Πώς να διορθώσετε τη συσκευή Android που εμφανίζει μη αναγνωσμένα μηνύματα SMS

Πόσο συχνά έχετε ελέγξει τη συσκευή σας για να διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένα μήνυμα που περιμένει να διαβαστεί και όταν εισάγετε τα εισερχόμενα, διαπιστώνετε ότι έχετε ήδη διαβάσει όλα τα μηνύματα; Έχετε κουραστεί από αυτές τις ψευδείς ειδοποιήσεις; Ενδέχεται να είναι δύσκολο να καταλάβετε πότε έρχεται ένα πραγματικό μήνυμα, επειδή μπορεί να πιστεύετε ότι είναι απλώς η συμπεριφορά της συσκευής σας. Παρόλο που αυτές οι ψευδείς ειδοποιήσεις δεν δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα για τους χρήστες, μερικές φορές μπορεί να είναι εντελώς ενοχλητικό να βλέπει το τηλέφωνό σας να εμφανίζει τόσα πολλά μη αναγνωσμένα μηνύματα όταν γνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει κάθε ένα από αυτά.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πάγωμα εφαρμογών και τη συντριβή στο Android

Συσκευή Android που εμφανίζει μη αναγνωσμένα μηνύματα SMS

Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πώς να απαλλαγούν από αυτές τις ψευδείς ειδοποιήσεις. μη αναγνωσμένα μηνύματα. Αρκετοί κάτοχοι Android έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά με κάποιες παραλλαγές. Ας δούμε τι πρέπει να κάνουμε εάν η συσκευή σας Android εμφανίζει μη αναγνωσμένα μηνύματα SMS.

forums.androidcentral.com

Δυστυχώς, αυτός ο τύπος σφάλματος φαίνεται να είναι κάπως πειστικός και οι περισσότεροι αναγνώστες μας διαπίστωσαν ότι η συνήθης επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν επιλύει το πρόβλημα. Επομένως, εάν έχετε μια ειδοποίηση που δείχνει ότι έχετε ένα μη αναγνωσμένο μήνυμα, παρόλο που έχετε διαβάσει όλα τα μηνύματα, δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις.

Βήματα για τη διόρθωση της συσκευής Android που εμφανίζει το ζήτημα των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων SMS

Λύση 1: Εκκαθάριση δεδομένων για πάροχο σήματος (μόνο για συσκευές Samsung)

Ο πάροχος σήματος είναι μια εφαρμογή συστήματος που υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις μηνυμάτων στην οθόνη της συσκευής σας. Εάν για κάποιο λόγο, η συσκευή σας εμφανίζει λάθος αριθμό μη αναγνωσμένων μηνυμάτων, ο Πάροχος Σήματος μπορεί να είναι ο ένοχος. Για να επιλύσετε το πρόβλημα πρέπει να διαγράψετε τα αρχεία δεδομένων και να επανεκκινήσετε τη συσκευή. Δεν θα χάσετε σημαντικά δεδομένα διαγράφοντας τα αρχεία δεδομένων για το Badge Provider. Η εφαρμογή βρίσκεται σε συσκευές Samsung μόνο έτσι εάν χρησιμοποιείτε διαφορετική συσκευή, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τις άλλες λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Διαχείριση εφαρμογών
 • Σύρετε την οθόνη προς τα αριστερά για να εμφανιστεί η καρτέλα Όλα
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε τον πάροχο σήματος
 • Πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση δεδομένων
 • Επιλέξτε ΟΚ

forums.androidcentral.com

Τώρα επανεκκινήστε τη συσκευή σας και ελέγξτε αν οι ψευδείς ειδοποιήσεις έχουν εξαφανιστεί. Εάν το πρόβλημά σας επιλυθεί, τότε τα αρχεία δεδομένων του Badge Provider ήταν ο ένοχος. Ένα σφάλμα μπορεί να το προκάλεσε να συμπεριφέρεται εσφαλμένα.

Λύση 2: Εκκαθάριση RAM

Ένας εύκολος τρόπος επίλυσης του προβλήματος είναι η εκκαθάριση της μνήμης RAM της συσκευής σας. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι αναγνώστες διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα επανεμφανίστηκε μετά από μια ορισμένη χρονική περίοδο. Αυτή είναι μια γρήγορη αλλά προσωρινή λύση για αυτό το πρόβλημα.

Θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Task Manager. Εάν χρησιμοποιείτε τη Samsung, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό πατώντας παρατεταμένα το κουμπί Home. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Διαχείριση εργασιών.

Τώρα πατήστε στη μνήμη RAM και μετά πατήστε Διαγραφή μνήμης για να λύσετε το πρόβλημα.

tensionall.blogspot.com

Λύση 3: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και αρχείων δεδομένων για μηνύματα

Με την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των αρχείων δεδομένων θα διαγράψετε τυχόν σφάλματα ή προβλήματα που ενδέχεται να έχουν καταστρέψει αυτά τα αρχεία. Τις περισσότερες φορές, τα σφάλματα εμφανίζονται στη συσκευή σας λόγω κατεστραμμένων αρχείων.

 • Από το μενού Ρυθμίσεις, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών
 • Τώρα σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στην καρτέλα "Όλα"
 • Αναζητήστε Μηνύματα ή Μηνύματα σε αυτήν την ενότητα και πατήστε σε αυτό
 • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Force Stop
 • Τώρα πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης
 • Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων
 • Θα βρείτε ένα προειδοποιητικό μήνυμα. Πατήστε OK και διαγράψτε τα δεδομένα

Η εκκαθάριση των δεδομένων δεν θα διαγράψει κανένα από τα μηνύματά σας, γι 'αυτό μην ανησυχείτε. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Λύση 4: Τροποποίηση επιλογών προγραμματιστή

Μία από τις λύσεις που έχουν δουλέψει για ορισμένους αναγνώστες είναι η εκκαθάριση των δραστηριοτήτων από επιλογές προγραμματιστή στη συσκευή σας.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε στις Επιλογές προγραμματιστή
 • Τώρα αναζητήστε Μην διατηρείτε δραστηριότητες

Καταργήστε αυτήν την επιλογή και επανεκκινήστε τη συσκευή σας. Θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημά σας.

support.sketchbook.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το Android δεν θα κάνει λήψη εφαρμογών

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found