Πώς να αλλάξετε την ανάλυση οθόνης στο Galaxy Note 8

Σας αρέσει ήδη το Galaxy Note 8; Το τεράστιο τηλέφωνο 6,3 ιντσών διαθέτει οθόνη AMOLEDQuad HD + 2960 x 1440 pixel. Ωστόσο, η ανάλυση της οθόνης δεν είναι η ίδια εκτός συσκευασίας.

Η προεπιλεγμένη ανάλυση που ορίζεται από τη Samsung είναι 1480 x 720 pixel. Αλλά μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ανάλυση οθόνης στο Galaxy Note 8 σε 2960 x 1440 pixel. Στην πραγματικότητα, έχετε τρεις διαφορετικές αναλύσεις οθόνης.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να μάθετε πώς να αλλάξετε την ανάλυση οθόνης στο Galaxy Note 8.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Samsung Pay On Galaxy Note 8

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση οθόνης στο Galaxy Note 8

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη
  • Στην οθόνη, έχετε πολλές άλλες επιλογές για να προσαρμόσετε την οθόνη. Εάν θέλετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην οθόνη σας, μπορείτε να το κάνετε σε αυτήν την επιλογή. Μεταξύ αυτών των επιλογών, θα βρείτε Ανάλυση οθόνης.
  • Στην ανάλυση οθόνης θα έχετε τρεις επιλογές - HD + 1480 x 720 pixels, FHD + 2220 x 1080 pixels και WQHD 2960 x 1440 pixels. Αλλαγή στην υψηλότερη ή δοκιμάστε και δείτε ποια ανάλυση θέλετε. Τα 2220 x 1080 εικονοστοιχεία είναι επίσης αρκετά ικανοποιητικά.

Ίσως να μην θέλετε να έχετε την υψηλότερη ανάλυση πάντα επειδή αυτό μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Οι υψηλές αναλύσεις επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια καλή ταινία ή να παίξετε ένα παιχνίδι της επιλογής σας, θα πρέπει σίγουρα να μεταβείτε σε υψηλότερη ανάλυση οθόνης.

Περισσότερα για την εμφάνιση της σημείωσης 8

Οι παγκοσμίου φήμης βαθμονομητές οθόνης DisplayMate αξιολόγησαν την εμφάνιση του Galaxy Note 8 ως μία από τις καλύτερες οθόνες που είχαν δοκιμάσει ποτέ. Η σημείωση 8 διαθέτει την οθόνη 24-bit που διαθέτει ευέλικτη τεχνολογία OLED υποστρώματος. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι ότι η φωτεινότητα του smartphone φτάνει τα 1.200 nits που είναι περίπου 22% περισσότερο από ό, τι άλλα smartphone της Samsung έχουν να προσφέρουν.

Ο πίνακας οθόνης της Σημείωσης 8 διαθέτει επίσης έναν πίνακα που χρησιμοποιεί πίνακας τύπου Pen Tile για υπο-pixel - η Samsung καλεί αυτό το Diamond Pixel. Ένα άλλο ελκυστικό χαρακτηριστικό είναι ο σχεδιασμός χωρίς στεφάνη που συμβάλλει στην ευρεία οθόνη και την ισορροπημένη εξάπλωση της κλίμακας χρώματος στην οθόνη. Οι χρήστες έχουν την επιλογή τεσσάρων προσαρμοσμένων λειτουργιών - AMOLED Cinema, Basic, AMOLED Photo και Adaptive Display.

Η οθόνη Note 8 προσφέρει επίσης καλύτερη ακρίβεια χρώματος, βελτιωμένες γωνίες προβολής, λευκό σημείο που μπορούν να ρυθμιστούν από τους χρήστες, λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, βελτιωμένη αυτόματη φωτεινότητα και πιστοποιητικό Mobile HDR Premium που δίνεται λόγω της συμμαχίας UHD (δίνεται σε τηλεοράσεις 4K μεγάλης οθόνης).

Η χρωματική γκάμα παράγει 112% του χώρου DCI-P3 που βοηθά στην τέλεια βελτίωση των χρωμάτων όταν η Σημείωση 8 χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους ή υπό έντονο ηλιακό φως.

Το Samsung Note 8 είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό smartphone και δεν είναι μόνο η οθόνη που είναι ικανοποιητική, αλλά κάθε δυνατότητα που φορτώνεται είναι συναρπαστική και χρήσιμη.

Διαβάστε επίσης- Πώς να ενεργοποιήσετε το φίλτρο μπλε φωτός στο Galaxy Note 8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found