όλα, ανοίξτε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις» στο Samsung Galaxy S9.
 • Μεταβείτε στην ενότητα "Εμφάνιση" στην εφαρμογή και εντοπίστε το "Ανάλυση οθόνης".
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να αλλάξετε την ανάλυση της συσκευής σας σε QHD +, η οποία θα διορθώσει όλα τα προβλήματα κλιμάκωσης.

Πρόβλημα 9: Επιδιόρθωση για όλα τα άλλα ζητήματα στο Samsung Galaxy S9

Ενώ οι διορθώσεις που αναφέρονται παραπάνω θα διορθώσουν τα περισσότερα από τα προβλήματά σας σχετικά με το Galaxy S9, πιθανότατα εξακολουθείτε να ψάχνετε για μια λύση. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. Καθώς η επανεκκίνηση επαναφορτώνει το λειτουργικό σας σύστημα, μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα.

Εάν η επανεκκίνηση δεν βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα και οι εφαρμογές σας, γι 'αυτό φροντίστε πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των απαραίτητων αρχείων σας. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα συγκεκριμένα βήματα για να επαναφέρετε το Samsung Galaxy S9.

Λύση:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" του Samsung Galaxy S9 για να την επαναφέρετε.
 • Εδώ, μεταβείτε στη «Γενική διαχείριση» και επιλέξτε «Επαναφορά».
 • Κάτι τέτοιο θα σβήσει εντελώς τη συσκευή σας και ελπίζουμε ότι θα διορθώσει τα προβλήματά σας.

συμπέρασμα

Αυτά είναι κοινά προβλήματα Samsung Galaxy S9 και οι λύσεις τους. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Samsung, εάν δεν λειτουργεί τίποτα στη συσκευή σας. Δεδομένου ότι τα κέντρα εξυπηρέτησης της Samsung είναι το καλύτερο μέρος εάν το πρόβλημά σας σχετίζεται με ελαττώματα κατασκευής ή αστοχίες υλικού, πρέπει πάντα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found