Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα GTA 5 που δεν ξεκινά

Το GTA είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που παίζουν όλοι οι νέοι, ειδικά εκείνοι που τους αρέσει να παίζουν βιντεοπαιχνίδια σε υπολογιστές ή στο PlayStation.

Σε αυτόν τον οδηγό θα μιλήσουμε για τον τρόπο επίλυσης του GTA 5 που δεν ξεκινά

Οι χρήστες υπολογιστών έχουν πολύ κακές κριτικές για αθλητικές σημαίες στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι παραπονούνται ότι το παιχνίδι μπορεί να συντριβεί κάθε 20 έως 30 λεπτά. Είναι άδικο για άτομα που αναβαθμίζουν τα συστήματά τους για να πληρούν τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ξοδεύουν πολύ χρόνο για την εγκατάσταση, η οποία δεν έχει διορθωθεί αρκετά για την κατάρρευση σφαλμάτων ή ιών του παιχνιδιού.

Πολλοί λόγοι μπορεί να σας προκάλεσανGTA 5 να μην ξεκινήσει και παρακάτω υπάρχουν λίγες λύσεις για αυτούς.

Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα GTA 5 που δεν ξεκινά

Τρόπος διόρθωσης του GTA 5 που δεν ξεκινά το ζήτημα

Η ανάγνωση των οδηγιών παιχνιδιού πριν από την εγκατάσταση θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε εάν το παιχνίδι είναι αρκετά ασφαλές για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Το σύστημα παιχνιδιών GTA ενδέχεται να έχει προβλήματα αποσυσκευασίας σχετικά με την εγκατάσταση. Απαιτεί ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα και απαιτήσεις CPU. Η εγκατάσταση ενδέχεται να χρειάζεται συγκεκριμένο χώρο στην κάρτα μνήμης ή εάν δεν δοθεί, το αρχείο μπορεί να συρρικνωθεί και να καθυστερήσει τη διαδικασία του παιχνιδιού. Αφού απαιτηθεί χώρος για τη διαδικασία εγκατάστασης, αφήστε λίγο περισσότερο χώρο στον σκληρό δίσκο ή στην κάρτα μνήμης.

Μην ακυρώσετε κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, μπορεί να κρεμάσει το σύστημα. Οι χρήστες του PlayStation χρησιμοποιούν έναν σκληρό δίσκο χωρίς γρατσουνιές, ενεργοποιούν και απενεργοποιούν όταν δεν χρησιμοποιούνται και αγοράζουν μια κάρτα μνήμης για αποθήκευση και φόρτωση του παιχνιδιού με ασφάλεια, χωρίς να δημιουργούνται σφάλματα κατά τη φόρτωση του παιχνιδιού όταν παίζεται την επόμενη φορά.

Δείτε επίσης πώς να διορθώσετε το βρόχο ασφαλούς λειτουργίας PS4

Οι χρήστες θα πρέπει να ξεκουράζουν το σύστημά τους κάθε 30 λεπτά, καθώς μπορεί να υπερθερμανθεί με συνεχές παιχνίδι που μπορεί να κρεμάσει ή να επιβραδύνει τη διαδικασία παιχνιδιού. Δοκιμάστε να καθαρίσετε το δίσκο όταν το σύστημα επιβραδύνεται. Για τους χρήστες υπολογιστών, θα ήταν σκόπιμο να προσέξετε τη λίστα προσωρινών διορθώσεων που μπορεί να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα, ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση του συστήματος παιχνιδιών όταν το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη:

Πώς να διορθώσετε το GTA 5 που δεν ξεκινά στον υπολογιστή:

Αυτά είναι τα βήματα για τον τερματισμό του GTA 5 Δεν θα ξεκινήσει πρόβλημα

  1. Ανοίξτε την επιλογή Διαχείριση συσκευών στον πίνακα ελέγχου.
  2. Επιλέξτε τους προσαρμογείς οθόνης και επιλέξτε Απενεργοποίηση για την κύρια κάρτα αποκλειστικής (Nvidia), όχι ενσωματωμένη κάρτα.
  3. Μεταβείτε στην αναζήτηση ή αναζητήστε ξανά το πρόγραμμα εκκίνησης και θα επιτρέψει στους χρήστες να συνδεθούν, να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν το GTA.
  4. Αφού ενεργοποιηθεί το GTA μέσω του Social Club ή από οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο, επιστρέψτε στη Διαχείριση συσκευών και ενεργοποιήστε ξανά την κάρτα παιχνιδιού σας (Nvidia).
  5. Δοκιμάστε να καθαρίσετε το δίσκο ή να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος όταν είναι υπερθέρμανση.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν άλλα πράγματα όπωςΓια να επιδιορθώσετε το ζήτημα GTA 5 που δεν ξεκινά:

  1. Ανοίξτε τα πλήκτρα πιέσεων GTA L1 και R1 στο τηλεχειριστήριο πιέστε παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη φόρτωσης, τότε ίσως δείτε τη ρύθμιση φωτεινότητας στην οθόνη και στη συνέχεια αφήστε τα πλήκτρα (μειώστε τη φωτεινότητα).
  2. Για ασφαλέστερη λειτουργία, οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις επιλογές αποκατάστασης του συστήματος αρχείων και να ξαναχτίζουν τη βάση δεδομένων, αναφέρονται στον ιστότοπο παιχνιδιών GTA, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων.
  3. Πάντα μετά την εκκίνηση του υπολογιστή, αφήστε τον δωρεάν για εγκατάσταση ή φόρτωση του παιχνιδιού. Μην κλείσετε το σύστημα όταν χρησιμοποιείται, τερματίστε τη διαδικασία με ασφάλεια μετά το παιχνίδι και ανανεώστε το σύστημά σας καθώς εκκινεί και κάνει το σύστημα γρήγορο όταν χρησιμοποιείται την επόμενη φορά. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα όταν το σύστημα κινδυνεύει.

Μόλις διαβάσατε πώς να διορθώσετε το ζήτημα που δεν ξεκινά το GTA 5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found