Τρόπος επίλυσης προβλημάτων ζωής μπαταρίας Moto G4

Το Moto G4 είναι μια εξαιρετική συσκευή της Motorola που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών χρηστών με τις εκπληκτικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και την ισχυρή απόδοσή της. Αυτή η συσκευή είναι πολύ προσιτή σε σύγκριση με παρόμοιες συσκευές. Παρόλο που αυτή η συσκευή έχει πολλές ιδιότητες, έρχεται με κάποια σφάλματα, όπως και κάθε άλλο smartphone εκεί έξω. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας Moto G4 είναι ένα από αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες. Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στον κόσμο των smartphone. Ας δούμε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Δείτε επίσης: Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Motorola Droid Maxx

Πριν μεταβείτε στις διορθώσεις για το ζήτημα, ακολουθούν ορισμένες βασικές λύσεις που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι για την ευημερία του smartphone σας.

  • Απαιτείται τακτική διακοπή για να κρυώσει το τηλέφωνο, οπότε επανεκκινήστε το κάθε 4-5 ημέρες.
  • Μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο κατά τη φόρτιση.
  • Επίσης, χρησιμοποιήστε τον κανονικό φορτιστή αντί να χρησιμοποιήσετε τον υπερσυμπιεστή.
  • Κρατήστε τη συσκευή μακριά από ζεστό περιβάλλον.

Πιθανές επιδιορθώσεις για πρόβλημα εξάντλησης μπαταριών Moto G4

Μειώστε τη φωτεινότητα

Εάν η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή Moto G4, αυτός είναι ένας ισχυρός λόγος για την εξάντληση της υπερβολικής ποσότητας μπαταρίας, επομένως, ενδέχεται να εμφανιστεί το ζήτημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας Moto G4. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, απενεργοποιήστε τη λειτουργία Αυτόματης φωτεινότητας και ρυθμίστε την σε χαμηλότερο επίπεδο, το οποίο αναμφίβολα θα έχει καλό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας

Διατηρείτε συνεχώς τη λειτουργία υπηρεσίας τοποθεσίας στο Moto G4 σας; Στη συνέχεια, θα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα μπαταρίας, καθώς αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιεί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, GPS και Wi-Fi, προκειμένου να σας παρέχει τη σωστή τοποθεσία που πραγματικά χρειάζεται μερικές φορές. Έτσι, ενώ μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να απενεργοποιήσετε εντελώς την υπηρεσία τοποθεσίας, η καλύτερη συμβουλή είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και το GPS της ενσωματωμένης συσκευής που θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα σας βοηθήσει με πληροφορίες τοποθεσίας που έχουν ανάγκη.

Κλείστε τις εφαρμογές φόντου

Πάρα πολλές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η μπαταρία Moto G4 εξαντλείται γρήγορα. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που μόλις αρχίσουν να λειτουργούν μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή. Επομένως, ελέγξτε ποιες είναι οι περιττές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, κλείστε τις και επίσης οι αχρησιμοποίητες εφαρμογές είναι καλύτερα να αφαιρέσετε από το ακουστικό.

Επανεκκινήστε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία

Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τα προβλήματα ζωής της μπαταρίας Moto G4, η εφαρμογή ρουζ μπορεί επίσης να είναι η αιτία αυτού του προβλήματος. Επομένως, επανεκκινήστε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία και δείτε αν το πρόβλημα της γρήγορης εξάντλησης της μπαταρίας έχει επιλυθεί τώρα. Εάν ναι, τότε τίποτα άλλο από οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους είναι ο πραγματικός ένοχος που πρέπει να ανακαλύψετε και να απεγκαταστήσετε από τη συσκευή σας Motorola.

Για εκκίνηση της συσκευής σε ασφαλή λειτουργία, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την επιλογή για λίγα δευτερόλεπτα. Θα σας δείξει την επανεκκίνηση της επιλογής τηλεφώνου. πατήστε ok και θα γίνει επανεκκίνηση της συσκευής. Στη συνέχεια, η ασφαλής λειτουργία θα εμφανιστεί στην οθόνη.

Ενημερώστε το τηλέφωνο

Μια ενημέρωση λογισμικού βοηθά το τηλέφωνο να λειτουργεί ομαλά, γεγονός που μειώνει αυτόματα την πίεση στην μπαταρία της συσκευής και, επομένως, επιλύει πολλά ζητήματα, όπως η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η υπερθέρμανση κ.λπ.

Αυτές είναι οι κύριες διορθώσεις για το ζήτημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο Moto G4. Εάν ακολουθήσετε όλα τα βήματα με σαφήνεια, θα επεκτείνει σίγουρα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες 10 δυνατότητες του Moto Turbo

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found